Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benimki daha yeni asker acemi :) o yzden 1-2 dk konuşabiliyorz ama varya o 1-2 dk yetiyorrr oda molada aramış aşkım kıyamam :) inş benimki usta birliğine hemencecik giderde bizde gece konuşrzzz

gün geçtikçe daha fazla konuşacaksınız

amin canım sağolll olsun canım bu günlerde geçer :) hem bak 370 miş bnmki 450 lerde ohohoooo bitmez bu şafak say sayyy :) yaşıyor ya nefes alıyor ya biliyoruz ya yeter bana diyorum artıkkk uçtum bennnnn

amin canım sağolll olsun canım bu günlerde geçer :) hem bak 370 miş bnmki 450 lerde ohohoooo bitmez bu şafak say sayyy :) yaşıyor ya nefes alıyor ya biliyoruz ya yeter bana diyorum artıkkk uçtum bennnnn

öle valla canım çok şükürkü nefes alıyolar. Ay bende şimdi konuştum askerimle 2 dakikacık molada aradı ayy sesini duydum ya nasılda mutluyum nasılda huzurlu içim Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin kızlar

bnm perim burda mı acep
burdayım julyammmmm
gelemedim hic valla durumlar vardı
ama dogan gunesimi gördüm
kızım senin safak bitmis be oha valla masallah diyeyim
yiyin safakları

allah mutluluğunuzu daim etsin :) inş bizlerde kavuşuruz hemencecik.. :)

amin canım tesekkür ederim Allah 'ın izniyle hepiniz kavuscaksınız
amınn canımm perımm sneııdee depukledıkk hee bundan sonraa butunn dogann gunesslerr askerının vee senın uzerınee dogsunn mutluluklaarr canımm
cok sagol canım aynı dilekler bendende sana gelsin hepinizin güneşi sag salim dogacak insallah askerlernize kavustugunuz zamanı burda beraber kutlayacagız

Superisi allah başka ayrılık göstermesin veee darısı bizim başımıza

amin ecemcim darısı hepinizin basına inanın bizde bizden önce kavusanlara aynı sizin gibi hem sevinip hemde bi an önce kavusmak istiyoduk hepinize sag salim dogan günesler gelsin insallah

Ayy kızlar askım son kez carsıya cıktı bugunn... bırazdan msn e gelıcek.. veee suprız haberrr..komutanlar ızın wermeseydı pazartesı cıkıcaktı yola ama ızın wermıslerr..pazar gecesıı cıkıyooo... dun aksam konustum askerımlee..yemn ederım o kadar mutluydu kıı...cok mutlyuumm askooo kavusucaz artık bıttı glıyorum dıyoduu..sesııı cocukk gıbıydıı o kadr cıvıl cıvılldıı kıama bilmiyokii aşkısııı bunalımdaaaa

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr çok mutluyummmmmm herkeseee merhabaaaaaaaDDD
az önce sevdiceğimle konuştummmmmmmmm,oyy kurban olurum ben onaaaa aşkım yarın gel diyorrrrrrrrrrrrr yupppiiiiiiiii
ohh ne güzel canım Allah bozmasın mutluluğunu

canımmm benimm üzme kendini bak askerin geliyor o mutlu sende mutlu ol hep geçecek elbet

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr çok mutluyummmmmm herkeseee merhabaaaaaaaDDD
az önce sevdiceğimle konuştummmmmmmmm,oyy kurban olurum ben onaaaa aşkım yarın gel diyorrrrrrrrrrrrr yupppiiiiiiiii

merhaba yazışndna belli ki ztnn hehehe kızzzzzzzz aynı yerde bizimkiler nasıl görüşceksnzzz ziyaret yasak değilmi yemin törenine kadar

oh ohh hayırlı olsun allah mutluluğunuzu daim etsin ayrılmayın ömür boyu :) sevinç gözyaşlarından birşey olmaz :))))

kızlarr çok sağolun yaaaa inşallah..belkide o geldiği an geçicek sıkıntılarımm:)belkide de değil kesin geçerrrr

kızlarr çok sağolun yaaaa inşallah..belkide o geldiği an geçicek sıkıntılarımm:)belkide de değil kesin geçerrrr

canım gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah sabahtan beri telefon elimde arar diye bekliorum az önce resmine baktım ağladım gene alışırmıyımki yokluğuna

ohh ne güzel canım Allah bozmasın mutluluğunu
sağol kuşummmm öptümmm

canımmm benimm üzme kendini bak askerin geliyor o mutlu sende mutlu ol hep geçecek elbet
evet canımmm üzülmee bunlar tatlı anlarrr sonergizem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…