canım benimki daha yeni asker acemi :) o yzden 1-2 dk konuşabiliyorz ama varya o 1-2 dk yetiyorrr oda molada aramış aşkım kıyamam :)inş benimki usta birliğine hemencecik giderde bizde gece konuşrzzz
canım benim sanada tünaydın cümlemiz için amin diyorum güzel dileklerin için. Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım. şafaklardan benimkisi 370. valla bizlerde nasıl özledik bilemezsin ben sevdiğimi aralıktan beri göremiyorum bundan bir hafta önce çarşıya çıktıda ozaman camde görebildim yüzünü ahh ahh
gün geçtikçe daha fazla konuşacaksınız
inş canım yaaa onu çok merak ediyorum konuşamadığm zamanlarrr zor ama yavaş yavaş toparlıyorm kendimi ölü gibiydim ilk 2 gün
amin canım sağolll olsun canım bu günlerde geçer :) hem bak 370 miş bnmki 450 lerde ohohoooo bitmez bu şafak say sayyy :) yaşıyor ya nefes alıyor ya biliyoruz ya yeter bana diyorum artıkkkuçtum bennnnn
burdayım julyammmmmbnm perim burda mı acep
allah mutluluğunuzu daim etsin :) inş bizlerde kavuşuruz hemencecik.. :)
cok sagol canım aynı dilekler bendende sana gelsin hepinizin güneşi sag salim dogacak insallah askerlernize kavustugunuz zamanı burda beraber kutlayacagızamınn canımm perımm sneııdee depukledıkk hee bundan sonraa butunn dogann gunesslerr askerının vee senın uzerınee dogsunn mutluluklaarr canımm
Superisi allah başka ayrılık göstermesin veee darısı bizim başımıza
,hg cnm ben iyim şükür sen nasılsın :)
hg cnm ben iyim şükür sen nasılsın :)
ohh ne güzel canım Allah bozmasın mutluluğunukızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr çok mutluyummmmmm herkeseee merhabaaaaaaaDDD
az önce sevdiceğimle konuştummmmmmmmm,oyy kurban olurum ben onaaaa aşkım yarın gel diyorrrrrrrrrrrrr yupppiiiiiiiii
Ayy kızlar askım son kez carsıya cıktı bugunn... bırazdan msn e gelıcek.. veee suprız haberrr..komutanlar ızın wermeseydı pazartesı cıkıcaktı yola ama ızın wermıslerr..pazar gecesıı cıkıyooo... dun aksam konustum askerımlee..yemn ederım o kadar mutluydu kıı...cok mutlyuumm askooo kavusucaz artık bıttı glıyorum dıyoduu..sesııı cocukk gıbıydıı o kadr cıvıl cıvılldıı kıama bilmiyokii aşkısııı buna lımdaaaa
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr çok mutluyummmmmm herkeseee merhabaaaaaaaDDD
az önce sevdiceğimle konuştummmmmmmmm,oyy kurban olurum ben onaaaa aşkım yarın gel diyorrrrrrrrrrrrr yupppiiiiiiiii
Ayy kızlar askım son kez carsıya cıktı bugunn... bırazdan msn e gelıcek.. veee suprız haberrr..komutanlar ızın wermeseydı pazartesı cıkıcaktı yola ama ızın wermıslerr..pazar gecesıı cıkıyooo... dun aksam konustum askerımlee..yemn ederım o kadar mutluydu kıı...cok mutlyuumm askooo kavusucaz artık bıttı glıyorum dıyoduu..sesııı cocukk gıbıydıı o kadr cıvıl cıvılldıı kıama bilmiyokii aşkısııı buna lımdaaaa
kızlarr çok sağolun yaaaa inşallah..belkide o geldiği an geçicek sıkıntılarımm:)belkide de değil kesin geçerrrr
evet canımmm üzülmee bunlar tatlı anlarrr sonergizemohh ne güzel canım Allah bozmasın mutluluğunu
sağol kuşummmm öptümmm
canımmm benimm üzme kendini bak askerin geliyor o mutlu sende mutlu ol hep geçecek elbet
merhabayazışndna belli ki ztnn hehehe kızzzzzzzz aynı yerde bizimkiler nasıl görüşceksnzzz ziyaret yasak değilmi yemin törenine kadar
kızzzzz görüş varmışşşşşşşbabası falan gidicekmiş aşkım ddm uygun olur mu karşılaşırızzzz,denk gelmezsiniz aşkım dediiii.oyyyy sesini duydum ya kurban oldugummm hemen gel diyo sora sora bagdat bulunurmusss bulcam yarınn
kızlarr çok sağolun yaaaa inşallah..belkide o geldiği an geçicek sıkıntılarımm:)belkide de değil kesin geçerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?