Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayalim 3 kelime o da şöyle

Gel Teskere Gel

kızlarr izmirdee olan var mııı 1 nci Piyade Er Eğt. Tug. Komutanlığı / MANİSA'na nasıl ulaşırımm???bornovadan 505 e biniyormuşum terminale gidiyormuşş sonra manisa seyahate mi gidicemm,ne olurrr biraz yardımcı olun su kızcagızaa

AYSIZGoKYuZu canımmm sen deee gelll götüreyimm seniii yarininn yanınaaa

canım gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah sabahtan beri telefon elimde arar diye bekliorum az önce resmine baktım ağladım gene alışırmıyımki yokluğuna

canım yokluğuna alışamazsın ama mecburen askerde olduğunu katlanmak ve sabretmek zorunda olduğunu kabullenrsn ancak..

ernesta julia__+ cadikazani23 wakeupcall sonergizem tuana_lalin eLf-34

Bende geldimmm

yeni gelen arkadaslarım hoşgeldinizzz su alıntı olayını daha çözemedim de k.bakmayınnn.kızlarr üzülmeyinn ne olurr,destek olmalıyızz ki onlaraa onların mutluluğu bizim olsunn.lütfen üzülmeyinn

sizin kavuşmaları görünce çok sevindim içim huzur doldu bir an ne güzel yaa aşkım arasaydı bir rahat etseydim

sizin kavuşmaları görünce çok sevindim içim huzur doldu bir an ne güzel yaa aşkım arasaydı bir rahat etseydim

bizzde daha kavuşmadık kiii

geçicekk bunların hepsii,sayılı günn...hem bu günler insanları sevdigine daha çok bağlar zorluk,acı,daha cok baglanır insan ilişkisinee...iyi yönünden bakın canlarım,ve lütfen üzülmeyinn.ben cok uzuldum artık mutlu olmak istiyorum,çünkü cevremde üzülen ağlayan insan gördüm mü gerçekten cok etkileniyorum.hep beraber birbirimize destek oluyoruz bak ne güzel...

evet gerçekten kimse anlamıo niye bu kadar üzülosun annesi üzülsün ağlasın diyolar taş kalpliler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…