hoşgeldin
evet canımmm üzülmee bunlar tatlı anlarrr sonergizem
merhabayazışndna belli ki ztnn hehehe kızzzzzzzz aynı yerde bizimkiler nasıl görüşceksnzzz ziyaret yasak değilmi yemin törenine kadar
kızzzzz görüş varmışşşşşşşbabası falan gidicekmiş aşkım ddm uygun olur mu karşılaşırızzzz,denk gelmezsiniz aşkım dediiii.oyyyy sesini duydum ya kurban oldugummm hemen gel diyo sora sora bagdat bulunurmusss bulcam yarınn
ayy ne güzel yakınmış canım ya bari siz kavuşun
ernesta julia__+ cadikazani23 wakeupcall sonergizem tuana_lalin eLf-34
Bende geldimmm
nbr cnm :80::97::97:
hoşgeldinnn
merhabayazışndna belli ki ztnn hehehe kızzzzzzzz aynı yerde bizimkiler nasıl görüşceksnzzz ziyaret yasak değilmi yemin törenine kadar
kızzzzz görüş varmışşşşşşşbabası falan gidicekmiş aşkım ddm uygun olur mu karşılaşırızzzz,denk gelmezsiniz aşkım dediiii.oyyyy sesini duydum ya kurban oldugummm hemen gel diyo sora sora bagdat bulunurmusss bulcam yarınn
Git tabi canım askerinde sevinsin
alla allaaa çarşı yoktur o zmn :) bndemi yarın sabah otobüse atlayp gtsem ne yapsammm ama annesi babası yani annem babam bize gelcek :) olmazsa yemn törennden snra giderm :) kız bnmknede selam söyle 11. bölük gürkan
berbat ama kendimi tutmaya çalışıorum canım senden nbr
canım gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah sabahtan beri telefon elimde arar diye bekliorum az önce resmine baktım ağladım gene alışırmıyımki yokluğuna
hoşgeldinnn
ernesta julia__+ cadikazani23 wakeupcall sonergizem tuana_lalin eLf-34
Bende geldimmm
ayy ne güzel yakınmış canım ya bari siz kavuşun
Git tabi canım askerinde sevinsin
gell gelllevet canımmm üzülmee bunlar tatlı anlarrr sonergizem
alla allaaa çarşı yoktur o zmn :) bndemi yarın sabah otobüse atlayp gtsem ne yapsammm ama annesi babası yani annem babam bize gelcek :) olmazsa yemn törennden snra giderm :) kız bnmknede selam söyle 11. bölük gürkanmerkezde mydi senin deee,evet canım çarşı yook yemine kadarr da görüş varmışş garibim sersem olmuş 11 de yattım anca aşkım dedi,hafta içi de gelemessin demi dediii,yok dedim kuzum derslerim var mümkün degilll (( garibim ne zaman istersen gel diyor ama gel aşkım yarın dedioo offf heyecan yaptımm.kızlarrr allahım size de yakınınıza nasip etsin inşallah
sizin kavuşmaları görünce çok sevindim içim huzur doldu bir an ne güzel yaa aşkım arasaydı bir rahat etseydim
sizin kavuşmaları görünce çok sevindim içim huzur doldu bir an ne güzel yaa aşkım arasaydı bir rahat etseydim
bizzde daha kavuşmadık kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?