benimki yanında götrmüştü canım tlfunu daha sonra bi şekilde geri aldı işte:)ya sorma o kadar ay geçti şu ay geçmek bilmyo çıldırcam valla biran önceaşkımı görmek isitoyrum yaben çok heycanlı biriyimdirde biraz önce onu konuşuyoduk sakın kalp krizi faln geçirme çok heycanlama diyo ama nafile şimdiden panik oldum:90::90: msj ta atıyomu ankösörlüden:)
ben şimdiden ne giysem diye düşünüyorum ya:90::90:hehehe o senden daha heycanlıdıroofff benimde gece uykularım kaçıyo,sürekli geleceği günü düşünüp duruyorummm, bende çoookkkk heycanlanıorummm
ankesörlüden nası msj atsınn
arada arkadaşının telden atıo o kadar
ben şimdiden ne giysem diye düşünüyorum ya:90::90:
hee heyyy yanlış anlamamışsın atılıyo ccanım benin gibi atıyodu ama sen geri cev
ap yazamıyosun o kdar:44:
Ş A F A K = 67
Zonguldağa selam olsun...
çok az kaldı bitanem
bende düşünüyorum ne giysemmm bulamıorumm, en iisi askerlerimz gelmeden alışverişe çıkmakkk
bi yaşıma daha girdiimm,aşkıma söliimde arada msj atsın bana o zaman
gerçi şimdi torunlarımz geldi ya, onlardan fırsat bulup doğru düzgn arayamıo bilemm, durmadan evlerni arıo die sööyleniodu
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbende bi şafak attıriym
şafak=59
tekirdağa selamlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
50lerde bi an önce biter inş.
atsın atsın çok güzel oluo valla ilk mesj gelmedi çok mutlu olmuştum sabah 5 te atmıştı bidebenim giyeceeğim kıyafet yolcuğa dayanıklı olması lazım ya aşkım gelemez yanıma gelsede kalacak yer yok.( ayrı şehirledeyiz ve 12 saatlik yol var arada en iyisi güzel bi eşofman takımı alım ben
oofff 12saatt çokmuş ya :44: evet en iyisi güzel bi eşofman takımı almak
sen nerdeydin ki canm , bide askerin nereye gitcek..
canım ben zonguldaktayım o ordulu.karstan orduya geri döncek:S
anaammmmmm askerinle hemşoyuzz
bende orduluyummm
aaaa ama sen nerdesin ki şimdi neresinden sin ordunun kıs:90:
ben ailemle istanbulda yaşıyorum canm, ama annemde babamda ordulu..
genelde her yıl gideriz orduya dedemlre filan.. merkezdeniz biz ayfercm ama köyümüz yayla yolu üstünde.. askerin ordunun neresinden
iyi geceler bende şafak attırıyım bari
şafak 409
benimki ilçesinde canım ünyeli.bende bi kere gittim ünyeye inş. askrden dönüncede 2. kez gitmiş olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?