Günaydınnn canımGünaydın güzelllerrrrrrŞafak 56
günaydın kızlar şafak 79
gunaydın kızlar nasılsınız bakıyım :18:
günaydın kızlarrrrr
gunaydınn herkezee kızlarrrdun baya kotuydumm ayrıldıkk askerımlee yengecıme.julıa. denızzve askımı özledımm cokk k.b cıkmakk zorunda kaldımm dayanamadımm bırazz.. merakk etmıyınn barıstıkk geece 3dee aradıı aglıyarakk benıı bırakma ben sensızz napıcamm dedıı ama bırakann oyduu anlamıyorumm bazenn onuu bolee dusunemıyorumm bılee zatenn ayrıı kalmısızz ama yaptıgıı ıcımııa acıttıı neysekıı barıstıkkk bakalımm bundann sonraa neolcakk tesskurr edeımm kızılarr allahh raızı olsunn sormusunuzz buaradaa ıyıı haftaa dılerımm herkeezee
gunaydınn herkezee kızlarrrdun baya kotuydumm ayrıldıkk askerımlee yengecıme.julıa. Denızzve askımı özledımm cokk k.b cıkmakk zorunda kaldımm dayanamadımm bırazz.. Merakk etmıyınn barıstıkk geece 3dee aradıı aglıyarakk benıı bırakma ben sensızz napıcamm dedıı ama bırakann oyduu anlamıyorumm bazenn onuu bolee dusunemıyorumm bılee zatenn ayrıı kalmısızz ama yaptıgıı ıcımııa acıttıı neysekıı barıstıkkk bakalımm bundann sonraa neolcakk tesskurr edeımm kızılarr allahh raızı olsunn sormusunuzz Buaradaa ıyıı haftaa dılerımm herkeezee
Günaydın tatlıkiss
Günaydın organiik
Günaydınn güzel haftalarrr
gunaydın kızlar nasılsınız bakıyım :18:
günaydın kızlarrrrr
gunaydınn herkezee kızlarrrdun baya kotuydumm ayrıldıkk askerımlee yengecıme.julıa. denızzve askımı özledımm cokk k.b cıkmakk zorunda kaldımm dayanamadımm bırazz.. merakk etmıyınn barıstıkk geece 3dee aradıı aglıyarakk benıı bırakma ben sensızz napıcamm dedıı ama bırakann oyduu anlamıyorumm bazenn onuu bolee dusunemıyorumm bılee zatenn ayrıı kalmısızz ama yaptıgıı ıcımııa acıttıı neysekıı barıstıkkk bakalımm bundann sonraa neolcakk tesskurr edeımm kızılarr allahh raızı olsunn sormusunuzz buaradaa ıyıı haftaa dılerımm herkeezee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?