iyi geceler bende şafak attırıyım bari
şafak 409
:))) ah ahhh 40 gün var tam aramzda
evet ünyeyi biliorum, iyi bakalm memleketme gelin gelioo
ee nasıl tanıştınız pekii.. bayılıorum böle ilk tanışmayı dinlemeye :))
:))) ah ahhh 40 gün var tam aramzda
allah kavuştursn canm, daha çok yeni
teşekkür ederim canım malesef çoook çok yeni
ahhh ahhh:) canım bak şurda yazıo http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...418860-su-filmlerdeki-tesaduf-asklar-yok.htmldaha önce anlatmıştımda
canım inş. zman senin için su gibi akıp gider daha çok yenisin biraz ağır geliyodur ama zmanla artık birazcıkta olsa alışırsın
inşallah canım inşallah zaman geçmek bilmio gün bi türlü bitmio resmen
ayyy okudum çookkkk güüzeelllll.. kader işte ne güzel olmş ya
sonra aynı üni.de okumak
maşallh canm,allah ayırmasn
o yokken hiç geçmeyen zaman,sadece telefonda su gibi geçyio..
kesinliklee 2 saniye sürüyo sanki bide dağıtım izni çok çabuk geçti gitti
anemmm çok sıkma canım kendini çok zor hemde acayip zor bişey ama böle ne yapalım.kendin rahatsızlanırsın sonra.nerde senin askerin
aminnn inş.biraz tuhaf bi şekilde oldu ama böle oldu işte ne yapalım ama pek kimseye anlatmıyoruz yani bizi anlayabileck kisilere anlaıyorum çok ön yargılı konuşanlar oldu bana hemen ayrılırsınız öyle aşk mı olur fln diye seninde varmı değişik şeylerin vardır ztn
sıkıntıdan uçuklandım zaten kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyo burası iyi gelio ama bana sevgilim çanakkale gökçeadada canım
insanlar mutlu bi çift görmesin.. anca moral bozup, kötü kötü konuşurlar.. sen hiç takma bile onları.. siz mutlusnz ya gerisi boş..
bizde ilk okul arkadaşyz canm, ilk okuldan beri beni seviodu tabi ben yüz vermiorum çok küçüktük ya.. sonra lise de 2yıl görüşmedik. sonra tekrar görüştk , lise sonda başladk işte.. şimdi 4 yıl bitti.. 5.yılımzdayz
daha yeni ustaya gitmiş. azcık daha dişini sık canm, sonra çok rahat olcaktr emin ol
kıslar ben kaçıyorum yarın sabah dersanem var yinekpssden nefret ediyoruö aşkımda çok seviyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?