Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Son düzenleme:
:))) ah ahhh 40 gün var tam aramzda

hani kaçıyodun sen 40 gün canım evet çok bişe değil ama 400lerin yanında..
yolun başındayız ikimizde..
yoktun ortalıkta bende nerelerde bu kız diodum meğer kayınvalidenler varmış nasıl geçti canım?

ayyy okudum çookkkk güüzeelllll.. kader işte ne güzel olmş ya
sonra aynı üni.de okumak
maşallh canm,allah ayırmasn

aminnn inş. biraz tuhaf bi şekilde oldu ama böle oldu işte ne yapalım ama pek kimseye anlatmıyoruz yani bizi anlayabileck kisilere anlaıyorum çok ön yargılı konuşanlar oldu bana hemen ayrılırsınız öyle aşk mı olur fln diye seninde varmı değişik şeylerin vardır ztn

anemmm çok sıkma canım kendini çok zor hemde acayip zor bişey ama böle ne yapalım.kendin rahatsızlanırsın sonra.nerde senin askerin

sıkıntıdan uçuklandım zaten kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyo burası iyi gelio ama bana sevgilim çanakkale gökçeadada canım

insanlar mutlu bi çift görmesin.. anca moral bozup, kötü kötü konuşurlar.. sen hiç takma bile onları.. siz mutlusnz ya gerisi boş..
bizde ilk okul arkadaşyz canm, ilk okuldan beri beni seviodu tabi ben yüz vermiorum çok küçüktük ya.. sonra lise de 2yıl görüşmedik. sonra tekrar görüştk , lise sonda başladk işte.. şimdi 4 yıl bitti.. 5.yılımzdayz

ayyy bende böle çocukluk aşklarına bayılırım.bende küçükken birinin peşinden koşuyodum şimdi aklıma geliyoda çok komik ya nasıl koşmuşum bu kazmanın peşinden diyorumne güzel ya hep birlikte olun inş. bizde martta 4 .yılımıza gircez resmi olarak:90::90::90: yok canım takmıyorum bana öyle diyenler 10. sevgilieriyle çıkıyolar şimdi:90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…