ayfercim canım ne güzel muhabbet edecektik ama pc oyun attı bana artık yarına muhabbetimze devam ederiz ağlıyordum tam ama canım ağlama dedinya desteğin için tşk ederim ne bileyim sulugöz oldum iyice
kızlaaaaaaaar nasılsınızzz ben yorgunluktan ölüyorum dünün yorgunluğu gece uyuyamamalr mahvetti benii sanırm geçmicek bu günler resmen ölüyümmmm yaahani ağlamıyorum öyle fazla ama uyuyamıyorum aklım hep onda hiçbirşey düşünemez oldum uykuya dalmışım yine rüyama girdi :S ah ahhh şafak 447 allah hepimize sabır versin hayırlısıyla hemencecik sevdiceklerimize kavuştursun inşallahhhhh
herkese günaydın kızlaaaarrrrrunutmayın; bir gün gelecek bir gün kalacak geçmiyor, geçmiycek diyenleri gördüm, allah kavuştursun hepinizi canlarım, isteseniz de istemeseniz de günler geçiyor sevdiğiniz yanınıza geliyor, bakın size koca örnek ben burdayım
Günaydınnnnn güzelllerrrrrrrrrrŞafak 55 Samsun a slmmmmmmmmmmmmmmm
Evet flower tam 364 gün sonra 1 gün kalacak1 yıl kadar ayrı kalıcaz aşkımla sonra hep yanımda olcak nasip olursa darısı başımıza inş. sizleri gördükçe geçtiğine inanıyorum...
kızlaaaaaaaar nasılsınızzz ben yorgunluktan ölüyorum dünün yorgunluğu gece uyuyamamalr mahvetti benii sanırm geçmicek bu günler resmen ölüyümmmm yaahani ağlamıyorum öyle fazla ama uyuyamıyorum aklım hep onda hiçbirşey düşünemez oldum uykuya dalmışım yine rüyama girdi :S ah ahhh şafak 447 allah hepimize sabır versin hayırlısıyla hemencecik sevdiceklerimize kavuştursun inşallahhhhh
geçiyor tabi ki canım, nasıl geçtiği konusunu hiç açmayalım ama geçiyor
önemli olan günlerini ağlayarak karartmak, kötü düşünceleri etrafına sarmak yerine güzel hayaller kurmak, sevdiğine güç&moral vermek.. o orda yaşadıklarını saklarsa, sen burda yaşadıklarını saklarsan, daha kolay geçer bu süreç
herkeze günaydınnnn
günaydın kızlar şafak 78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?