Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayfercim canım ne güzel muhabbet edecektik ama pc oyun attı bana artık yarına muhabbetimze devam ederiz ağlıyordum tam ama canım ağlama dedinya desteğin için tşk ederim ne bileyim sulugöz oldum iyice

mentolum neden ağlıyordun tertibim bozma moralini her ne olduysa

kızlaaaaaaaar nasılsınızzz ben yorgunluktan ölüyorum dünün yorgunluğu gece uyuyamamalr mahvetti benii sanırm geçmicek bu günler resmen ölüyümmmm yaa hani ağlamıyorum öyle fazla ama uyuyamıyorum aklım hep onda hiçbirşey düşünemez oldum uykuya dalmışım yine rüyama girdi :S ah ahhh şafak 447 allah hepimize sabır versin hayırlısıyla hemencecik sevdiceklerimize kavuştursun inşallahhhhh

Canım gerçekten geçicek hiç kendını uzme...Yeterkı sağlıkları yerınde olsun.Ben de senın gb gecmez dıyordum fakat geçtiğini insan sonra sonra anlayıverıyor. AMİN CNM RABBİM HEPİMİZİ SAGLICAKLA KAVUŞTURSUN....

MυтLυLυк υğяυηα нєяѕєуiη dєğєcєği ѕєηi вυLαвiLмєкмiş..
Uzαктα вiLє σLѕαм ѕαηα σLαη ѕєνgiмLє уüяєğiмi нαѕяєтiмi тєѕєLLi єтмєкмiş...
Kανυşυcαğıмız υмυdυуLα dαуαηıLмαz нαѕяєтiηє вiLє göğüѕ gєямєкмiş.
Hєя αη ѕєηi düşüηмєкмiş ѕєηiηLє iLgiLi нαуαLLєя düşLємєкмiş..
İşтє вєη вυ dυуgυLαяıη нєρѕiηi ѕєηiηLє уαşıуσяυм..!
...İуi кi ναяѕıη..!!!
ALdığıм ѕση ηєfєѕ вαηα ѕєηiη кσкυηυ gєтiяѕiη ♥ SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM

herkese günaydın kızlaaaarrrrr unutmayın; bir gün gelecek bir gün kalacak geçmiyor, geçmiycek diyenleri gördüm, allah kavuştursun hepinizi canlarım, isteseniz de istemeseniz de günler geçiyor sevdiğiniz yanınıza geliyor, bakın size koca örnek ben burdayım

Evet flower tam 364 gün sonra 1 gün kalacak 1 yıl kadar ayrı kalıcaz aşkımla sonra hep yanımda olcak nasip olursa darısı başımıza inş. sizleri gördükçe geçtiğine inanıyorum...

Günaydınnnnn güzelllerrrrrrrrrrŞafak 55Samsun a slmmmmmmmmmmmmmmm

Evet flower tam 364 gün sonra 1 gün kalacak 1 yıl kadar ayrı kalıcaz aşkımla sonra hep yanımda olcak nasip olursa darısı başımıza inş. sizleri gördükçe geçtiğine inanıyorum...

geçiyor tabi ki canım, nasıl geçtiği konusunu hiç açmayalım ama geçiyor
önemli olan günlerini ağlayarak karartmak, kötü düşünceleri etrafına sarmak yerine güzel hayaller kurmak, sevdiğine güç&moral vermek.. o orda yaşadıklarını saklarsa, sen burda yaşadıklarını saklarsan, daha kolay geçer bu süreç

canım ya ben bişey anlamadım senin askerin ayın 23ünde gitmiş sen 447 diosun benim askerim 25inde gitti şafak 453 bu nasıl oluo kafam karıştı:26::26:

Henüz başında olduğumuz bu sürecin 3 aylık kısmını güzel hayaller kurarak birbirimize güç, moral vererek geçirdik. Önemli olan bundan sonraki 12 ayın nasıl geçeceği... İnş. su gibi akıp gider zaman birbirimizi kırmadan üzmeden bitiririz askerliği...

herkeze günaydınnnn

Günaydınn canım hoşgeldin...
günaydın kızlar şafak 78

Günaydın juliaaa Karabüktesin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…