eee bacım onlar kaşınıyorlar asker olunca girdilier bir dokunulmazlık havasına ohhh ben ne dersem ne yaparsam eyvallah diyolar diyecekler modundalar ama yok öle elbet herşeyin acısını çıkartmanın bir yolu vardırdaha farklı şeylerde gelirse aklıma yazarım size
olsun canım sorun değil. benimkide geliyolar öle arada hiç takmıyorum artık kafamaneyse ben kaçar yine görüşürz kendnize cici bakım
cadımıı ewett hemde en sılasındann bu seferr hugoo bılee kutarmıycakk onlarıı bidee anlatıgımda tabıı canımm bızz dııl sızz askerlıkk yapıyosunuzz stress altınndaa sızsınızz bızz dııl dıee dalgaa geciyoo benımm herıff tamm dayaklıkkk :86:
ohh valla ii yapmışsın ama ne güzel oluyor birşeyler yapmak. Ben şimdi birşeyler örmek istiyorum ama çok geç kaldım kış bitiyor bakalım aklıma daha neler gelecek ee bacım sen son bi mektup daha yazarsın artık askerine gelmesine yakınşöyle en cafcaflısından
öyle canım bahaneleri hazır hemen kullanıyorlar bizde yemiş gibi yapıyoruz oysaki bilmiyorlarki onlar geldiklerinde başlarına neler gelecekkkk
organikim bacım müsadenle bende çıkıyorum malum yarın sabah erkenden kalk borusunu çalıyolaraman bizimde onlardan neyimiz eksik erken kalkmaksa bizde kalkıyoruz işe gidip disiplin altında çalışmaksa bizde çalışıyoruz onlar sert komutanlarıyla başa çıkma çabası veriyolarsa bende akşama kadar hastalarla başa çıkma çabası veriyorum şartlar eşit ben neden naz yapamıyorum Şaka bi yanada Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun onlara güç, kuvvet ve sabır versin.
iyi geceler canım.
kızlar iyi aksamlar askım aradı iyiymiş ole soledı ıcım rahatladı sadece cep kulanamacanı soledı olsun o ii olsunda mahkemelık fln olmus neyse umrumda deil okadar neysekı sesı ii gelıodu askımın onu cok sevıyorum ben ya....
safak atarsa 217
veeeeee şafağımız 58
sivasaaa selamllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayfercim canım ne güzel muhabbet edecektik ama pc oyun attı bana artık yarına muhabbetimze devam ederiz ağlıyordum tam ama canım ağlama dedinya desteğin için tşk ederim ne bileyim sulugöz oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?