hoşgeldinn canım
benn varımm burdayımmda benıı gorenn konusmuyoooo
hoşşbuldukk canımm nasılsınn ısınn inşallahhh
[ı]aşk olsun canım ben sana hoşgeldin dedim ya[/ı]
benn varımm burdayımmda benıı gorenn konusmuyoooo
iyiyim tatlım askerime mektup yazıyorumsen nasılsın
anamm canımmm benımm kızz ben bıkere yazdımm cokk hayırsızz askerr yareneyımm heeama napımm ttalımmm canımm nee yazıyosunn vallaa yazdıkcaa yazz tawsıyeemm cunkııı okusunn donsunn dursunn dahhaa ı olurr cunkıı yapcakk bısıyıı yokk yazdıklarını okurr cokk mutluu olurr kızz ayy parrfümünüdee sıkmayıı unutmaa
görmemmi canım ya o sırada mentola cevap yazıodum pc dndu:S iyisin demi dünkü sorun çözülmüş galiba:44:
canım benim 05.01.2011 tarihinden itibaren hergün yazıyorum askerime düşün artık ne kadar çok birikti şuanda gönderemiyorum gittiği yerde postalar ulaşmıyormuş ellerine daha sonra başka bi adres vericek Allah'ın izniyle oku oku bitmicek valla askerliği benim mektupları okuyarak bitirevercek garibim. Ayy sıkayım demi parfümümü koklasın dursun herifimm oyy kuzum yaa nasılda özledimmm off off
ewettt tatlımm benımm çözüldüü şüküürr napalımm ayrılamadıkk aradıı bendee hatalıydımm ama anlıyşş beklıyodumm sözz verdıı bakalımmegerr sözünü tutmazsaa dövücemm onadaa soledımm senn yanımda oldaa öldürsenn bişi dmemm dedıı hoşumada gıtmedıı dıll hemenn affetımm zatenn napımm yahuuu dnızımm sewıyomm
ayyyy bende yazdım 4 ay boyunca hepsini gönderdim sonra 3 tane not defteri dolmuşturm ama artıkk yazmıyorum niye bilmiyorum belki şim daha rahat olduğu içindir.ama yazmakta güzel ya ben sonra göndermediklerimi okudumda çok komik geliyo artık bana yaw:90::90::90:
canım benim 05.01.2011 tarihinden itibaren hergün yazıyorum askerime düşün artık ne kadar çok birikti şuanda gönderemiyorum gittiği yerde postalar ulaşmıyormuş ellerine daha sonra başka bi adres vericek Allah'ın izniyle oku oku bitmicek valla askerliği benim mektupları okuyarak bitirevercek garibim. Ayy sıkayım demi parfümümü koklasın dursun herifimm oyy kuzum yaa nasılda özledimmm off off
sıkk anamm sıkk garıbımmım burnu koku almıyodur ordaa corap ter kokularındann mahrummdurr az sıktaakoklama tezıı olsunn benn kırmızıı ruj suruppp öpmüşştümm bidee yahuu hattaa tamm cıkmamıstıı rujjlaaa gölgelendırmee yapmısstımm kızz benn alemımm yaa
ben adım deniz değil adımı şu nicki değiştiriyim bari yawayfer yapım arada geliyo heralde bu askerlerimize durdukça sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırıyolar
anacım sen organik değil tam bir orjinalsin. Ama var benimde aklımda bişiler böle kağıda yazıları kare şekli oluşturacak şekilde yazmayı felanda düşünüyorum okurken garibim direksiyon gibi çevirip durcak kağıdıha sonrasında benim yiyeceğim küfürler cabası tabi ama olsun ben onunla oradayken bile uğraşmış olcam ya ohh yeter bana başka türlü intikam alamayacağım yoksa onun o nazlarını herşeye kızmalarını tek tek ödeticem elbet bir şekilde
amenin siz neler düşünüyonuz öle yaw cadılar:90:
walaa canımm adınıı olee bılıyodumm özeldenn vs konusmadıkk gercıı burdandaa olee konusmadıgımızdann bılmıorumm cnımmk.b wallaa askerde neoluyosaa 180 derece donuyolarr canımm hayırlısıı olsunn tatlimm daha kotusude varr allahh korusunn
anacım sen organik değil tam bir orjinalsin. Ama var benimde aklımda bişiler böle kağıda yazıları kare şekli oluşturacak şekilde yazmayı felanda düşünüyorum okurken garibim direksiyon gibi çevirip durcak kağıdıha sonrasında benim yiyeceğim küfürler cabası tabi ama olsun ben onunla oradayken bile uğraşmış olcam ya ohh yeter bana başka türlü intikam alamayacağım yoksa onun o nazlarını herşeye kızmalarını tek tek ödeticem elbet bir şekilde
tabıı kıss napalımm burdaa kırmızıı mavıı mektupp kagıtlarıı nıkahh sekerıı kutuussu vardıı üzerındekıı kaplıı bırı pembe bırıdee mavı kurdelee mektubunn baslangıcc yerlerınee yapısstırrdımm azda bana aldıgıı güllerınn yapraklarınıı saklıyodumm aklımaa geldıı onlarıdaa attımm uzerınee mektubunn olee iştee.canımm bennde ugrsstımm waallaanaaplımm ayoll hepp onlarmıı ugrasıcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?