Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim tatlım askerime mektup yazıyorum sen nasılsın

anamm canımmm benımm kızz ben bıkere yazdımm cokk hayırsızz askerr yareneyımm heeama napımm ttalımmm canımm nee yazıyosunn vallaa yazdıkcaa yazz tawsıyeemm cunkııı okusunn donsunn dursunn dahhaa ı olurr cunkıı yapcakk bısıyıı yokk yazdıklarını okurr cokk mutluu olurr kızz ayy parrfümünüdee sıkmayıı unutmaa

canım benim 05.01.2011 tarihinden itibaren hergün yazıyorum askerime düşün artık ne kadar çok birikti şuanda gönderemiyorum gittiği yerde postalar ulaşmıyormuş ellerine daha sonra başka bi adres vericek Allah'ın izniyle oku oku bitmicek valla askerliği benim mektupları okuyarak bitirevercek garibim. Ayy sıkayım demi parfümümü koklasın dursun herifimm oyy kuzum yaa nasılda özledimmm off off

görmemmi canım ya o sırada mentola cevap yazıodum pc dndu:S iyisin demi dünkü sorun çözülmüş galiba:44:

ewettt tatlımm benımm çözüldüü şüküürr napalımm ayrılamadıkk aradıı bendee hatalıydımm ama anlıyşş beklıyodumm sözz verdıı bakalımm egerr sözünü tutmazsaa dövücemm onadaa soledımm senn yanımda oldaa öldürsenn bişi dmemm dedıı hoşumada gıtmedıı dıll hemenn affetımm zatenn napımm yahuuu dnızımm sewıyomm

ayyyy bende yazdım 4 ay boyunca hepsini gönderdim sonra 3 tane not defteri dolmuşturm ama artıkk yazmıyorum niye bilmiyorum belki şim daha rahat olduğu içindir.ama yazmakta güzel ya ben sonra göndermediklerimi okudumda çok komik geliyo artık bana yaw:90::90::90:

ben adım deniz değil adımı şu nicki değiştiriyim bari yaw ayfer yapım arada geliyo heralde bu askerlerimize durdukça sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırıyolar

arada bende okuyorum bazen gülüyorum bazen ağlıyorum. O gün ne hissetmişssem hep onu yazmışım bazen kavga etmişiz çok kızmışım onu yazmışım hepsi birer anı işte askerden geldikten sonra vay be ne günlerdi geldi geçti işte diyebileceğimiz hatıralar olarak kalacak elimizde

sıkk anamm sıkk garıbımmım burnu koku almıyodur ordaa corap ter kokularındann mahrummdurr az sıktaa koklama tezıı olsunnbenn kırmızıı ruj suruppp öpmüşştümm bidee yahuuhattaa tamm cıkmamıstıı rujjlaaa gölgelendırmee yapmısstımm kızz benn alemımm yaa

anacım sen organik değil tam bir orjinalsin. Ama var benimde aklımda bişiler böle kağıda yazıları kare şekli oluşturacak şekilde yazmayı felanda düşünüyorum okurken garibim direksiyon gibi çevirip durcak kağıdı ha sonrasında benim yiyeceğim küfürler cabası tabi ama olsun ben onunla oradayken bile uğraşmış olcam ya ohh yeter bana başka türlü intikam alamayacağım yoksa onun o nazlarını herşeye kızmalarını tek tek ödeticem elbet bir şekilde

ben adım deniz değil adımı şu nicki değiştiriyim bari yaw ayfer yapım arada geliyo heralde bu askerlerimize durdukça sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırıyolar

walaa canımm adınıı olee bılıyodumm özeldenn vs konusmadıkk gercıı burdandaa olee konusmadıgımızdann bılmıorumm cnımm k.b wallaa askerde neoluyosaa 180 derece donuyolarr canımm hayırlısıı olsunn tatlimm daha kotusude varr allahh korusunn

amenin siz neler düşünüyonuz öle yaw cadılar:90:

amenin siz neler düşünüyonuz öle yaw cadılar:90:

eee bacım onlar kaşınıyorlar asker olunca girdilier bir dokunulmazlık havasına ohhh ben ne dersem ne yaparsam eyvallah diyolar diyecekler modundalar ama yok öle elbet herşeyin acısını çıkartmanın bir yolu vardır daha farklı şeylerde gelirse aklıma yazarım size

olsun canım sorun değil. benimkide geliyolar öle arada hiç takmıyorum artık kafama neyse ben kaçar yine görüşürz kendnize cici bakım

tabıı kıss napalımm burdaa kırmızıı mavıı mektupp kagıtlarıı nıkahh sekerıı kutuussu vardıı üzerındekıı kaplıı bırı pembe bırıdee mavı kurdelee mektubunn baslangıcc yerlerınee yapısstırrdımm azda bana aldıgıı güllerınn yapraklarınıı saklıyodumm aklımaa geldıı onlarıdaa attımm uzerınee mektubunn olee iştee.canımm bennde ugrsstımm waallaa naaplımm ayoll hepp onlarmıı ugrasıcakkk

ohh valla ii yapmışsın ama ne güzel oluyor birşeyler yapmak. Ben şimdi birşeyler örmek istiyorum ama çok geç kaldım kış bitiyor bakalım aklıma daha neler gelecek ee bacım sen son bi mektup daha yazarsın artık askerine gelmesine yakın şöyle en cafcaflısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…