- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
çok iyi olmana ayrı bi sevindim canım.
bende gelicem ama erken kalkıcam inşallah karşlaşıız oğlunla mı geleceksin
ayy nasıl sevindim evet söylediğin tarihleri verdi dün ilk tarihi 21 ikinci 23 sonu 25 dedi ohhhh şafak 448 atarsa ozman
01.04.2012 Allah'ın izniyle izin kullanmazsa ama kullandırttırmayacağım bitirsin öle gelsin
01.04.2012 Allah'ın izniyle izin kullanmazsa ama kullandırttırmayacağım bitirsin öle gelsin
ayy bizimki dayanamam dio izin yapıcak kesin yazın gelicem tatil yaparız dio
biz izinlerin hepsini kullandık dayanamam o kadar aşkımı görmedensağsalim gelsinde bir ay sonra olsun
Valla benim eşim kendide istemiyor izin kullanmayı biran önce bitireyim geleyim diyor izin kullancam gelcem yanına sonra tekrar gitmesi zor gelcek bana diyor ikimizde alışmışken en güzeli bitirip gelmek diyor banada mantıklı geliyor sonra tekrar göndermesi çok zor olur benim içinde
oğlumu getiremem büyük ihtimal canım velayeti babada zor oluo biraz bize kaçta kalkıcaksın peki ben 2.30 da orda olurum sanırım
bnm aşkımda bu ayın içinde izine gelecek ama daha günü belli deilkızlar şafak 60 da fln gelse 14 gün izin var 46 gün kalcak teskereye giderken
evet canım iyi düşünmüşsünüz benim aşk biraz rahatına düşkün o yüzden gelcem ben dio napalım bizimkide böle işte dün zaten gene morelim bozuldu akşam akşam ağladım gene
bende ilk duyunca sevindmiştim canımmm :) istersen programı sanada göndereyim uğraşmazsınnn
hayırdır canım benim neye üzüldün anlatmak istermisin
hımmm ayrı olmanıza üzüldüm ne güzel mutluydunuxz
o aralıkta orada olurum herhalde gelinlik bakmaya gidicez ondan 3 gibi kaçarım
aşkım kardeşime numaranı yaz dedi görüşün falan dedi bende msj yazdım canım nasılsın ben cadı die aşkım söledi numaramı kayıt edicekmişsin dedim yazdığı msj şu tamam az önce aradı söyledi zaten ben o kadar hal hatır soruorum kızın yazdığına bak nie böle yapıolar anlamadım ya ben onlara abisinin emanetiyim bide
ayy hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?