Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy bizimki dayanamam dio izin yapıcak kesin yazın gelicem tatil yaparız dio

Valla benim eşim kendide istemiyor izin kullanmayı biran önce bitireyim geleyim diyor izin kullancam gelcem yanına sonra tekrar gitmesi zor gelcek bana diyor ikimizde alışmışken en güzeli bitirip gelmek diyor banada mantıklı geliyor sonra tekrar göndermesi çok zor olur benim içinde

bnm aşkımda bu ayın içinde izine gelecek ama daha günü belli deil kızlar şafak 60 da fln gelse 14 gün izin var 46 gün kalcak teskereye giderken

evet canım iyi düşünmüşsünüz benim aşk biraz rahatına düşkün o yüzden gelcem ben dio napalım bizimkide böle işte dün zaten gene morelim bozuldu akşam akşam ağladım gene

oğlumu getiremem büyük ihtimal canım velayeti babada zor oluo biraz bize kaçta kalkıcaksın peki ben 2.30 da orda olurum sanırım

hımmm ayrı olmanıza üzüldüm ne güzel mutluydunuxz
o aralıkta orada olurum herhalde gelinlik bakmaya gidicez ondan 3 gibi kaçarım

benim askerim eğerki izin kullanmazsa bir ay erken gelmiş olacak yani 02/03/2012 tarihinde gelecek eğerki izin kullanırsa 01/04/2012 de gelecek ehh bir ay bir aydır sıksın dişini erken gelsin demi ama

hayırdır canım benim neye üzüldün anlatmak istermisin

aşkım kardeşime numaranı yaz dedi görüşün falan dedi bende msj yazdım canım nasılsın ben cadı die aşkım söledi numaramı kayıt edicekmişsin dedim yazdığı msj şu tamam az önce aradı söyledi zaten ben o kadar hal hatır soruorum kızın yazdığına bak nie böle yapıolar anlamadım ya ben onlara abisinin emanetiyim bide

canım benim ya bırak üzülme sen askerinin sözünü dinleyip üstüne düşeni yapmışsın sevdiğine verdiğin değeri belli etmişsin abisini adam yerine koymayıpta emanetine sahip çıkmayanlar düşünsün abisinin sevdiği kadına değer vermeyenler otursun ağlasın biz ne yapıyoruz diye sen hiç üzülme canım benim kim ne ekerse onu biçer elbet gün gelir devran döner eden ettiğini bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…