Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öyle zaten canım ben aşkıma dedim boşver aşkım gerek yok die o ver aşkım die ısrar edince yazdım ben abisi için herşeyi yaparım çok seviorum ama onlar benim kadar sevmio anlaşılan

hoşbulduk canımm bende iyiyim saol konuşamadık doğru düzgün haber alabiliomusun askerinden arayabiliomu ?

yok canım yaa nerde :S bi dün aradı oda bir dk bile değil sonra daha aramadıı beklemedeym snein askerin arıyor mu ?

yok canım yaa nerde :S bi dün aradı oda bir dk bile değil sonra daha aramadıı beklemedeym snein askerin arıyor mu ?

dün konuştuk canım oda dersteyken aradı izin aldım 5 dk öle konuşabildik bugün hastaneye gidicekti merak ettim arar inşallah..sizin normal ama arayamaması tatlım sende biliosun artık bunu sen umudunu yitirmeden bekle

anladım canım.. inş hayırlı haberlerle döner sana. :) biliyorum ama ne bileyim bekliyorum iştee allah sabır versn bana

15 aydan 15 günümüz kaldı sadece
çok şükür çok şükür

kızlarrrrrrrrr selammmmmmm

hejar hadi geçmiş olsun diyeceğim ama 15 gün sonra :) nasıl geçirdin yaaa benm geçmiyor :S

hejar hadi geçmiş olsun diyeceğim ama 15 gün sonra :) nasıl geçirdin yaaa benm geçmiyor :S

sağolasın canımm
bizde geçmez diyorduk koskoca 15 ay
geçen yıl bu zamanlar bizde aynen sizin gibiydik
zamanla kabulleniyorsun "alışıyorsun "demedim dikkat et "kabulleniyorsun"
dedim:))
çünkü ben aşkımsız olmaya hiç bir zaman alışmadım,alışamam da
ağlamanın üzülmenin hiç bir faydası olmuyor..
bizim acemilik çok zordu 13 gündü ama çok zordu
çok çektik 5 gün sesini duyamadığım oldu zaten en fazla 5 dk konuşabildik acemideyken..
sonra ustabirliğine gitti doğudaydı ve çok uzaktı onun yanına gidebilme ihtimalim hiç yoktu
hep dua ettim Allahım her zamn iyi insanlarla karşılaştırsın onu korusun diye..
bu dönemde dua etmekten güzel ve başka çare yok canım
hatta aşkım hep der senin duaların sayesinde bu kadar iyiyim
diye
evet yeri uzak ve doğuda ama ALLAHıma şükürler olsun
çok iyi,ve memnun yerinden,arkadaşlarından ortamından..
bence en önemliside bu..
öyle böyle geçiyor zaman tabiki delice özlem duyduğun zamn oluyor
içinden hiç bişey yapmak gelmiyor
zaman geçmiyor sanki..
ama en önemliside pozitif olmaya çalışmak
herşeyin hyaırlısını istemek ve bol dua
Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah,onları her türlü beladan kazadan korusun..
biraz destan gibi olmuş kusuruma bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…