canım benim ya bırak üzülme sen askerinin sözünü dinleyip üstüne düşeni yapmışsın sevdiğine verdiğin değeri belli etmişsin abisini adam yerine koymayıpta emanetine sahip çıkmayanlar düşünsün abisinin sevdiği kadına değer vermeyenler otursun ağlasın biz ne yapıyoruz diye sen hiç üzülme canım benim kim ne ekerse onu biçer elbet gün gelir devran döner eden ettiğini bulur
aman iii olsunlarda cnm varsın kullanmasınlar zaten şafağının da maşallahı var baya azaldı
merhaba kızlarrr nasılsınızz
ben iyimmm :) sen nasılsın cnm hoş geldin
hoşbulduk canımm bende iyiyim saol konuşamadık doğru düzgün haber alabiliomusun askerinden arayabiliomu ?
yok canım yaa nerde :S bi dün aradı oda bir dk bile değil sonra daha aramadıı beklemedeym snein askerin arıyor mu ?
dün konuştuk canım oda dersteyken aradı izin aldım 5 dk öle konuşabildik bugün hastaneye gidicekti merak ettim arar inşallah..sizin normal ama arayamaması tatlım sende biliosun artık bunu sen umudunu yitirmeden bekle
anladım canım.. inş hayırlı haberlerle döner sana. :) biliyorum ama ne bileyim bekliyorum iştee allah sabır versn bana
hejar hadi geçmiş olsun diyeceğim ama 15 gün sonra :) nasıl geçirdin yaaa benm geçmiyor :S
Hejar canım harbiden yemişsin çok güzel yaw
hejaarrrr ne mutlu sana ya bitmiş bişey kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?