kızlar askerimle konuştum şimdi çok şükür bugünde sesi iyi geliyordu. Hatta okadar iyiki benle bol bol dalga geçip kahkalara boğuldu ama sağolsun bugün benimde yüzümü güldürdü hayallere sürüklendik gittik daha askerliği bitirmeden tatil planları kurmaya başladık. Allah'ım sen yardımcımız ol.
Pardon şekerim düzelttimm
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...
tutku03 - Şafak 5 - AMASYA'ya selam :80:
HejaR12 - Şafak 15 - BURDUR'a selam:80:
susu_ - Şafak 40 - KIRŞEHİR'e selam:80:
askimiozledimcok- Şafak 58- SİVAS'a selam:80:
mavimavimavi - Şafak 73- ŞIRNAK'a selam:80:
Duygu.C - Şafak 75 ARDAHAN'a selam :80:
cigdemduzgun- Şafak 77 YALOVA'ya selam :80:
Julia- Şafak 78 KARABÜK'e selam :80:
yegec123 - Şafak 78 KARABÜK'e selam :80:
kardelen44 - Şafak 79 KİLİS'e selam :80:
Grimsi_ - Şafak 79 KİLİS'e selam :80:
wakeupcall - Şafak 81 DÜZCE'ye selam :80:
nuran07 - Şafak 82
burchecan - Şafak 86
eftelyaecrin - Şafak 90
maviye_sevdali - Şafak 92
Brokoli - Şafak 126
nefesim - Şafak 126
saysaybitmiyor - Şafak 135
kelebek1238 - Şafak 162
ChoqSeqeR - Şafak 168
SiYaHinCiM -Şafak 174
miracle07 -Şafak 174
wbluebluew - Şafak 174
TepkiseLmi - Şafak 174
thetis - Şafak 174
organiik- Şafak 177
rcd - Şafak 178
qizz - Şafak 179
Latilokum - Şafak 200
zeynelim - Şafak 217
pissy - Şafak 218
lady_cici - Şafak 218
BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...
kızlar askerimle konuştum şimdi çok şükür bugünde sesi iyi geliyordu. Hatta okadar iyiki benle bol bol dalga geçip kahkalara boğuldu ama sağolsun bugün benimde yüzümü güldürdü hayallere sürüklendik gittik daha askerliği bitirmeden tatil planları kurmaya başladık. Allah'ım sen yardımcımız ol.
iple çekiorum o günleri canımmdarısı başına canım,inşallah sizede gelecek sıra
allah bozmasın mutluluğunuzu canım onların morali iyi oldumu bizde iyi oluoruz valla acaba bizde askerimle böle konuşabilicekmiyiz telefonda onun morali hep kötü
amin canım ama uzun süredir bizde eşimle hergün kavga ediyorduk yani beni saatlerce ağlattığı günlerimiz oldu çok şükür ki şu son 4 gündür iyiumarım sizinde en kısa zamanda moralleriniz düzelirde güzel güzel konuşursunuz canım benim
amin canım ama uzun süredir bizde eşimle hergün kavga ediyorduk yani beni saatlerce ağlattığı günlerimiz oldu çok şükür ki şu son 4 gündür iyiumarım sizinde en kısa zamanda moralleriniz düzelirde güzel güzel konuşursunuz canım benim
nasılda onların ruh haline göre değişiyoruz di mi canım
askerlerimiz iyiyse mutluysa bizde öyle oluyoruz
onlar kötüyse bizde kötü oluyoruz..
hayalleriniz gerçekleşir inşallah canım
inşallah canım zaten özlem almış başını gidiyo bide neden kavga çıkarırlar hiç anlamıorum sanki biz burda hiç zorluk çekmioruzz
sağolasın canımm
bizde geçmez diyorduk koskoca 15 ay
geçen yıl bu zamanlar bizde aynen sizin gibiydik
zamanla kabulleniyorsun "alışıyorsun "demedim dikkat et "kabulleniyorsun"
dedim:))
çünkü ben aşkımsız olmaya hiç bir zaman alışmadım,alışamam da
ağlamanın üzülmenin hiç bir faydası olmuyor..
bizim acemilik çok zordu 13 gündü ama çok zordu
çok çektik 5 gün sesini duyamadığım oldu zaten en fazla 5 dk konuşabildik acemideyken..
sonra ustabirliğine gitti doğudaydı ve çok uzaktı onun yanına gidebilme ihtimalim hiç yoktu
hep dua ettim Allahım her zamn iyi insanlarla karşılaştırsın onu korusun diye..
bu dönemde dua etmekten güzel ve başka çare yok canım
hatta aşkım hep der senin duaların sayesinde bu kadar iyiyim
diye
evet yeri uzak ve doğuda ama ALLAHıma şükürler olsun
çok iyi,ve memnun yerinden,arkadaşlarından ortamından..
bence en önemliside bu..
öyle böyle geçiyor zaman tabiki delice özlem duyduğun zamn oluyor
içinden hiç bişey yapmak gelmiyor
zaman geçmiyor sanki..
ama en önemliside pozitif olmaya çalışmak
herşeyin hyaırlısını istemek ve bol dua
Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah,onları her türlü beladan kazadan korusun..
biraz destan gibi olmuş kusuruma bakma canım
ne kusuru canım olur mu en azından moral oluyorsun bana :)) benimde günlerim kötü geçiyor ama şükrediyorum şu an için konuşabiliyorum her gün 1-2 dk sağolsun aşkım arıyor(( banada teselli oluyor sesi kötü geliyor ama bağırmaktan diyor... güldürüyorumda gülünce bende mutlu oluyorum çok değişik duygular ben önceden bu kadar bağlı değildim galiba şimdi şaşırıyorum kendimee bol bol dua ediyorum bende.dua olmazsa olmaz zaten benimkide şimdi manisa kırkağaçta doğuya gidecek ama inş fazla uzak yere gitmez çünkü ben gidicem görmeye... dayanamam (( bu kk olmazsa heralde hiç dayanamam heleki gece olunca bir başka oluyor vallaa uykum var ama uyuyamıyorum 4lere kadar insan yaşayamadn bilemiyorr anlıyamıyorrr inş benim askerimde ve bütün askerlerde rahat bir yerde yaparlar kimse üzülmez inş ((
amin dularla ayaktayız ayakta olacağız inş... allah tüm askerleri ve sevdiklerini korusun sabır versin....
liste harika görünüyor lokumum ellerine sağlık
listenin ikinci sırasındayım bugünleride gördüm ya çok şükür[/B]
latilokumcum canım tşkr ederim liste için elinede sağlık
tamam tatlım saol :81:
ne kusuru canım olur mu en azından moral oluyorsun bana :)) benimde günlerim kötü geçiyor ama şükrediyorum şu an için konuşabiliyorum her gün 1-2 dk sağolsun aşkım arıyor(( banada teselli oluyor sesi kötü geliyor ama bağırmaktan diyor... güldürüyorumda gülünce bende mutlu oluyorum çok değişik duygular ben önceden bu kadar bağlı değildim galiba şimdi şaşırıyorum kendimee bol bol dua ediyorum bende.dua olmazsa olmaz zaten benimkide şimdi manisa kırkağaçta doğuya gidecek ama inş fazla uzak yere gitmez çünkü ben gidicem görmeye... dayanamam (( bu kk olmazsa heralde hiç dayanamam heleki gece olunca bir başka oluyor vallaa uykum var ama uyuyamıyorum 4lere kadar insan yaşayamadn bilemiyorr anlıyamıyorrr inş benim askerimde ve bütün askerlerde rahat bir yerde yaparlar kimse üzülmez inş ((
amin dularla ayaktayız ayakta olacağız inş... allah tüm askerleri ve sevdiklerini korusun sabır versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?