Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...

tutku03 - Şafak 5 - AMASYA'ya selam :80:
HejaR12 - Şafak 15 - BURDUR'a selam:80:
susu_ - Şafak 40 - KIRŞEHİR'e selam:80:
askimiozledimcok- Şafak 58- SİVAS'a selam:80:
mavimavimavi - Şafak 73- ŞIRNAK'a selam:80:
Duygu.C - Şafak 75 ARDAHAN'a selam :80:
cigdemduzgun- Şafak 77 YALOVA'ya selam :80:
Julia- Şafak 78 KARABÜK'e selam :80:
yegec123 - Şafak 78 KARABÜK'e selam :80:
kardelen44 - Şafak 79 KİLİS'e selam :80:
Grimsi_ - Şafak 79 KİLİS'e selam :80:
wakeupcall - Şafak 81 DÜZCE'ye selam
:80:

nuran07 - Şafak 82
burchecan - Şafak 86
eftelyaecrin - Şafak 90
maviye_sevdali - Şafak 92
Brokoli - Şafak 126
nefesim - Şafak 126
saysaybitmiyor - Şafak 135
kelebek1238 - Şafak 162
ChoqSeqeR - Şafak 168
SiYaHinCiM -Şafak 174
miracle07 -Şafak 174
wbluebluew - Şafak 174
TepkiseLmi - Şafak 174
thetis - Şafak 174
organiik- Şafak 177
rcd - Şafak 178
qizz - Şafak 179
Latilokum - Şafak 200
zeynelim - Şafak 217
pissy - Şafak 218
lady_cici - Şafak 218

cagla22 - Şafak 285
sevgilim_benim - Şafak 285
_kvsr_ - Şafak 285
umursuna - Şafak 285
mesutugba - Şafak 285
mmeerraall - Şafak 285
tgc_18 - Şafak 285

sinopluum- Şafak 362
ftmgl06 - Şafak 363
daisygirl - Şafak 363
10_nefise_10 - Şafak 365
minnne - Şafak 365
AswangCullen - Şafak 366
subat10- Şafak - 367
tuana_lalin - Şafak - 367
*SeA* - Şafak 369
merdiyet - Şafak 370
DIPTISDIPTIS- Şafak 380
ecm- Şafak 408

BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK
...

Son düzenleme:
Latilokumm teşekkür ederim listeye eklemişsin beni ama benim şafağım 408 canım fazla fazla yazmışssın allah korusun

kızlar askerimle konuştum şimdi çok şükür bugünde sesi iyi geliyordu. Hatta okadar iyiki benle bol bol dalga geçip kahkalara boğuldu ama sağolsun bugün benimde yüzümü güldürdü hayallere sürüklendik gittik daha askerliği bitirmeden tatil planları kurmaya başladık. Allah'ım sen yardımcımız ol.

allah bozmasın mutluluğunuzu canım onların morali iyi oldumu bizde iyi oluoruz valla acaba bizde askerimle böle konuşabilicekmiyiz telefonda onun morali hep kötü

liste harika görünüyor lokumum ellerine sağlık
listenin ikinci sırasındayım bugünleride gördüm ya çok şükür

nasılda onların ruh haline göre değişiyoruz di mi canım
askerlerimiz iyiyse mutluysa bizde öyle oluyoruz
onlar kötüyse bizde kötü oluyoruz..
hayalleriniz gerçekleşir inşallah canım

allah bozmasın mutluluğunuzu canım onların morali iyi oldumu bizde iyi oluoruz valla acaba bizde askerimle böle konuşabilicekmiyiz telefonda onun morali hep kötü

amin canım ama uzun süredir bizde eşimle hergün kavga ediyorduk yani beni saatlerce ağlattığı günlerimiz oldu çok şükür ki şu son 4 gündür iyi umarım sizinde en kısa zamanda moralleriniz düzelirde güzel güzel konuşursunuz canım benim

inşallah canım zaten özlem almış başını gidiyo bide neden kavga çıkarırlar hiç anlamıorum sanki biz burda hiç zorluk çekmioruzz

inşallah canım zaten özlem almış başını gidiyo bide neden kavga çıkarırlar hiç anlamıorum sanki biz burda hiç zorluk çekmioruzz

nasılda onların ruh haline göre değişiyoruz di mi canım
askerlerimiz iyiyse mutluysa bizde öyle oluyoruz
onlar kötüyse bizde kötü oluyoruz..
hayalleriniz gerçekleşir inşallah canım

aynen öyle canım onlar mutlu olunca seslerinde bir canlılık olunca ogün dünyalar benim oluyor sanki.
Amin canım inş buradaki bütün herkesin hayalleri gerçek olur. Tez zamanda sevdiceklerimize kavuşuruz

latilokumcum canım tşkr ederim liste için elinede sağlık

öyle canım bizde zorluk çekiyoruz ama elden ne gelir en zorunu onlar yaşıyor onların yerinde olsak acaba biz ne kadar dayanabilirdik kolay değilki girdikleri durum bizede sabretmekten dua etmekten başka birşey düşmüyor. Sabret canım arkadaşım elbet düzelir

Son düzenleme:

ne kusuru canım olur mu en azından moral oluyorsun bana :)) benimde günlerim kötü geçiyor ama şükrediyorum şu an için konuşabiliyorum her gün 1-2 dk sağolsun aşkım arıyor (( banada teselli oluyor sesi kötü geliyor ama bağırmaktan diyor... güldürüyorumda gülünce bende mutlu oluyorum çok değişik duygular ben önceden bu kadar bağlı değildim galiba şimdi şaşırıyorum kendimee bol bol dua ediyorum bende.dua olmazsa olmaz zaten benimkide şimdi manisa kırkağaçta doğuya gidecek ama inş fazla uzak yere gitmez çünkü ben gidicem görmeye... dayanamam (( bu kk olmazsa heralde hiç dayanamam heleki gece olunca bir başka oluyor vallaa uykum var ama uyuyamıyorum 4lere kadar insan yaşayamadn bilemiyorr anlıyamıyorrr inş benim askerimde ve bütün askerlerde rahat bir yerde yaparlar kimse üzülmez inş ((

amin dularla ayaktayız ayakta olacağız inş... allah tüm askerleri ve sevdiklerini korusun sabır versin....

Amin canım benim Allah onları sağsalim bize bağışlasın. Bu dönemide sabırla atlatmamıza yardımcı olsun

moral olduysam ne mutlu bana,çünkü ilk zamanlar insan konuşacak birilerini arıyor derdinden anlamayanlar için çok kolay
sayılı gün çabuk geçer falan deyip moral verdiklerini sanıyorlar..uzaktan göründüğü gibi değil hiç birşey..
aşkım askere gittiğinden beri bende gece uykuları yok halada öyle
ki benim uykum çok ağırdır ve hiç uyanmam normalde
aşkıma bazen diyorum evlenincede böyle olmam inşallah diye
acemilikte doğru dürüdt konuşamadık ama çok şükür ki ustada her gün konuşuyoruz
1 saat konuştuğumuzda oluyor
ama şu da var kızlar asker yolu beklemek bence çok farklı bişey acayip dercede bağlanıyorsun sevdiğine
ben yine dünyaya gelsem yine aşkımın askerliğini beklemek isterim

neler kaynatmışsınız ben yokken bende başka bir askerimizle konuşuodum oda yarın usta birliğine gidio çanakkaleyede selam edelim bari onun şafakta 299

ecm profil resmin bi zamanlar bnm profilimde ydi.... Okurken diyom ben ne zaman yazdım bunuu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…