Canim benim hosbuldum.. aksam yazacam burayaaaaaaa.. kardesim kavusma animizi videoya cektiiiii..
izleyip izleyip agliyorum be:)
aramadı cnm zaten aksam arıo benı o bıde bu aralar zaten zorda ya anca 3 dk konusuoz bakalım arıycakmı sen neaptın durum nasıl
Onun yaptıklarının farkında olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum tatlım... Hatasını kabul etmtez o.. Bu gün kavga etsem yine aynı şeyleri söyler.. Haa pazar günü ciddi bi şekilde uyarıcam.. O lafları bir daha değil söylemek ima etsin o zman gerçekten biter..Ah bur erkekler kalp kırmakta üstlerine yok sonunun nasıl olacağını hiç düşünmeden ağızlarına geleni söyleyip duruyolar gene bak seninki bir aşama kaydetmiş yatığının farkına varmış anacım bizimkiler burunlarından kıl aldırmıyorlar hele bir askerden gelsinler ah bir gelsinlerr
Saol cnm İyiyim bende ee anlatmadın kavuşma anınızı bizeeCanim benim hosbuldummmmmmm... Amin insallah cnm.. Allah sizleride kavustursunnnnn.. bir an once... nasilsin cnm
bizimkide anca akşam arar ozaman dahada bir belli olur durumumuz dün işte barıştık gibi birşey olmuştu ama paşam kesin kararını benim kıskandığı kişiye verdiğim sert tepkiyi görünce verecek
Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmmm... nasilsiniz?
Özellikle burnu sürtünsün diye yapmıorum durum yaa çok ama çok kırıldım.. pazar gününe kadar böyle olucak değişmicem.. pazar günü de adam akıllı olmasını söylicem ona.. çok ağır laflar etti bana söylemicekti onları..[/B]
nasıl gitsin tatlım uğraşıyoruz işte
Mehtabımız yalan oldu hayal kırıklığı var işte öyle
valla tatlım en doğrusunu yapmış olursun herşeyini en baştan kesinlikle konuş söyle kendinden çok ödün verme al bak sonra halin bizim gibi olur ben hep herşeyine tamam dedim hiç diklenmedim tavrımı ortaya koymadım şimdi böyle sürünüyorum nasıl başlarsan öyle gider canım. Herşeyden önce hakkında hayırlısı ne ise olsun. Umarım çok çok mutlu olursunOnun yaptıklarının farkında olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum tatlım... Hatasını kabul etmtez o.. Bu gün kavga etsem yine aynı şeyleri söyler.. Haa pazar günü ciddi bi şekilde uyarıcam.. O lafları bir daha değil söylemek ima etsin o zman gerçekten biter..
günaydın canım hoşgeldinnngünaydın kızlar ben geldim nasılsınız bugünn
Aynen öyleler valla tatlım takmamaya çalışıyorum üzülen hasta olan ben oluyorum yoksa ona hiç birşey olduğu yok bundan sonrasındada kendi bilir yani çok seviyorum ama onunda artık birşeylerin karşılığını vermesi lazım.ay komık bunlar anacım komık bosver takma sende
ulen nerelerden geçtik beCanim benim hosbuldum.. aksam yazacam burayaaaaaaa.. kardesim kavusma animizi videoya cektiiiii..
izleyip izleyip agliyorum be:)
ameliyatını erteledi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus doktor müsvettesiNeden yaaff noldu... Ameliyat olmucakmı?:44:
Saol sorduğun için bende iyiyimmm
valla tatlım en doğrusunu yapmış olursun herşeyini en baştan kesinlikle konuş söyle kendinden çok ödün verme al bak sonra halin bizim gibi olur ben hep herşeyine tamam dedim hiç diklenmedim tavrımı ortaya koymadım şimdi böyle sürünüyorum nasıl başlarsan öyle gider canım. Herşeyden önce hakkında hayırlısı ne ise olsun. Umarım çok çok mutlu olursun
günaydın canım hoşgeldinnn
Aynen öyleler valla tatlım takmamaya çalışıyorum üzülen hasta olan ben oluyorum yoksa ona hiç birşey olduğu yok bundan sonrasındada kendi bilir yani çok seviyorum ama onunda artık birşeylerin karşılığını vermesi lazım.
valla tatlım en doğrusunu yapmış olursun herşeyini en baştan kesinlikle konuş söyle kendinden çok ödün verme al bak sonra halin bizim gibi olur ben hep herşeyine tamam dedim hiç diklenmedim tavrımı ortaya koymadım şimdi böyle sürünüyorum nasıl başlarsan öyle gider canım. Herşeyden önce hakkında hayırlısı ne ise olsun. Umarım çok çok mutlu olursun
günaydın canım hoşgeldinnn
Aynen öyleler valla tatlım takmamaya çalışıyorum üzülen hasta olan ben oluyorum yoksa ona hiç birşey olduğu yok bundan sonrasındada kendi bilir yani çok seviyorum ama onunda artık birşeylerin karşılığını vermesi lazım.
evet cnm bnde ole dusunuorum bnde cok yıprandım safak oldu 216 bnmkı hala aynı odunluguna devam edıo artık cok yoruldum bıtsındıe bakıorum bakalım yanı:83:
bir gelsinlerde hep birlikte bir yontalım şunları ayy aslında toplancaz bir araya alacağız bizim herfileride çemberin ortasına şöyle bir güzel haklarını bildireceğiz
Vallaha kizlar.. anlatayim ozaman hemencik
Biz yani (annem, kizkardesim ve ben) persembe aksami inmistik iste Turkiyeye 17 subat
e$imde 18 subat yani cuma sabah 8.30ta inecekti.. :92:
bizim ucagimiz 45 dak erken indi.. o yüzden dedim ben cuma sabah erkenden gidiyim havalimanina.. bide erken cikarsa benimki diye..
Persembe aksami biz ailesinin yanindaydik iste.. yatagina yatmisim benimki aradi..
ne yapiyorsun falan diye, valizini hazirladinmi... evet dedim hazirladim.. misafirler geldi simdi dedim..
sonra dus alacam, yarin erkenden havalimanina gidecem dedim.. halbuki onun evindeyim hahaha
kizkardesimida aldim yanima sabah 7de havalimanina yol aldik
kizkardesimi kameraya cektirmek icin yanima aldim
Neyse havalimanina geldik 15 dak sonra benimki inmis
orada bir direk vardi diregin arkasinda durdum..her kapi acildiginda icim gidiyordu
Birden kapi acildi benimki cikti, hic sagina soluna bakmiyor
Bende topuklu ayakkabi giyinmistim zaten zar zor yuruyorum, diger tarafa yuruyordu..
ben kosuyorum o tarafa.. birden kafasini cevirdiboyle oldu ve boyle kaldi 1 dak boyunca
Ilk dedigi sey: Anaaaaaaaaa Senin ne isin var burda?? hahahahahahahahahaha
$ok oldu resmen.. birden bir sarildikkkkkkkkk 2 dak oyle kaldik.. kizkardesimde paparazzi gibi tum herseyi kameraya cektiii.. cok guzeldii.. Darisi sizin basiniza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bir gelsinlerde hep birlikte bir yontalım şunları ayy aslında toplancaz bir araya alacağız bizim herfileride çemberin ortasına şöyle bir güzel haklarını bildireceğiz
Vallaha kizlar.. anlatayim ozaman hemencik
Biz yani (annem, kizkardesim ve ben) persembe aksami inmistik iste Turkiyeye 17 subat
e$imde 18 subat yani cuma sabah 8.30ta inecekti.. :92:
bizim ucagimiz 45 dak erken indi.. o yüzden dedim ben cuma sabah erkenden gidiyim havalimanina.. bide erken cikarsa benimki diye..
Persembe aksami biz ailesinin yanindaydik iste.. yatagina yatmisim benimki aradi..
ne yapiyorsun falan diye, valizini hazirladinmi... evet dedim hazirladim.. misafirler geldi simdi dedim..
sonra dus alacam, yarin erkenden havalimanina gidecem dedim.. halbuki onun evindeyim hahaha
kizkardesimida aldim yanima sabah 7de havalimanina yol aldik
kizkardesimi kameraya cektirmek icin yanima aldim
Neyse havalimanina geldik 15 dak sonra benimki inmis
orada bir direk vardi diregin arkasinda durdum..her kapi acildiginda icim gidiyordu
Birden kapi acildi benimki cikti, hic sagina soluna bakmiyor
Bende topuklu ayakkabi giyinmistim zaten zar zor yuruyorum, diger tarafa yuruyordu..
ben kosuyorum o tarafa.. birden kafasini cevirdiboyle oldu ve boyle kaldi 1 dak boyunca
Ilk dedigi sey: Anaaaaaaaaa Senin ne isin var burda?? hahahahahahahahahaha
$ok oldu resmen.. birden bir sarildikkkkkkkkk 2 dak oyle kaldik.. kizkardesimde paparazzi gibi tum herseyi kameraya cektiii.. cok guzeldii.. Darisi sizin basiniza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benimkinide alın sevabına birr güzell sopalayın valla ne güzel olur kaynanamıda eşantiyon vercem yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?