Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ayy inşallaahhhhh beybiiiiiiiiiiiiiiii
Ohhh düğün tarihide alınmışşşşşşş.....
Gelinlikin nasııııııııı
anlat beybekem..... Fotoda isterikkk

ben gelınce okutcam hepsını uyuza neler cektımızı gorsun
benimki öyle meraklı ki valla gelir hiç üşenmez ne yazmışım nereye ne yapmışım oturur tek tek okur ayy sıkılmıyorda
herkezi arıo canım ama benim zoruma gidio seni çok seviorum ölürüm senin için dio çok özlüorum dio ama öleyse nie aramıo

hmm buda ayrı bir vaka ayy bu erkekler çeşit çeşit anacım arasalar bir dert aramasalar valla bak zeynelimle bana biz artık iyice koptuk kafayı yedik valla kayışlar yandı bizim boşver tatlım sıkma sen canını bekle bakalım elbet arar

kıskanc oldukları ıcın olabılırmı acaba vala ben artık yuz vermıom cok fazla

kız ne biliyorsun belki sana inat öyle diyolar anacım sen demiyormuydun beni sevmiyorlar diye belki bilerek yapıyorlar hani siz kavga edesiniz diye sen onların ne dediğine pek kulak asma derim ben

inşallah öyledir canım ya ben kavga modunda deilim hiççok yorgunum sanki dünyanın bütün yükü üzerimde gibi aman aramazsa aramasın yaa takmıcam artık beni düşünmeyeni bende düşünmem bundan sonra gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş

kızlar günaydınnnn nasılsınız.... ben yorgunum yorgunummm gece uyuyamıyorm arkadaşlar ne zman geçicek bu yaa :S askerim aklımdayken uykum gelmiyor..

cadikazani yalan söylüyorlardır :) her gün aramakkk zor o iş..

cadıkazanı sen takma kafanı arar bosver uzulme cnm zanetmıorum aılesını arayıp senı aramamzlık etsın sız kavga fln ettınızmı yada kus flnsanız naz yapıour

Devremmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
100lere düştümm kızzzzzzzzzz
hadi gelin arkamdannnnn

amanın ne mutlu sana devrem
inşallah plakalarada biran önce düşmek nasip olur
benimde şafak 216

Mart ayını ben seviyorum, hem ay sonu doğum günüm hemde mehtap 29

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…