hoşbuldum canım saol idare ederim işte aşkım beni aramıo ona takıorum
kaynanalara ölümmmyaşasın gelinler offf benimde evlenesim geldi bakkk canım çekio ama yaaaa
demi yaa ben boşuna sana kaderdaşım demiyorummm hemen gönderiyorum kaynanamıkocam bir gün bu yazıları okursa beni ne yapar çok merak ediyorummm
aman arıyorlarda ne oluyor sanki anca nazlarını çekiyoruz boşver hiç üzülme canım benim aramaması daha ii
Amin insallah kizlar... darisi sizin basiniza insallah...
Sizlerin hikayelerinide duymak istiyorummm ona göre..
Dügun salon, kart, gelinlik damatlik hersey alindi ayarlandi
Cok ugras icindeydik, dogru durust bos zamanimiz olmadi.. ama hersey hazir yani
dügün 29 temmuz olacak allahin izniyle. istanbulda
hoşbuldum canım saol idare ederim işte aşkım beni aramıo ona takıorum
selam ben geldim :82:
aman cnm bosver bekarlık sultanlık keyfını cıkar :82:
selam ben geldim :82:
benimki öyle meraklı ki valla gelir hiç üşenmez ne yazmışım nereye ne yapmışım oturur tek tek okur ayy sıkılmıyordaben gelınce okutcam hepsını uyuza neler cektımızı gorsun
herkezi arıo canım ama benim zoruma gidio seni çok seviorum ölürüm senin için dio çok özlüorum dio ama öleyse nie aramıo
et bakalım şekercimarayamıyodur belki tatlım üzülme yahuu
slm hoşgeldinn
kardeşi bizi hergün arıo dio ama
benimki öyle meraklı ki valla gelir hiç üşenmez ne yazmışım nereye ne yapmışım oturur tek tek okur ayy sıkılmıyorda
hmm buda ayrı bir vaka ayy bu erkekler çeşit çeşit anacım arasalar bir dert aramasalar valla bak zeynelimle bana biz artık iyice koptuk kafayı yedik valla kayışlar yandı bizimboşver tatlım sıkma sen canını bekle bakalım elbet arar
kız ne biliyorsun belki sana inat öyle diyolar anacım sen demiyormuydun beni sevmiyorlar diye belki bilerek yapıyorlar hani siz kavga edesiniz diye sen onların ne dediğine pek kulak asma derim ben
bencede sana nispet olsun diye öyle söylüyor olabilir bozma sen moralini kuzumkardeşi bizi hergün arıo dio ama
kıskanc oldukları ıcın olabılırmı acabavala ben artık yuz vermıom cok fazla
Devremmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
100lere düştümm kızzzzzzzzzz
hadi gelin arkamdannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?