ameliyatını erteledi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus doktor müsvettesi
aciller varmış ta mışmış
öff umudum yok daha
sınava gelicek ama du bakalım
kızım heyecan yapmışım demek ki
iyi iyi daha daha nasılsın inşallah
Vallaha kizlar.. anlatayim ozaman hemencik
Biz yani (annem, kizkardesim ve ben) persembe aksami inmistik iste Turkiyeye 17 subat
e$imde 18 subat yani cuma sabah 8.30ta inecekti.. :92:
bizim ucagimiz 45 dak erken indi.. o yüzden dedim ben cuma sabah erkenden gidiyim havalimanina.. bide erken cikarsa benimki diye..
Persembe aksami biz ailesinin yanindaydik iste.. yatagina yatmisim benimki aradi..
ne yapiyorsun falan diye, valizini hazirladinmi... evet dedim hazirladim.. misafirler geldi simdi dedim..
sonra dus alacam, yarin erkenden havalimanina gidecem dedim.. halbuki onun evindeyim hahaha
kizkardesimida aldim yanima sabah 7de havalimanina yol aldik
kizkardesimi kameraya cektirmek icin yanima aldim
Neyse havalimanina geldik 15 dak sonra benimki inmis
orada bir direk vardi diregin arkasinda durdum..her kapi acildiginda icim gidiyordu
Birden kapi acildi benimki cikti, hic sagina soluna bakmiyor
Bende topuklu ayakkabi giyinmistim zaten zar zor yuruyorum, diger tarafa yuruyordu..
ben kosuyorum o tarafa.. birden kafasini cevirdiboyle oldu ve boyle kaldi 1 dak boyunca
Ilk dedigi sey: Anaaaaaaaaa Senin ne isin var burda?? hahahahahahahahahaha
$ok oldu resmen.. birden bir sarildikkkkkkkkk 2 dak oyle kaldik.. kizkardesimde paparazzi gibi tum herseyi kameraya cektiii.. cok guzeldii.. Darisi sizin basiniza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Wauwwwwwwwwwwwww
beybimmm süperr yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Maşallahh sizeee canım benimmmm
Düğün tarihini aldınızmıııııı
Düğün şafakın kaç cnmmm
herkezee gunaydınnn şekerrlerr işlerr cokk yogunnn sızee bakamıyorumm bılee gunaydınn dııyıpp gıtcemmm benn off yahuu
peroşumVallaha kizlar.. anlatayim ozaman hemencik
Biz yani (annem, kizkardesim ve ben) persembe aksami inmistik iste Turkiyeye 17 subat
alalım alalım büyük bir zevkle canım benimmmbenimkinide alın sevabına birr güzell sopalayın valla ne güzel olur kaynanamıda eşantiyon vercem yanında
dimi vala ızne gelmıstı bnmkı sıom sen sole dedın bole yaptın fln tepki bubenmı yok cnm sen yanlıs anlamıssındır ben dermıyım dıo uyuz sonra ben hıc bısey soleyemeden kalıom oda bnı hemencık yumusatıyor ama artık bnde takmıorum cok fazla gelınce untuo bnmkı nasıl olssa :86::86::86:
cok sevındım canım vala bak ayy cok heyecan landım okurken darısı basıma dıyeyım 216 gun sonraVallaha kizlar.. anlatayim ozaman hemencik
bizim ucagimiz 45 dak erken indi.. o yüzden dedim ben cuma sabah erkenden gidiyim havalimanina.. bide erken cikarsa benimki diye..
Persembe aksami biz ailesinin yanindaydik iste.. yatagina yatmisim benimki aradi..
ne yapiyorsun falan diye, valizini hazirladinmi... evet dedim hazirladim.. misafirler geldi simdi dedim..
sonra dus alacam, yarin erkenden havalimanina gidecem dedim.. halbuki onun evindeyim hahaha
kizkardesimida aldim yanima sabah 7de havalimanina yol aldik
kizkardesimi kameraya cektirmek icin yanima aldim
Neyse havalimanina geldik 15 dak sonra benimki inmis
orada bir direk vardi diregin arkasinda durdum..her kapi acildiginda icim gidiyordu
Birden kapi acildi benimki cikti, hic sagina soluna bakmiyor
Bende topuklu ayakkabi giyinmistim zaten zar zor yuruyorum, diger tarafa yuruyordu..
ben kosuyorum o tarafa.. birden kafasini cevirdiboyle oldu ve boyle kaldi 1 dak boyunca
Ilk dedigi sey: Anaaaaaaaaa Senin ne isin var burda?? hahahahahahahahahaha
$ok oldu resmen.. birden bir sarildikkkkkkkkk 2 dak oyle kaldik.. kizkardesimde paparazzi gibi tum herseyi kameraya cektiii.. cok guzeldii.. Darisi sizin basiniza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
senın kaynanadamı sopalıkonları kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun atmalı
alalım alalım büyük bir zevkle canım benimmm
bakalım bizimkide inş yumuşarda toparlarız yeniden
Canım benim
Naber nasılsın
hiç kırmaz beni ooosenimi kırcam devremmmm
Anammm kuzum gelmişşş sanada günaydınlar canım benim işlerin biran önce bitsinde damlayıver aramıza özledimmm seniiiherkezee gunaydınnn şekerrlerr işlerr cokk yogunnn sızee bakamıyorumm bılee gunaydınn dııyıpp gıtcemmm benn off yahuu
senın kaynanadamı sopalıkonları kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun atmalı
süpersiniz bebekemm yaaaa
ayyy canım benimm yaa ne güzel off offf
babyke gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah
Wauwwwwwwwwwwwww
beybimmm süperr yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Maşallahh sizeee canım benimmmm
Düğün tarihini aldınızmıııııı
Düğün şafakın kaç cnmmm
peroşumcanım okurken içim ezildi yemin ederim
canım benim nihayet ya çok şükür canım benim
allah başka ayrılık vermesin
çok mutlu olun olur mu
çok mutlu oldum senin adına
73 gün sonra bende yazıcam buraya allah izin verirse
Darısı başımıza
cok sevındım canım vala bak ayy cok heyecan landım okurken darısı basıma dıyeyım 216 gun sonra
Canim benim hosbuldum.. aksam yazacam burayaaaaaaa.. kardesim kavusma animizi videoya cektiiiii..
izleyip izleyip agliyorum be:)
Anammm kuzum gelmişşş sanada günaydınlar canım benim işlerin biran önce bitsinde damlayıver aramıza özledimmm seniii
bende benimkini verebilirmiyim
naber tatlımm hoşgeldinngünaydın kızlar ben geldim nasılsınız bugünn
Amin insallah kizlar... darisi sizin basiniza insallah...
Sizlerin hikayelerinide duymak istiyorummm ona göre..
Dügun salon, kart, gelinlik damatlik hersey alindi ayarlandi
Cok ugras icindeydik, dogru durust bos zamanimiz olmadi.. ama hersey hazir yani
dügün 29 temmuz olacak allahin izniyle. istanbulda
zaten bız senle aynı selerı yasıoz hep getır senınkınıde kazana atak
Amin insallah kizlar... darisi sizin basiniza insallah...
Sizlerin hikayelerinide duymak istiyorummm ona göre..
Dügun salon, kart, gelinlik damatlik hersey alindi ayarlandi
Cok ugras icindeydik, dogru durust bos zamanimiz olmadi.. ama hersey hazir yani
dügün 29 temmuz olacak allahin izniyle. istanbulda
aminn tatlımmm. Hadi bakalım şimdi düğüne şafak sayıyoruz
zaten bız senle aynı selerı yasıoz hep getır senınkınıde kazana atak
naber tatlımm hoşgeldinn
herkezee gunaydınnn şekerrlerr işlerr cokk yogunnn sızee bakamıyorumm bılee gunaydınn dııyıpp gıtcemmm benn off yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?