Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öyle tabi hiç takma kafana ararsa arar, aramazsada keyfi bilir askerde olupta eli kolu bağlı olan kendisi azıcık otursunda bir düşünsün

cadıkazanı sen takma kafanı arar bosver uzulme cnm zanetmıorum aılesını arayıp senı aramamzlık etsın sız kavga fln ettınızmı yada kus flnsanız naz yapıour

yok canım her aradığında çok iyi konuşuorum sorun varmı dio yok aşkım sorun yok herşey bıraktığın gibi diorum hiç kötü bişey bile anlatmıorum etkilenmesin takmasın kafasına die vurdumduymaz adam hıhh

:13:

sanırım tam olarak öyle canım. Ben hele bir şu son durumu azıcık ucundan toparlayayım bende yüz vermeyeceğim askerde felan azıcık burnu sürtsün

dımı ama bız uzuluoz bunlar zanedıo bız keyfımıze bakıoz bnmkı hep ole der bana sen orda keyfıne bakıon yıyon gezıon yatıon fln der bnde artık ona dıom sende ıyıkı bır askerlık yapıon sankı ılk sen askersın dıom neapım

hoş geldin tatlım valla nasıl olalım aynı asker dertleriyle boğuşup duruyoruz.

günaydın hoşgeldinn benim yaklaşık 2 ay kadar sürdü bu durumum yeni yeni alışmaya başladımm

ozaman zanetmıorum onlarıda aradını cnm uzulme evlı yada nısanlı flnmsın yada sevgılımı sadece :26:

İyiyim tatlım sen nasılsın işler yoğun girip çıkıyorum ara araa
bende öyle bi girip bi çıkıyorum işte öf
iyiyim bende nolsun ya günlerimi dolduruyorum :)
sende ne var ne yok nasıl gidiyo zorlanıyo musun
gelinliğini aldın mıııı
hani göster bakim bakim bakim
selam ben geldim :82:
hoşgeldin canım

hah al birini vur ötekine aynı benimki, ayy ayy erkek milleti değilmi işte, dışarda olmak sanki çok kolaydı sabah kalk işe gel onca insanın kahrını çek bide geçim derdi varsa üstünde daha ne olsun biz dışardayız ama bizim sorumluklarımız düşüneceğimiz şeyler daha çok iyiki kafayı yemiyoruz onların orada düşüneceği anca kendi canları

babyke eveet gelinlik fotosu isterik :78:

mrhaba duygucum sanada günaydın.
nasılsın? ne ameliyatından bahsediyorsun hayırdır?

anacımmm opüüyorumm hepınızıı teker tekerr maaşallahhh sızee konusunn bakalımm yıyınn bugunedee helalll sızee ama benn yokummm özledımm sızıııı nesee kusuraa bakmınn bugunn fazlaa olamıycamm canlarımmm ablanızz kurbann olsunnn sizee şafakkk 176 mehtappp 199 azz kaldıı kocişimm beklee gelıyoommpardonn o gelıyooo sasırdımm kızz heycandann

bende öyle bi girip bi çıkıyorum işte öf
iyiyim bende nolsun ya günlerimi dolduruyorum :)
sende ne var ne yok nasıl gidiyo zorlanıyo musun

Nolsun işte çok zorlanıyorum şu günlerde, bi atlatsak hayırlısıyla... :97:

amanın ne mutlu sana devrem
inşallah plakalarada biran önce düşmek nasip olur
benimde şafak 216

Mart ayını ben seviyorum, hem ay sonu doğum günüm hemde mehtap 29

aY İNŞALLAHHHH DEVREEMmmm
Seninde azıcık kaldı düşmeneee....

Bende Martı güzel karşıladımmm...
Ama sendeki heyecan mutluluk ayrı bi güzel yaaaaaçççç
Ohh mehtapa bak yaaaa
Canım çektiii bende istiyorumm Mehtaappp

Latilkum devrem

tencere seti almak istiyordun limango'da emsan'nın var.
şuan benim sepetimde hatta

kolay gelsin canım sana

evet canım aynen öleydi olaylar bu şekilde gidio aramızda yaptık gitmeden bizde

anldm cnm yaa bosver sen uzulme takma kafana askerın senı kabul etmıs ya sen ona bak bıde eger gercekten aılesını arayıp senı aramıosa aklında soru ısaretlerı kalmıs demektır dıkatlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…