inşallah öyledir canım ya ben kavga modunda deilim hiççok yorgunum sanki dünyanın bütün yükü üzerimde gibi aman aramazsa aramasın yaa takmıcam artık beni düşünmeyeni bende düşünmem bundan sonra gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş
cadıkazanı sen takma kafanı arar bosver uzulme cnm zanetmıorum aılesını arayıp senı aramamzlık etsın sız kavga fln ettınızmı yada kus flnsanız naz yapıour
:13:
sanırım tam olarak öyle canım. Ben hele bir şu son durumu azıcık ucundan toparlayayım bende yüz vermeyeceğim askerde felan azıcık burnu sürtsün
kızlar günaydınnnn nasılsınız.... ben yorgunum yorgunummmgece uyuyamıyorm arkadaşlar ne zman geçicek bu yaa :S askerim aklımdayken uykum gelmiyor..
cadikazani yalan söylüyorlardır :) her gün aramakkk zor o iş..
kızlar günaydınnnn nasılsınız.... ben yorgunum yorgunummmgece uyuyamıyorm arkadaşlar ne zman geçicek bu yaa :S askerim aklımdayken uykum gelmiyor..
cadikazani yalan söylüyorlardır :) her gün aramakkk zor o iş..
yok canım her aradığında çok iyi konuşuorum sorun varmı dio yok aşkım sorun yok herşey bıraktığın gibi diorum hiç kötü bişey bile anlatmıorum etkilenmesin takmasın kafasına die vurdumduymaz adam hıhh
öyle tabi hiç takma kafana ararsa arar, aramazsada keyfi bilir askerde olupta eli kolu bağlı olan kendisi azıcık otursunda bir düşünsün
bende öyle bi girip bi çıkıyorum işte öfİyiyim tatlım sen nasılsınişler yoğun girip çıkıyorum ara araa
gelinliğini aldın mııııAmin insallah kizlar... darisi sizin basiniza insallah...
Sizlerin hikayelerinide duymak istiyorummm ona göre..
Dügun salon, kart, gelinlik damatlik hersey alindi ayarlandi
Cok ugras icindeydik, dogru durust bos zamanimiz olmadi.. ama hersey hazir yani
dügün 29 temmuz olacak allahin izniyle. istanbulda
hoşgeldin canımselam ben geldim :82:
ozaman zanetmıorum onlarıda aradını cnm uzulme evlı yada nısanlı flnmsın yada sevgılımı sadece :26:
dımı ama bız uzuluoz bunlar zanedıo bız keyfımıze bakıoz bnmkı hep ole der bana sen orda keyfıne bakıon yıyon gezıon yatıon fln der bnde artık ona dıom sende ıyıkı bır askerlık yapıon sankı ılk sen askersın dıom neapım
bende öyle bi girip bi çıkıyorum işte öf
iyiyim bende nolsun ya günlerimi dolduruyorum :)
sende ne var ne yok nasıl gidiyo zorlanıyo musun
gelinliğini aldın mıııı
hani göster bakim bakim bakim
hoşgeldin canım
ailesi kabul etmediği için aramızda olan bişey var canım bizim
sen anlatmıstın evlenıp bosandın ıcın oleydı dımı cnm gıderken fln sen ıcerdeydın onlar dısarda yanlıs hatırlammıosam :26:
bende öyle bi girip bi çıkıyorum işte öf
iyiyim bende nolsun ya günlerimi dolduruyorum :)
sende ne var ne yok nasıl gidiyo zorlanıyo musun
amanın ne mutlu sana devrem
inşallah plakalarada biran önce düşmek nasip olur
benimde şafak 216
Mart ayını ben seviyorum, hem ay sonu doğum günüm hemde mehtap 29
anacımmm opüüyorumm hepınızıı teker tekerrmaaşallahhh sızee konusunn bakalımm yıyınn bugunedee helalll sızee ama benn yokummm özledımm sızıııı nesee kusuraa bakmınn bugunn fazlaa olamıycamm canlarımmm ablanızz kurbann olsunnn sizee şafakkk 176 mehtappp 199 azz kaldıı kocişimm beklee gelıyoomm pardonn o gelıyooo sasırdımm kızz heycandann
evet canım aynen öleydi olaylar bu şekilde gidio aramızda yaptık gitmeden bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?