tamam canm iyi uykularrr optmm
o beni caldırıo ankesörlüden bende geri onu arıorum onu bizimkiler hep turkcel oldugu icin izin vermiolar telsime gecmeme hemde ondada turkcell var mesaj hakkı yapıorz telsime o nasıl geccek askerdeyken
kızz senin cizelgendeki biten safagınmı cünkü senin safagın baya azdı ole hatırlıorum sanki
o nosunu taşımasada olur canm, turkceldn heryöne msj yapsn, sende vodafondan heryöne msj yaparsn.. yoksa tukclde para dayanmıo ki.. ama ailen sorun çıkarabilr haklsn. benimde annem izin vermiodu,ama o kadar avantajlı ki,annem beni aradğnda meşg yapıp ben geri arıorum onu
öyle yani canm, netten bi araştr bak istersenn
bende burda takılmak istiyorum yaa :84::84::84::84:
bananee bir takımın yaptığı maçların kazanma ihtimalinin (0,4) oluşundan yaptığı 6 maçtan 4ünü kazanma ihtimalinden!!
kalan şafak yawww :S 1ay yazıo ya ,yoksam benmi yanlş görüorum
canm sınava çok az kaldı,sınavdan sonra rahat rahat gelirsn.. ama şimdi azcık diş sıkıp çalşma zamnı
canm sınava çok az kaldı,sınavdan sonra rahat rahat gelirsn.. ama şimdi azcık diş sıkıp çalşma zamnı
1 month 3 weeks 6 days yazıo bende ole gorunuo ehehe tamam kız kafa kalmadı ben 1 yıl olarak gormusum
geçen şubat 26sında bir yılı doldurduk canm.. şu 2ayda su gibi geçr inş.
evet sınavlara sadece 30 gün var tatlımondan sonrada 1,5 ay gibi kısa bi sürede kalan diğer ünitelerden de sorumlu olacağımız koca bi yıl sonu sınawı!! of off :18::18::18: neyse hadi ben gidip devam edeyim kaldığım yerden... kendinize iyi bakın
gecer tabi canım cogu gitmis azı kalmıs ne güzell
gecer tabi canım cogu gitmis azı kalmıs ne güzell
ben geldim ama bende çizelge istiom nasıl oluyoki nasıl yapcamki bilmiorumkiii
bende bilmiorum valla canm,banada kk dan bi ark yapmştı :18:
bilen arakadaş yomuuu huhuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?