Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende burda takılmak istiyorum yaa :84::84::84::84:

bananee bir takımın yaptığı maçların kazanma ihtimalinin (0,4) oluşundan yaptığı 6 maçtan 4ünü kazanma ihtimalinden!!

Son düzenleme:
o beni caldırıo ankesörlüden bende geri onu arıorum onu bizimkiler hep turkcel oldugu icin izin vermiolar telsime gecmeme hemde ondada turkcell var mesaj hakkı yapıorz telsime o nasıl geccek askerdeyken

o nosunu taşımasada olur canm, turkceldn heryöne msj yapsn, sende vodafondan heryöne msj yaparsn.. yoksa tukclde para dayanmıo ki.. ama ailen sorun çıkarabilr haklsn. benimde annem izin vermiodu,ama o kadar avantajlı ki,annem beni aradğnda meşg yapıp ben geri arıorum onu
öyle yani canm, netten bi araştr bak istersenn

hıım olabilirrr aslında ama bbm sorun cıkarır eminim iki hatlada urasamam bi bakıım ben genede

bende burda takılmak istiyorum yaa :84::84::84::84:

bananee bir takımın yaptığı maçların kazanma ihtimalinin (0,4) oluşundan yaptığı 6 maçtan 4ünü kazanma ihtimalinden!!

canm sınava çok az kaldı,sınavdan sonra rahat rahat gelirsn.. ama şimdi azcık diş sıkıp çalşma zamnı

canm sınava çok az kaldı,sınavdan sonra rahat rahat gelirsn.. ama şimdi azcık diş sıkıp çalşma zamnı

evet sınavlara sadece 30 gün var tatlım ondan sonrada 1,5 ay gibi kısa bi sürede kalan diğer ünitelerden de sorumlu olacağımız koca bi yıl sonu sınawı!! of off :18::18::18: neyse hadi ben gidip devam edeyim kaldığım yerden... kendinize iyi bakın

sende kib.. ii çalşmalarrr

ben geldim ama bende çizelge istiom nasıl oluyoki nasıl yapcamki bilmiorumkiii

gecer tabi canım cogu gitmis azı kalmıs ne güzell

bacımm sonunda şafak hesabının içinden çıktım benim akıllı kocam bana usta birliğine geçtiği zamanki sülüs tarihini vermiş karışıklık ondan çıktı ayyy saol valla saydende çizelgemdeki o 1 yıl görüntüsü gitmiş oldu bir gün bile kar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…