şafak kaç canım..
bizim 65
ben geldim ama bende çizelge istiom nasıl oluyoki nasıl yapcamki bilmiorumkiii
sana yapabilirim canım?
216 canım senin az kalmış bzm dha çok var
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html canım burda nalatıyo bende şimdi yaptım
canım sende yarıyı geçmişsin..
dün gibi hatırlıyorum yarıyı geçtiğimde ne kadar sevinmiştim..
inan geçiyo biraz daha sabır,hiç boş kalma,sürekli bi meşguliyet bul kendine..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html canım burda nalatıyo bende şimdi yaptım
ayy gerçekmi süper olur yaaa
aöf sınavlarım var onlara çalışıyorum ama aklım sürekli onda kavqa ettik kaza yaptı bnm yüzmden 3 gündür ne yediğimi biliyrm ne uyudugumu
bana teskere tarihini söyle,yapayım..
benn geldımmm kızlarrrramaa kıssme bana pass vermıyooo :44::44:cokk yorulldumm daha yenıı oturdumm bıtmedıı tukenmedıı suunlarr bıdee aksıtomm ardaı onunlarr ugrasttımm maann ne naz ne nazz yahuu kızz oldumm bolee yapmadımm aksmam arıyamıycamm dıyoo bende tatmm dedımm yokk efendımm senn nıyee üzülmedınn aramıycamm dedım tepkıı wermedınn dundenn razısınn dıyoo allahımm sabırr yaa raabbıı sabırrr dedımm fıcekk baskaa bısıyımm kalmamısstııı sızdee kaynatmısınızzz ama benn yoktummm
bende o sınavlara çalışıyorum canım..hangi bölüm?..işletme 4. sınıf ben..
trafik kazası mı canım?umarım önemli bişey yoktur..
Liste yaptık uleynnnnnnnnn
Gören olmadımııı
benn geldımmm kızlarrrramaa kıssme bana pass vermıyooo :44::44:cokk yorulldumm daha yenıı oturdumm bıtmedıı tukenmedıı suunlarr bıdee aksıtomm ardaı onunlarr ugrasttımm maann ne naz ne nazz yahuu kızz oldumm bolee yapmadımm aksmam arıyamıycamm dıyoo bende tatmm dedımm yokk efendımm senn nıyee üzülmedınn aramıycamm dedım tepkıı wermedınn dundenn razısınn dıyoo allahımm sabırr yaa raabbıı sabırrr dedımm fıcekk baskaa bısıyımm kalmamısstııı sızdee kaynatmısınızzz ama benn yoktummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?