Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy üzüldümmm canım biz konusuoruz daha cok konusuruzda para dayanmıoki cep teli aradıgı icin fırt fırt bitio bu aralar biraz sıkısık sadece nöbet cogaldı alt devreler gelse rahatlıcaz bizde insallah

canm vodafone kullanın, istediğin kadar konuşun sadce 40 kuruş gidio, cep özgür tarifesinde
bdva msjda yaparsın.. çok rahat valla

1 aralıkta gittiysee kesinlikle yanlıss bu cizelge canım düsün iste askerlik 15 ay 1 aralıkta gidince 3 ayları bitti 15 aydan düs en fazla bir seneleri kalıo yol izni falan 1 haftada ole gidio senin cizelge baya cok

pehhh ozaman bizim şafaklarında düşmesi lazım

iyiyim bende canm, şimdi uyuma sonra gece uyuyamazsın tertipp
bende bugn aşkıma kargo yolladım, cuma günüe ulaşır inş.

canım ben çok uykucuyumdur heran her şartta uyurum:90::90::90::90:ya benimkide izin kullancaksanız diye tutrumuşlar bide nisanda yani düşün ne saçma yaaaa halledicem kullanmıcam diyodu ama inş. halleder ya:44::44: ayyy inş. bişey olmadan gider afiyetle yerler ne sevinir şimdi o:90::90::90::90::90:

türkcelldede evturkcel var 7.5 tl ye 400 dk verio ondan yaptım 5 gün gitti anca

anlamadm canm nie evturkcl yapıosun.. ankesörü aradığn için mi??
bak turkcl çok kazık valla para dayanmıo. vodafona taşı numrnı canm, sabit hatları aramak 10dksı 50kuruş.. üstelik numrnı taşıdğn içn 1200 dk heryne hedye veriolar..
tavsiye ederm rahat rahat konuşursnz tatlm

bencede vodafone en iyisi cep özgür tarifssede en avatajlısı biz onu kullanıyorum biayda 30 tl çok rahat yatio msj paketiyle

yaa ne saçmaa nisanda izinmiş,zatn mayısda gelir izin kullanırsa ne gereksiz.. nisanda gelsinler işteee yaaaaaaa
inş halleder canm, şafağn bi gün artması bile deli eder valla

o beni caldırıo ankesörlüden bende geri onu arıorum onu bizimkiler hep turkcel oldugu icin izin vermiolar telsime gecmeme hemde ondada turkcell var mesaj hakkı yapıorz telsime o nasıl geccek askerdeyken

hehe bende diorum türk telekom gibisin tarife olmadan 4 kart bitio günde özlemek istiorum biraz yani

canım bide cep telfonu fln kullanıyoruz rahat rahat ama 5 günde 400 diyince şok oldum ondan askermi dedim yanlış anlama sakın:) özlen biraz birbiriniz yaw olamı öle uzakta olmanın özlemi olsun birazcık:86::86::86::86:

yok cnm ne yanlıs anlaması bende diorum zaten bencede canım özlemek gerek cepten konusulabilse süper olcak ama anca mesajlasabilioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…