tertiiippp hoşgeldiiinnnnn
nasılsın canm
benimkide bir aralıkta gitti ayy kafam karman çorman oldu valla benim
ayyy üzüldümmm canımbiz konusuoruz daha cok konusuruzda para dayanmıoki cep teli aradıgı icin fırt fırt bitio bu aralar biraz sıkısık sadece nöbet cogaldı alt devreler gelse rahatlıcaz bizde insallah
1 aralıkta gittiysee kesinlikle yanlıss bu cizelge canım düsün iste askerlik 15 ay 1 aralıkta gidince 3 ayları bitti 15 aydan düs en fazla bir seneleri kalıo yol izni falan 1 haftada ole gidio senin cizelge baya cok
hoşbuldukkk tertibim benimyeni geldim canıım dersaneden biraz durim da kaçıcam sonra çok uykum var:78::78::78::78::78: sen nasılsınn
pehhh ozaman bizim şafaklarında düşmesi lazım
canm vodafone kullanın, istediğin kadar konuşun sadce 40 kuruş gidio, cep özgür tarifesinde
bdva msjda yaparsın.. çok rahat valla
iyiyim bende canm, şimdi uyuma sonra gece uyuyamazsın tertipp
bende bugn aşkıma kargo yolladım, cuma günüe ulaşır inş.
türkcelldede evturkcel var 7.5 tl ye 400 dk verio ondan yaptım 5 gün gitti anca
türkcelldede evturkcel var 7.5 tl ye 400 dk verio ondan yaptım 5 gün gitti anca
anammm 5 günde bittimi o:) canım seninki askermi yaw:90::90::90::90:
anlamadm canm nie evturkcl yapıosun.. ankesörü aradığn için mi??
bak turkcl çok kazık valla para dayanmıo. vodafona taşı numrnı canm, sabit hatları aramak 10dksı 50kuruş.. üstelik numrnı taşıdğn içn 1200 dk heryne hedye veriolar..
tavsiye ederm rahat rahat konuşursnz tatlm
canım ben çok uykucuyumdur heran her şartta uyurum:90::90::90::90:ya benimkide izin kullancaksanız diye tutrumuşlar bide nisanda yani düşün ne saçma yaaaa halledicem kullanmıcam diyodu ama inş. halleder ya:44::44: ayyy inş. bişey olmadan gider afiyetle yerler ne sevinir şimdi o:90::90::90::90::90:
yaa ne saçmaa nisanda izinmiş,zatn mayısda gelir izin kullanırsa ne gereksiz.. nisanda gelsinler işteee yaaaaaaa
inş halleder canm, şafağn bi gün artması bile deli eder valla
anlamadm canm nie evturkcl yapıosun.. ankesörü aradığn için mi??
bak turkcl çok kazık valla para dayanmıo. vodafona taşı numrnı canm, sabit hatları aramak 10dksı 50kuruş.. üstelik numrnı taşıdğn içn 1200 dk heryne hedye veriolar..
tavsiye ederm rahat rahat konuşursnz tatlm
hehe bende diorum türk telekom gibisin tarife olmadan 4 kart bitio günde özlemek istiorum biraz yani
canım bide cep telfonu fln kullanıyoruz rahat rahat ama 5 günde 400 diyince şok oldum ondan askermi dedim yanlış anlama sakın:) özlen biraz birbiriniz yaw olamı öle uzakta olmanın özlemi olsun birazcık:86::86::86::86:
kıslarrr ben kaçar yine çok uykum geldi valla iraz güzellik uykusu yapımöpim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?