hem istiyorum gelmesini böle askerini gören olunca kıskanıyorum:84::84::84::84: sonrada vazgeçiyorum az kldı sabret diyorum offffffffffffffffff kendi kendimi anlayamıyorum ya:78::78::78::78::78:
çok zor ama izin kullanmak canım benden söylemsi
dayansın sıpamm kullanmasın izin felan hemde azıcık zorluk çeksine burnu sürtsün çok üzdü beni çokkkk azıcık aklnın başına gelmesi lazım
artık bende gözümü karartm ya gelsin kullansın valla iznini:26::26::26::26:
ay cnm bız butun ızınlerı yedık bıle vala gelmesı ıı oluo solıyım yoksa kafayı dahada sıyırıolar neyse bızım ıkı gun mazaret ızınımız var 2 gunde yol var nısanda gelecek belkı
canım ayfercim bence hiç şaşırma buralara kadar gelmişsın sabırla bence teskere alıp gelsn tamamen kavuşun bidaha ayrılmadan yoksa geri göndermesi senin için daha zor olmaz mı canım
izin kullanması güzel oluyoda izin dönşü çok koyuyo insana
yok anacım ben sanmıyorumki benimki bundan daha fazla sıyırsın yeterince sıyrılmıl olduğunu düşünmekteyimayy yemin ederim benim bu yazdıklarımı okuduğunda topuklarıma sıkacak...
arkadaşlar benim kocam dünyanın en tatlııı en yakışıklııı en akıllı en iyi huylu adamıdır yaaa
anammm kuzumm mentolüm naneli şekerim benim, uyku saatim geldi geçiyor azıcık yamulmuş durumdayım sen benim kusuruma bakmaaaa sen daha torpilli öpüyorum tatlımmmtuanacım küstümmmm demek bizi öpmek öslemek yooook
yengec iyi akşamlar tatlım
ayfercim iyi geceler bozma moralini ben senin yerinde olsm göbek atarım fıstık az kaldı die sevin sevin
orjinalinden organakimmmm kuzum içimden geldi bi öpimm seniiizaten bugün doğru düzgün konuşamadık özledimmm
tamm kızmadımmm barısıtıkkk tertıbımmm
tuanacım küstümmmm demek bizi öpmek öslemek yooook
yengec iyi akşamlar tatlım
ayfercim iyi geceler bozma moralini ben senin yerinde olsm göbek atarım fıstık az kaldı die sevin sevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?