Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Merhaba kızlar benim de sevgilim Niğde Çamardı İlçe Jandarmada asker şafak 81 gün çok özledim artık. Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun.

<marquee align="middle" scrollamount="1" height="30" width="100%" direction="down"scrolldelay="1">ŞAFAK 76 IĞDIRA SELAM YOLA DEVAM </marquee>​

Merhaba kızlar benim de sevgilim Niğde Çamardı İlçe Jandarmada asker şafak 81 gün çok özledim artık. Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun.

yenısınn galıbaa canımmm hhossgeldınnn buugunn plakaraa basslamısınn hee haıdııhayırlısıı canımmm allahh senıdee kavussutrsunnn tezz zamandaaa

kızlar bi işim vardı hemn halletim geldim ayfercim hani kahve tatlım haydi sohbet başlasın organğim müsaitsen sende dahil ol alttaki bütün baynlar hadi bakaılm

canım dertlenme okadar ayfercim içcek ne varki ne kalmış şunun şurasında az daha sabrettin mi askerin kollarında fal bilmem bende ananeme veririm bazen oda öle şu var şu var demez oooo çoook ferah güzel hadi yıka der işte bizim falımızda buuu

kızlar bi işim vardı hemn halletim geldim ayfercim hani kahve tatlım haydi sohbet başlasın organğim müsaitsen sende dahil ol alttaki bütün baynlar hadi bakaılm

wallaa ii fall bakrımmm benn solımm kahvedee güzel yaparımm ama askerımm yasakladıı falııı napımm içimm benn ozmann sadecee sohbetede katılırımmm

yaa baksanıza herkes görüyo aşkını benimkinin çarşı izni bile olmuyo ya çok meraklıyımdır fala yaw:90::90::90::90:bayılırım yani

canım hoşgeldin benim askerim çankırıda sen baya yemişsin askerlği

Hoşbulduk canım benim asker Niğdede Muhabereci Santralde çalıyor akşam 8 sabah 8 arıyorum askeriyeyi . Bu yönden çok şanslıyım ama askere gitti gideli bir kere görüşebildik o da izin kullandı 6 gün yoksa şimdi şafak 75 di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…