Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaa baksanıza herkes görüyo aşkını benimkinin çarşı izni bile olmuyo ya çok meraklıyımdır fala yaw:90::90::90::90:bayılırım yani

ölee deme canımm ssenıınnde sayılıı günüün azz bee ttalışşimm olee duusnn benımm 18 gün sonraa gelıcekk ewet ama sonraa 5 ay beklıcemm dusunn yollamakk nekadarr acııı

kıyamm yaa gelemıyomukıı ızınee canımm solee alabılıyosaa dıcemm ama azz kaldıı yaa belkıı yollamazzlarr benımm azz kaldıı ama demıııı cokk mutluu oluyorummm

hem istiyorum gelmesini böle askerini gören olunca kıskanıyorum:84::84::84::84: sonrada vazgeçiyorum az kldı sabret diyorum offffffffffffffffff kendi kendimi anlayamıyorum ya:78::78::78::78::78:

canlarım ben geldimmmmm şafak atarsa ki şunun şurasında atmasına ne kaldı 363 ( izin kullanmadığı takdir 30 gün erken gelicek onuda düşersek 334 ay birinin hakkından zor geliyordum şimdi ikiye çıkardım şafağı

ayferim canım ne yapıyosun tuanacım sanada tşk ederim eline sağlık tatlım organik tertibim hiç pas vermiyon bakıyomda
canım benim rica ederim iyi günlerde kullan
bugun sabah gittim kuzumunn yanınaa telef oldum gerçi yollarda dönerken de epey sorun oldu çok yürüdüm ama değdi gördüm aşkımııı 1 saat de olsa değdii,arkadaşlarım sizinle paylaşayım dedimm

ayyy bende görmek istiyorum ama istemiyorumda ben zaten gidemem oda izne felan gelmesin bir ay erken bitsin askerliği

çok zor ama izin kullanmak canım benden söylemsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…