Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heee bacımmm sen bilmion tabiii dünnn paşamın bana yaptığı taktiği ben ona yaptımmm bir naz yapmışım varyaa ayyy içime sular serpildii çocuk gibi küstüm konuşmadım böle evet, hayır, bilmiyorum diye cvplar verdim sonra sen ağladınmı diye sordu senin için farkdermiki dedim sen beni sevmiyorsunki ağlamamada üzülmezsin falan dedim ayy diyor sen böle pek bir masum oldun diyor nasılda özlemişi seni bak şimdi yiyesin geldi diyor sonracıma küstünmü sen bana kıyamam falan böyle konuştuk en son salaksın diyor ben seni çok seviyorumda ondan hep uyarıyorum seni ama sen görmüyorsun felan haa ben yelkenleri suya indirdimmi hayırrrrrr (içimden her nekadar affetsemde ) azıcık daha naz yapıcam bu fırsat elime geçmişken iyice değerlendirmek istiyorummmm
bende bende bende cok sevıyorum senı

ben sana dun ne dedım bır sure bole ıdare edersın ama bır sure sonra bu taktıgı ogernıolar mesala bnmkıne artık bu taktık fayda etmıo baska bısıler bulmam lazım ama senn adına coooook sevındım ii yapmısın ooh

Çok fenasın devrem iyi olmuş ama olsun arada bi uygulamak lazım bu taktiği... ben ne zaman uygularım acaba

napalım şimdilik bunu bulmuşken idare edelimde bundan sonrası içinde farklı taktikler geliştiririz elbet
ben şimdiden yeni taktikler düşünsem iyi olacak

günaydınnnnn gelin hanımmmm

ehhh birde şafak attıralım demi ama
şafak 363

Günaydınllaaaaaaaaaaaarrr

Herkese günaydın arkadaşlar,ben yeni üyeyim...
Bu arada şafağımda 73

Günaydınnnn:82:

kızlar ben geldım nasılsınız bakıyım moraller nasıl

safak olmus 215

bn geldmm günaydınlarrr

h.b nasısın?canım.

Günaydin kizlarrrrrrr
Nasilsiniz bakalim?? safaklari attiriyorsunuz masallah..
insallah su gibi akip gecer canolarrrrr..
özledim sizleri ya

Günaydin kizlarrrrrrr
özledim sizleri ya

bizde senı cok ozledık eee neler yapıyosun kocanla anlat bakalım :84::84::84::84::84::95::95::95::95:

Mutlaka öyledir canım bağımlılık yapacağı kesin;
sözde ders çalışıyorum bir yandan ama onu okuyayım bunu okuyayım derken alamadım kendimi

İlerde beni de seversiniz inşallah

Bu çıkan haberler çok canımı sıkıyor Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.bizlere de askerlerimizze de bol bol sabır versin

Çok fenasın devrem iyi olmuş ama olsun arada bi uygulamak lazım bu taktiği... ben ne zaman uygularım acaba
demii yaa haketti ama çok üzdü beni çokk ben gene onu kırmamaya çalıştım. En mantıklısıda bu geldi kendi kırgınlığı belli etmek öfkeyle kalkan zararla oturuyor o bağrınca ben bağırınca o benim halimi hiç anlamıyor iyice üstüme geliyor en güzeli buydu en masumuda
h.b canım nasılsın bajalım
Allah'a şükür canım bugün iyiyimmm
Günaydin kizlarrrrrrr
özledim sizleri ya

valla bizde seni özlüyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…