- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
12 aralıkta gitti canımAllahtan kısa dönem;155 gün.
seninki?
heee bacımmm sen bilmion tabiii dünnn paşamın bana yaptığı taktiği ben ona yaptımmmsevgı ptırcıgı neoldu gece kocanı mı gordun ruyanda sabah sesıyle uyandın sole bakem
cnm bnm dua edelımkı askerlerımıze bısey olmasın dogu batı farketmez bnceolucaksa heryerde olur kaderımızdevarsa olur ama hep ben dıorumkı allahım bnm ıcın hayırlısı neyse o olsun
bende bende bende cok sevıyorum senı
Günaydın devremm nasılsın bakalım? bugün pek bi sevgi dolu gördüm seniallah neşeni arttırsın
[/SIZE]
hoşgeldin tatlımm...
12 aralıkta gitti canımAllahtan kısa dönem;155 gün.
seninki?
ben sana dun ne dedım bır sure bole ıdare edersın ama bır sure sonra bu taktıgı ogernıolar mesala bnmkıne artık bu taktık fayda etmıo baska bısıler bulmam lazım ama senn adına coooook sevındım ii yapmısın oohheee bacımmm sen bilmion tabiii dünnn paşamın bana yaptığı taktiği ben ona yaptımmmbir naz yapmışım varyaa ayyy içime sular serpildii çocuk gibi küstüm konuşmadım böle evet, hayır, bilmiyorum diye cvplar verdim sonra sen ağladınmı diye sordu senin için farkdermiki dedim sen beni sevmiyorsunki ağlamamada üzülmezsin falan dedim ayy diyor sen böle pek bir masum oldun diyor nasılda özlemişi seni bak şimdi yiyesin geldi diyor sonracıma küstünmü sen bana kıyamam falan böyle konuştuk en son salaksın diyor ben seni çok seviyorumda ondan hep uyarıyorum seni ama sen görmüyorsun felan haa ben yelkenleri suya indirdimmi hayırrrrrr (içimden her nekadar affetsemde ) azıcık daha naz yapıcam bu fırsat elime geçmişken iyice değerlendirmek istiyorummmm
Günaydın devremm nasılsın bakalım? bugün pek bi sevgi dolu gördüm seniallah neşeni arttırsın
evet devremm bugün böle bi sevgi yumağı var içimdeeeamin bacım Allah bozmasın benim bugünkü bu halim sizede bulaşsınnn
bn geldmm günaydınlarrr
heee bacımmm sen bilmion tabiii dünnn paşamın bana yaptığı taktiği ben ona yaptımmmbir naz yapmışım varyaa ayyy içime sular serpildii çocuk gibi küstüm konuşmadım böle evet, hayır, bilmiyorum diye cvplar verdim sonra sen ağladınmı diye sordu senin için farkdermiki dedim sen beni sevmiyorsunki ağlamamada üzülmezsin falan dedim ayy diyor sen böle pek bir masum oldun diyor nasılda özlemişi seni bak şimdi yiyesin geldi diyor sonracıma küstünmü sen bana kıyamam falan böyle konuştuk en son salaksın diyor ben seni çok seviyorumda ondan hep uyarıyorum seni ama sen görmüyorsun felan haa ben yelkenleri suya indirdimmi hayırrrrrr (içimden her nekadar affetsemde ) azıcık daha naz yapıcam bu fırsat elime geçmişken iyice değerlendirmek istiyorummmm
hoşgeldin cnm günaydınlar olsunn...
günaydınn tatlımm hoşgeldinnn
ben sana dun ne dedım bır sure bole ıdare edersın ama bır sure sonra bu taktıgı ogernıolar mesala bnmkıne artık bu taktık fayda etmıo baska bısıler bulmam lazım ama senn adına coooook sevındım ii yapmısın ooh
günaydınnnnn gelin hanımmmm
ehhh birde şafak attıralım demi ama
şafak 363
Günaydınllaaaaaaaaaaaarrr
Herkese günaydın arkadaşlar,ben yeni üyeyim...
Bu arada şafağımda 73
Günaydınnnn:82:
kızlar ben geldım nasılsınız bakıyım moraller nasıl
safak olmus 215
bn geldmm günaydınlarrr
h.b nasısın?canım.
h.b nasısın?canım.
günaydın canımbn geldmm günaydınlarrr
Evet Allahtan kısa dönem miş
Yoksa bizler gibi 15 ay nasıl beklenirrr
Günaydin kizlarrrrrrr
Nasilsiniz bakalim?? safaklari attiriyorsunuz masallah..
insallah su gibi akip gecer canolarrrrr..
özledim sizleri ya
valla tatlım bizim burası bağımlılık yapar haberin olsun burada şuanda gördüğün ve ilerleyen saatlerlede görecek olduğun arkadaşlarımızın hepsinin yüreği öyle temiz öyle güzelki biraz canın sıkkın olsun senin yüzünü güldürebilmek için hepsi tek tek yazarlar sana
canım arkadaşlarım benim yaa hepinizi tek tek çok seviyorummm
demii yaa haketti ama çok üzdü beni çokk ben gene onu kırmamaya çalıştım. En mantıklısıda bu geldi kendi kırgınlığı belli etmek öfkeyle kalkan zararla oturuyor o bağrınca ben bağırınca o benim halimi hiç anlamıyor iyice üstüme geliyor en güzeli buydu en masumudaÇok fenasın devremiyi olmuş ama olsun arada bi uygulamak lazım bu taktiği... ben ne zaman uygularım acaba
Allah'a şükür canım bugün iyiyimmmh.b canım nasılsın bajalım
Günaydin kizlarrrrrrr
Nasilsiniz bakalim?? safaklari attiriyorsunuz masallah..
insallah su gibi akip gecer canolarrrrr..
özledim sizleri ya
napalım şimdilik bunu bulmuşken idare edelimde bundan sonrası içinde farklı taktikler geliştiririz elbet
ben şimdiden yeni taktikler düşünsem iyi olacak[/QUOT
benı dun aramadı yaaa ben neapım sımdı :2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?