Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ohhh ohhh ne güzellll. Sen şimcik devam etcen şafak saymaya desene Bende aynıbe bebikim şafak saymaya devam hemen yapıştırıyım şuraya şafağımı
Şafak 76 ığdır
Şafağının güzelliğine bakk aman amannnn maşşşşşşşşşşşşşşşşşallahh

[/QUOTE][/QUOTE]

lokumumm ellerine sağlıkkk canımmmm sende birşey isteyeceğim bizim şubat10 ile benim şafağımı düzeltirmisin 363 olacak tatlım (ben biraz kendiminkini yanlış hesaplamıştımda çok şükür dün tam hesabı yaptım

[/QUOTE]

lokumumm ellerine sağlıkkk canımmmm sende birşey isteyeceğim bizim şubat10 ile benim şafağımı düzeltirmisin 363 olacak tatlım (ben biraz kendiminkini yanlış hesaplamıştımda çok şükür dün tam hesabı yaptım[/QUOTE]

Devrem benimmm gel öpücem

Son düzenleme:
[/QUOTE]

lokumumm ellerine sağlıkkk canımmmm sende birşey isteyeceğim bizim şubat10 ile benim şafağımı düzeltirmisin 363 olacak tatlım (ben biraz kendiminkini yanlış hesaplamıştımda çok şükür dün tam hesabı yaptım[/QUOTE]

Tamamdırrrrrr

babykem gelinliğini görmek istiom :84::84:

Tamamdırrrrrr[/QUOTE]

Ellerine sağlık lokumummm

Kızlar ben çok kötüyümmm yaaa...3 saatlik uykuylayımmm

nie cnm :26::26::26:

[ı]neden uyumadın canım kötü bir durum yok demi[/ı]

ya dün akşam saat 9da yattım 11 de uyandımmm
sonra ders çalışım dedim saat gece 3 oldu uykum geldi uyuyim dedim ışığıda açık bıraktım.ayy bir kabus gibi bir rüya gördüm çok korktum ve uyanıp oturup ağladım uyuyaadım sabahı sabh ettim ya. Geçen haftada yine aynı şekilde yapmıştım bu sefer üzerime karabasan gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…