ahh ahh 3 kere kısa dönem askerlik yaptık sayılır
Günaydin kizlarrrrrrr
Nasilsiniz bakalim?? safaklari attiriyorsunuz masallah..
insallah su gibi akip gecer canolarrrrr..
özledim sizleri ya
Bu çıkan haberler çok canımı sıkıyor Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.bizlere de askerlerimizze de bol bol sabır versin
Günaydin kizlarrrrrrr
Nasilsiniz bakalim?? safaklari attiriyorsunuz masallah..
insallah su gibi akip gecer canolarrrrr..
özledim sizleri ya
ahh ahh 3 kere kısa dönem askerlik yaptık sayılır
Bu çıkan haberler çok canımı sıkıyor Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.bizlere de askerlerimizze de bol bol sabır versin
demii yaa haketti ama çok üzdü beni çokk ben gene onu kırmamaya çalıştım. En mantıklısıda bu geldi kendi kırgınlığı belli etmek öfkeyle kalkan zararla oturuyor o bağrınca ben bağırınca o benim halimi hiç anlamıyor iyice üstüme geliyor en güzeli buydu en masumuda
Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn :81:
Şafak Atarsa Kırıkkale
Allah kavuştursunnn, maşallah şafağına
Evet Allahtan kısa dönem miş
Yoksa bizler gibi 15 ay nasıl beklenirrr
Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn :81:
Şafak Atarsa Kırıkkale
kizzz ben geri döndüm hollandaya.. :18: askim dil kursuna gidiyo simdi turkiyede.. onun diplomasini alir almaz vize islemlere baslayacaz..bizde senı cok ozledık eee neler yapıyosun kocanla anlat bakalım:84::84::84::84::84::95::95::95::95:
demii yaa haketti ama çok üzdü beni çokk ben gene onu kırmamaya çalıştım. En mantıklısıda bu geldi kendi kırgınlığı belli etmek öfkeyle kalkan zararla oturuyor o bağrınca ben bağırınca o benim halimi hiç anlamıyor iyice üstüme geliyor en güzeli buydu en masumuda
Allah'a şükür canım bugün iyiyimmm
valla bizde seni özlüyoruzzz
vallaha kocisimin yanindaydim.. simdi gene döndüm..babykemm nerelerdesin kuzuu özledim valllaaa
nasıl gidiyo işlerini hallettenmi anlatttt
Lokumumm cok ozledim yaa... ben seni yerimmm.. askerin naislBeybimmmm....
Fotonuzu yesinlerr sizinnn....
Al bendende okadar canımmm
Mutlaka öyledir canım bağımlılık yapacağı kesin;
sözde ders çalışıyorum bir yandan ama onu okuyayım bunu okuyayım derken alamadım kendimi
İlerde beni de seversiniz inşallah
valla benimde canım çok sıkıldı ve benim askerim bugün yarın dağa çıkacak hakkari hantepeye ve burası Allah'ım sen koru en çok şehit veren yer ama tabi kime ne olacağını hiç bilemeyiz kaderde varsa nerde olursak olalım ebedi ayrlık bizi bulur neyse yaaa Allah tüm askerlerimizi korusunBu çıkan haberler çok canımı sıkıyor Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.bizlere de askerlerimizze de bol bol sabır versin
[benı dun aramadı yaaa ben neapım sımdı :2::2::2::2::2::2:
kizzz ben geri döndüm hollandaya.. :18: askim dil kursuna gidiyo simdi turkiyede.. onun diplomasini alir almaz vize islemlere baslayacaz..
valla benimde canım çok sıkıldı ve benim askerim bugün yarın dağa çıkacak hakkari hantepeye ve burası Allah'ım sen koru en çok şehit veren yer ama tabi kime ne olacağını hiç bilemeyiz kaderde varsa nerde olursak olalım ebedi ayrlık bizi bulur neyse yaaa Allah tüm askerlerimizi korusun
kizzz ben geri döndüm hollandaya.. :18: askim dil kursuna gidiyo simdi turkiyede.. onun diplomasini alir almaz vize islemlere baslayacaz..
vallaha kocisimin yanindaydim.. simdi gene döndüm..
gelinlik damatlik salon, dugun karti hersey hazir yaaaa :)
sen napiyon canimmmmmmmmmmmmmm
Lokumumm cok ozledim yaa... ben seni yerimmm.. askerin naisl
Güüüüüünaaaaaydıııııııııııııın
vallaha kocisimin yanindaydim.. simdi gene döndüm..
gelinlik damatlik salon, dugun karti hersey hazir yaaaa :)
sen napiyon canimmmmmmmmmmmmmm
Lokumumm cok ozledim yaa... ben seni yerimmm.. askerin naisl
günaydınnn canımmmmmmmmGünaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn :81:
Şafak Atarsa Kırıkkale
çok masum olmuş devrem... Kıymetini bilsin
bekle bekle bugün kesin arayacak seni diyorum yaa sırf paranoyakça düşüncelerine yenik düşüp arayacakkkkben de oyle yapacam zatıde bı arasa pasam :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?