Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hmm tatlım yatmadan önce dua et öyle yat derler gece rahat uyurmuşsun ayatel kürsi fln oku

cnm nıe bole oluyorkı :18: bıseyı cok takıosan ondan oluodur

[ı]tabi bu aralar üzerinde bol sters varsa doğal olarakta böyle oluyorsun canım zihnini boşaltmaya çalış biraz [/ı]

evet çok stresliyim bu aralar eski sevgilimde mesaj attı kafam öle karışııkki onuda istemiyorummmm artıkkk mutlu olmak,birazda karşı tarafınn uğraşmasını istiyorumm ben...

sınavv ve kaan canımmmmm salı günü mesaj attıı bana
Sınav stresi bende de var tatlım ama uykularımı kaçırıcak derecede değil... Olursa olur olmazsa büte kalır sıkma bu kadar canını Sen iyi ol yeter ki... Diğer konu daha çok canını sıkmış olmalı...

geçmeliyim canım bu sene ya..
Hemde nasıl kafamı karıştırmak için yapıyorrr.sinir ediyo beni

evet çok stresliyim bu aralar eski sevgilimde mesaj attı kafam öle karışııkki onuda istemiyorummmm artıkkk mutlu olmak,birazda karşı tarafınn uğraşmasını istiyorumm ben...

tatlım öncelikle biraz ara ver yani kendini çok kasmışsın sen kendine biraz nefes almanı sağlayacak zaman tanı sevdiğin birşeyleri yap ve zihnini boşalt, eski sevgilin kısıma gelincede konuyu bilmediğim için yorumum nekadar doğru olur bir fikrim yok ama onu istemiyorum demişsin istemediğin bir insana onunla bir daha muhattap olmak istemediğini söyler ve onunda bu konuyu kapatmasını sağlarsın, birazda karşı tarafın uğraşmasını istiyorum ben derken anlayamadım yani bu kişi eski sevgilinse eğer onu istemediğini zaten belirtmişsin uğraşmasını neden isteyesin, başka biriysede senin ilgi beklediğin bunu ona anlatabilirsin yani konuyu bilseydim daha iyi yardımcı olabilirdim

geçersin canım yaa, bizler çalışıyoruz mutlaka emeklerimizin karşılığımı alacağız... Rahatla birazcık...

inşalah canımmm..

aynı stres bndede var sınav ama cnm kaanıda takma eger hayatında artık ona yer yoksa o fıkrınde kesınse cvp bıle verme elınde sonunda vazgecer

ya dün söledim eğerki eskisi gibi olucaksa iastemiyorum hiç olmasın daha ii dedim bazı şeyleri göze alamıyosan nediyim diyor..
Hep benle mi çabalıcam ya

inşalah canımmm..

ya dün söledim eğerki eskisi gibi olucaksa iastemiyorum hiç olmasın daha ii dedim bazı şeyleri göze alamıyosan nediyim diyor..
Hep benle mi çabalıcam ya

haklısın cnm sana hak verıorum ama askerde degısıolar gelmesını bekle ıstersen :44: yada bu sankı askerden gelmısmıydı bıan ole hatırladım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…