ya dün akşam saat 9da yattım 11 de uyandımmm
sonra ders çalışım dedim saat gece 3 oldu uykum geldi uyuyim dedim ışığıda açık bıraktım.ayy bir kabus gibi bir rüya gördüm çok korktum ve uyanıp oturup ağladım uyuyaadım sabahı sabh ettim ya. Geçen haftada yine aynı şekilde yapmıştım bu sefer üzerime karabasan gelmişti.
[ı]hmm tatlım yatmadan önce dua et öyle yat derler gece rahat uyurmuşsun ayatel kürsi fln oku[/ı]
hep öle yapıyorum canım ya ayy bilmiyorum şu 2 haftadır bu durumlar beni çok kötü etkiledi..
hep öle yapıyorum canım ya ayy bilmiyorum şu 2 haftadır bu durumlar beni çok kötü etkiledi..
ya dün akşam saat 9da yattım 11 de uyandımmm
sonra ders çalışım dedim saat gece 3 oldu uykum geldi uyuyim dedim ışığıda açık bıraktım.ayy bir kabus gibi bir rüya gördüm çok korktum ve uyanıp oturup ağladım uyuyaadım sabahı sabh ettim ya. Geçen haftada yine aynı şekilde yapmıştım bu sefer üzerime karabasan gelmişti.
[ı]tabi bu aralar üzerinde bol sters varsa doğal olarakta böyle oluyorsun canım zihnini boşaltmaya çalış biraz [/ı]
cnm nıe bole oluyorkı :18: Bıseyı cok takıosan ondan oluodur
Sınav stresi bende de var tatlım ama uykularımı kaçırıcak derecede değil... Olursa olur olmazsa büte kalır sıkma bu kadar canınısınavv ve kaan canımmmmm salı günü mesaj attıı bana
sınav stresi bende de var tatlım ama uykularımı kaçırıcak derecede değil... Olursa olur olmazsa büte kalır sıkma bu kadar canınıSen iyi ol yeter ki... Diğer konu daha çok canını sıkmış olmalı...
evet çok stresliyim bu aralar eski sevgilimde mesaj attı kafam öle karışııkki onuda istemiyorummmm artıkkk mutlu olmak,birazda karşı tarafınn uğraşmasını istiyorumm ben...
geçmeliyim canım bu sene ya..
Hemde nasıl kafamı karıştırmak için yapıyorrr.sinir ediyo beni
sınavv ve kaan canımmmmm salı günü mesaj attıı bana
geçersin canım yaa, bizler çalışıyoruz mutlaka emeklerimizin karşılığımı alacağız...Rahatla birazcık...
aynı stres bndede var sınav ama cnm kaanıda takma eger hayatında artık ona yer yoksa o fıkrınde kesınse cvp bıle verme elınde sonunda vazgecer
Günaydııııııııııııınnnnnnnnnhoşgeldin...
Canım benimmm... bizde çokk özledikkkk
Çok şükür bende askerimde çok iyiyizzzz
100lere düştük kızz nasıl olalımmm
Günaydınn ex hürgeneral
inşalah canımmm..
ya dün söledim eğerki eskisi gibi olucaksa iastemiyorum hiç olmasın daha ii dedim bazı şeyleri göze alamıyosan nediyim diyor..
Hep benle mi çabalıcam ya
qünaydın kızlaaaarrrr
şafak 215
devrem hosgeldın safaktasım bnm
safak 215
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?