Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm askerıyeye ozel kargo gırmıo ama carsıya cıkıorsa carsıdakı subeye fln yolla ole ulasır :26: Ama bızım boluge ozel kargo yasak :26:

yok anam ne çarşısı daha yeni asker çarşı falan yok tüh postane şart oldu ozaman nasıl yapcem yaaa

heheyttt bennn geldimmmmm. Ayy bir ara işlerim bir yoğunlaştı bir yoğunlaştııı uzak kaldım sizdennn sizde hiç durmamışsınız anammm bol bol kaynatmışsınızzz iyide yapmışsınız ohhh geçsinler günler azalsın şafaklarrrrrr şafak dedim yazam bari bi şafak 363 pehhhh bitermii beeee:97::97::97:

hoşgeldin cnm

sızı bılıo zaten bazen anlatıom sızı bıle kıskanıo pasam

benimkinin gene damarı tuttu bacım ortada hiç birşey yok bu seferde ben seni mutlu edemiyorum üzüyorum ben seni mutlu edemiyorsam ayrılalım ayy bu herifte herşeyde ayrılıyor valla birgün çatır çatır boşiycem o olacak
şimdi teli kapatırken hafta sonu çarşı iznine çıkıcam ozamana kadar düşün bende düşüneyim sonrada nette konuşalım karar verelim iyi dedim tamam
bide ekliyor paşam hafta sonuna kadar özgürsün seni özgür bırakıyorum ayyy bu heriften sadece bana bukadar sert olmamasını istediğimi söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama benim herif hala anlamamakta ısrarlı gene ne olacak hiç bir fikrim yok

ayrılalım mı diyorr ananm senn herif coşmuş yahu hiç sölenicek laf mı kırılmıyosun ii bari .ben osaydım oturup ağlardım valla

kuzum seninki gerçekten şaşırtıo beni askerlik psikolojisi die geçiştiriodum ama o orda sıyırdı herhalde garibim sen alttan al hayatım yoksa hep böle kavga çıkarıcak mevzu bulucak seninki

ayrılalım mı diyorr ananm senn herif coşmuş yahu hiç sölenicek laf mı kırılmıyosun ii bari .ben osaydım oturup ağlardım valla

dünden önceki günde ayrılalım diyordu varya artık biyerden sonra benim gibi contaları sıyırıp dediği hiçbirşeyi ciddiye almamaya çalışıyorsun kısacası okadar yoruluyorsunki hani artık ne olursa olsun umurunda değil durumunda oluyorsun.
ha üzülmüyormuyum evet çok üzülüyorum düzeltmek için çaba sarfediyormuyum ediyorum ama karşı taraf anlamayınca yapacak birşey yok aramasın bakalım hafta sonuna kadar düşün biraz ne düşünecekse ondan sonrada dediği gibi yapar konuşuruz üstüne gitmemek en iyisi ben şimdi ona ne desem boş

kimileri dua edip bekler bu ise bulmuşda bunuyor eyy yarabbim ya.ne insanlar ya..
AYNEN BURCUM NE INSANLAR VAR
hoşbulduk canımmmmm

usta birliği nereye gitti canım bide acemide alayı neydi

Canım 40.piyade alayındaydı. Senı üzmek ıstemem ama eger buyuk bır hastalıgı yoksa eger doguya atıyor cnm batı en fazla bolu oluyor ve kaydırma bırlık oluyor yanı kaydırma bırlık 2 ay boluda 3.ay dogu gb. askerm bitliste.

kuzum seninki gerçekten şaşırtıo beni askerlik psikolojisi die geçiştiriodum ama o orda sıyırdı herhalde garibim sen alttan al hayatım yoksa hep böle kavga çıkarıcak mevzu bulucak seninki

valla bencede sıyırdı daha sabah canım cicim gülüm bitanemdi akşam oldu ortada hiçbirşey yok birden bu şekilde konuşmaya başladı bakalım yarına ne olacak Allah büyük elbet benimkinin bir anı ile diğer bir anı tutmaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…