- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
cnm askerıyeye ozel kargo gırmıo ama carsıya cıkıorsa carsıdakı subeye fln yolla ole ulasır :26: Ama bızım boluge ozel kargo yasak :26:
Bugün okulum yoktu canım işte evde dinleniyorum sayfadayım bildiğin gbnbr gözdem
iyiyim cannım sen nasılsın
HOŞBULDUM CANIM AMİN CÜMLEMİZİ İNŞALLAH
yok anam ne çarşısı daha yeni asker çarşı falan yok tüh postane şart oldu ozaman nasıl yapcem yaaa
yengeç cnm nasılsın?
bugün okulum yoktu canım işte evde dinleniyorum sayfadayım bildiğin gb
Amin cnm nerde askerin?
Anladım cnm bızım de ordaydıısparta merkezde canım
dün akşam sinirlerim bozuldu şu merve denen kıza yaaahatırladın mı gözdem..
ayy ne güzel bizdende slm söleseydinn gelince kk daki kadınlar tek tek dövücek seni deseydin
heheyttt bennn geldimmmmm. Ayy bir ara işlerim bir yoğunlaştı bir yoğunlaştııı uzak kaldım sizdennn sizde hiç durmamışsınız anammm bol bol kaynatmışsınızzz iyide yapmışsınız ohhh geçsinler günler azalsın şafaklarrrrrr şafak dedim yazam bari bi şafak 363 pehhhh bitermii beeee:97::97::97:
sızı bılıo zaten bazen anlatıom sızı bıle kıskanıo pasam
anladım cnm bızım de ordaydı
aynen cnm napmaya çalştı anlamadım:)))
hoşgeldin cnm
[ı]benimkinin gene damarı tuttu bacım ortada hiç birşey yok bu seferde ben seni mutlu edemiyorum üzüyorum ben seni mutlu edemiyorsam ayrılalım ayy bu herifte herşeyde ayrılıyor valla birgün çatır çatır boşiycem o olacak
şimdi teli kapatırken hafta sonu çarşı iznine çıkıcam ozamana kadar düşün bende düşüneyim sonrada nette konuşalım karar verelim iyi dedim tamam
bide ekliyor paşam hafta sonuna kadar özgürsün seni özgür bırakıyorum ayyy bu heriften sadece bana bukadar sert olmamasını istediğimi söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama benim herif hala anlamamakta ısrarlı gene ne olacak hiç bir fikrim yok[/ı]
[ı]benimkinin gene damarı tuttu bacım ortada hiç birşey yok bu seferde ben seni mutlu edemiyorum üzüyorum ben seni mutlu edemiyorsam ayrılalım ayy bu herifte herşeyde ayrılıyor valla birgün çatır çatır boşiycem o olacak
şimdi teli kapatırken hafta sonu çarşı iznine çıkıcam ozamana kadar düşün bende düşüneyim sonrada nette konuşalım karar verelim iyi dedim tamam
bide ekliyor paşam hafta sonuna kadar özgürsün seni özgür bırakıyorum ayyy bu heriften sadece bana bukadar sert olmamasını istediğimi söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama benim herif hala anlamamakta ısrarlı gene ne olacak hiç bir fikrim yok[/ı]
ayrılalım mı diyorr ananm senn herif coşmuş yahu hiç sölenicek laf mı kırılmıyosun ii bari .ben osaydım oturup ağlardım valla
AYNEN BURCUM NE INSANLAR VARkimileri dua edip bekler bu ise bulmuşda bunuyor eyy yarabbim ya.ne insanlar ya..
hoşbulduk canımmmmm
usta birliği nereye gitti canım bide acemide alayı neydi
kuzum seninki gerçekten şaşırtıo beni askerlik psikolojisi die geçiştiriodum ama o orda sıyırdı herhalde garibim sen alttan al hayatım yoksa hep böle kavga çıkarıcak mevzu bulucak seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?