Kızzlarr çokk kötüü fertt olmuşş durumdayımm bukadarmıı yogunnn oluryaaa ayagıı kalkamıyorumm bıktımm buu ınsanlarrlaa ugrasmaktann sızdee kaynattıızz tabıı eksıkk kaldımm sızdenn oldumuu hiççHemdee özledımmsızı benn
inş.öyle olur canım çok kötü oluorum ben düşündükçe oda hasta bende daha kötü oluruorz düşündükçe
zaman cnm gercekten ..ıspartada geçer darısı güzel hayırlı bir usta birliğine olsun sen sıkma canını
inş. Canım biraz rahatladım sayende olucakları anlatınca sen aynı birlikte aynı taburda olmaları bunu gösterio biz rahatsızlığı için daha çok bişey beklioduk bide ama oraya gidince herşey çok farklı oldu revire bile göndermemişler hayırlısı artık ne diyelim
canımm hoşgeldinn oyy sen çokmu yoruldun kıyamam yaa al sana benden bir çay kendine gelirsin
sagoll canısıınn yaa kımsee dusunmedıı goruyonmuu sendenn baskkaa sagoll canımmcokk tesekkurlerr optumm senıı mentollümm alıcagınn olsunn senıdee optümmm aksamm gorusurukkk
evet cnm ama bak yemn törenınden sonra carsı ıznınız açılıcak inşallah. Bir de hani tabura bölüğe göre değil cnm ya hani bitlis olmazda başka iyi bir yer olur cnm ben bölüğe tabura göre hepsnı arastrdm nereye gitmişler diye ama bu gerckten sadece şans işi kol kol gıtdı askerım tim oldugundan ıste 23.kol bitlis 22.kol bingöl 24.kol mardin gb sen sadece dua et gerckten sıkıntısı az olan bir yere düşüversin ve cok fazla destek ol sımdı orda ıster ıstemez havasına alışamadından rahatsızlanabılıyorlar. Ben sımdılık cıkıyorum yemek yıycem yne görşrz cnm kib.[/QUOT
saol canım benim aşkım allahtan o timden çıktı refrize olup komutandan dayak yemişti çünkü ilk gün o timdeki o yüzden çok kötü olurdu orda devam etseydi zaten çok agresif zor sakinleştiriorum yapma aşkım askerliğini yersin diye:2:
hmm haklısın ama askerlik psikolojisi çok etkilemiş olmalıki,ne dediğinin bile farkında değildir nazı sana geçiyor her şekilde
senin için daha zor evlisin bide yani çocuğun var mı?
Düşünmeye fırsatı bile olmaz.en iyisini yaparsın şu anki yerine pekde alışmış değil galiba.
Allah yardımcınız olsun kızlar valla zor düşünüyordum ben nasıl beklemişim o koskoca 460 nasıl bitirmişim şimdi olsaydım dayanamzdım diyorum beklediğime değdi mi değmedi..
Sakın yanlış anlamayın beni..acaba sizi üzmek değil ben sadece kendime şaşırıyorum ben o kadar sabırlı insan olmadığım için.hayır birde 1 ay konuştuğum insanı beklemişim ne cesaret bendeki,sevmiştim ama be halada seviyorum galiba
bitanem yaa eşin asker o zor bide böle yapıo o dahada zor allah sabır versin ama sen fazla sert davranma oda zor günler yaşıo anlaşılan bir evliliği yıkmak öle kolay deil en iyi ben bilirim anlatsam sana başımdan geçenleri ağlarsın bunlar sana hiç gelir lütfen sabret güçlü ol
Kızzlarr çokk kötüü fertt olmuşş durumdayımm bukadarmıı yogunnn oluryaaa ayagıı kalkamıyorumm bıktımm buu ınsanlarrlaa ugrasmaktann sızdee kaynattıızz tabıı eksıkk kaldımm sızdenn oldumuu hiççHemdee özledımmsızı benn
şafak atarsa 74 Bartına selam yollicam
artık çok zorlanıyorum kızlar bi yerden sonra insanda sabır kalmıyo
tuana_lalin
Bugün benimle çizelge için ilgilenmiştin,çok teşekkür ederim ilgin için.
Elektrik kesintisi yüzünden zamanında yazamadım sana,özelden mesajda atamıyormuşum yeni olduğum için :)
Cevapsız bırakmaktan nefret ederim o yüzden açıklamamı yapayım dedim;9
Bu arada çizelgemide yaptım
Allah sabır versin canım;hayırlısıyla kavuşursun inşallah.
Şafaklarımızda yakınmış :)
ricaederim canım ne demek
çizelgende gayet güzel olmuş
amin cnm evt galiba 73 tü senin
senin için nasıl geçiyo zaman zorlanmıyomusun
sürünüyorum resmen:85:
Acemilikteyken çok zoruma gidiyordu ama artık rahatım,akşam 10 a kadar her istediğimde arayabiliyorum,günde ortalama 1,5-2 saat konuşuyoruz.Bu kadar görüşebileceğimizi hiç düşünmemiştim; ne kadar çok özlesemde bu halime şükrediyorum.
selam güzel hatuuunnnlarrrrrrrrrrrrr
keyifler nasıl bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?