Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızzlarr çokk kötüü fertt olmuşş durumdayımm bukadarmıı yogunnn oluryaaa ayagıı kalkamıyorumm bıktımm buu ınsanlarrlaa ugrasmaktann sızdee kaynattıızz tabıı eksıkk kaldımm sızdenn oldumuu hiçç Hemdee özledımmsızı benn

canımm hoşgeldinn oyy sen çokmu yoruldun kıyamam yaa al sana benden bir çay kendine gelirsin

zaman cnm gercekten ..ıspartada geçer darısı güzel hayırlı bir usta birliğine olsun sen sıkma canını

inş. canım biraz rahatladım sayende olucakları anlatınca sen aynı birlikte aynı taburda olmaları bunu gösterio biz rahatsızlığı için daha çok bişey beklioduk bide ama oraya gidince herşey çok farklı oldu revire bile göndermemişler hayırlısı artık ne diyelim

evet cnm ama bak yemn törenınden sonra carsı ıznınız açılıcak inşallah. Bir de hani tabura bölüğe göre değil cnm ya hani bitlis olmazda başka iyi bir yer olur cnm ben bölüğe tabura göre hepsnı arastrdm nereye gitmişler diye ama bu gerckten sadece şans işi kol kol gıtdı askerım tim oldugundan ıste 23.kol bitlis 22.kol bingöl 24.kol mardin gb sen sadece dua et gerckten sıkıntısı az olan bir yere düşüversin ve cok fazla destek ol sımdı orda ıster ıstemez havasına alışamadından rahatsızlanabılıyorlar. Ben sımdılık cıkıyorum yemek yıycem yne görşrz cnm kib.

sagoll canısıınn yaa kımsee dusunmedıı goruyonmuu sendenn baskkaa sagoll canımm cokk tesekkurlerr optumm senıı mentollümm alıcagınn olsunn senıdee optümmmaksamm gorusurukkk

tabisi canım ben herkesleri düşünürüm kimse beni düşünmesede

tuana_lalin

Bugün benimle çizelge için ilgilenmiştin,çok teşekkür ederim ilgin için.
Elektrik kesintisi yüzünden zamanında yazamadım sana,özelden mesajda atamıyormuşum yeni olduğum için :)
Cevapsız bırakmaktan nefret ederim o yüzden açıklamamı yapayım dedim;9

Bu arada çizelgemide yaptım

şafak atarsa 74 Bartına selam yollicam

artık çok zorlanıyorum kızlar bi yerden sonra insanda sabır kalmıyo

çocuğum yok tatlım. Aynen öyle askerlik psikolojisi üstesinden gelemiyor gelemedikçede bana çatıyor. Ve gerçekten zor bir askerlik yaşıyor ben onu anlmaya çalışıyorum ama bir parça olsun ondanda anlayış bekliyorum çünkü her türlü bizi çıkmaza sokuyor onun oradaki şartları gittikçe zorlaştıkça bizide zora sürüklüyor ufak tefek hatalarım oluyor insanım sonuçta bazen boş bulanabiliyorum ama bu onları çok bütüyor nasıl olacak nasıl üstesinden geleceğiz bilmiyorum ama ben elimden gelen herşeyi yapıyorum sakinliğimi koruyorum yapıcı davranıyorum suyuna gitmekten başkada çarem yok zaten 3 gün aramayacakmış aramasın madem dinlesin bakalım kendini ayrılık onun için bukadar kolaysada benim bu evliliği oturup çok çok düşünmem lazım çünkü ayrılığın adını anmak bile bana çok zor geliyor. İnşallah yanlış kararlar almaz

öyle canım çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Ben zaten yıkık dökük bir yuvanın evladı oldum kendi evliliğimde hiç böyle şeyler olmamasını diledim hep. Benim tek istediğim sadece huzur ve sevgi ne para ne pul hiç birşeyde gözüm yok eşimi çok seviyorum ve yanımda olsun bana herzaman sevgisiyle sahip çıksın istiyorum ama o çok başka şeyler düşünüyor belliki kafası karışık dinlenmek ihtiyacı duyuyor belkide ölüm korkusu sardı beni bilerek kendinden soğutmaya çalışıyor hiç bir fikrim yok aklıma bir sürü şey geliyor

kuzum benim yaa yeni geldim anca gördüm kıyamam sana ben canım arkadaşımmm ben şimdi sana kocaman sarılırım senin hiçbişicin kalmazzz bide öptümmü tamamdırrr

ricaederim canım ne demek
çizelgende gayet güzel olmuş

çok dertliyim bugün
ooof allahım bugün o kadar çok özlemim depreştiki
o kadar çok özledimki
herkes el ele kolkola sokaklarda
yanınada gidemiyorum
ailesi gitmiş küfür ede ede zorla göndermişler yanlarına
doğu olmasın dedik ankaraya çıktı yakın diye sevindik
adaletmi bu

amin cnm evt galiba 73 tü senin

senin için nasıl geçiyo zaman zorlanmıyomusun

sürünüyorum resmen:85:
Acemilikteyken çok zoruma gidiyordu ama artık rahatım,akşam 10 a kadar her istediğimde arayabiliyorum,günde ortalama 1,5-2 saat konuşuyoruz.Bu kadar görüşebileceğimizi hiç düşünmemiştim; ne kadar çok özlesemde bu halime şükrediyorum.

ne kadar iyi yaa maaşallah
biz acemilikde çok rahattık canım istediğinde ulaşabiliyordum
uzun uzun konuşuyorduk...
şimdi acaba bugün arayabilirmi diye bekliyorum..
geri kalan günler nasıl geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…