- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
AYNEN BURCUM NE INSANLAR VAR
Canım 40.piyade alayındaydı. Senı üzmek ıstemem ama eger buyuk bır hastalıgı yoksa eger doguya atıyor cnm batı en fazla bolu oluyor ve kaydırma bırlık oluyor yanı kaydırma bırlık 2 ay boluda 3.ay dogu gb. askerm bitliste.
[ı]dünden önceki günde ayrılalım diyorduVarya artık biyerden sonra benim gibi contaları sıyırıp dediği hiçbirşeyi ciddiye almamaya çalışıyorsun kısacası okadar yoruluyorsunki hani artık ne olursa olsun umurunda değil durumunda oluyorsun.
Ha üzülmüyormuyum evet çok üzülüyorum düzeltmek için çaba sarfediyormuyum ediyorum ama karşı taraf anlamayınca yapacak birşey yok aramasın bakalım hafta sonuna kadar düşün biraz ne düşünecekse ondan sonrada dediği gibi yapar konuşuruz üstüne gitmemek en iyisi ben şimdi ona ne desem boş [/ı]
valla bencede sıyırdı daha sabah canım cicim gülüm bitanemdi akşam oldu ortada hiçbirşey yok birden bu şekilde konuşmaya başladı bakalım yarına ne olacak Allah büyük elbet benimkinin bir anı ile diğer bir anı tutmaz oldu
canım aynı alaydalarmış ya benimkide doğu olur ozman büyük rahatsızlık yok refrüze oldu ama sadece bölük değiştirdi hangi bölükte oldu kaydrıma çok sordum ama merak ettim aynı bölükse kesin aynı şeyler olur bizdede doğuda rahatmı peki
hoşgeldin durumm
hoşgeldin canımm
Canım sımdı sana şöyle diyeyım askerm 3.tabur du benım yakın arkadasımın askerı de farklı bır taburdaydı ve refizeydi. Şimdi refize taburlar da doguya gıdıyor fakat genelde geri hizmet gıdıyorlar.Askerin tim mi değil mi cnm? refizeler tim halinde değil.timler 23er kişi mesela askerm suan ıspartdakı arkdslrıyla beraber.Rahatlıgı sımdılık cok cok ıyı denılemez cnm cep tel soktu ıcerı gecen hafta üst devrelerın yardmıyla saolsun arada mj atablıyor.Arıyor da.Sen dua et cnm ıyı bır yere düşşsn
neyse burcumm sen yaz bana özeldeen...
Ben sana yarın hesabını soracaammm
Herkeşe iyi akşamlaarrrrrr
ilk gittiğinde timdeydi ama ertesi gün refrize oldu normal tabura geçti canım demek böyle olcak biz zaten beklioduk bunları yemin töreni ne zmanda oldu peki yemekler falan çok kötü dio hergün ağlıo ya sevmedi bir türlü arkadaşım oldu ama çok kötü burası dayanamıorum dio
Canım gercekten bir şekide geçip gidiyor geçen gün bır arkadasa yazmstım bzm yemın törenını yıne unutdum cnm bekle bakalım bıletı sakladım bakıcam
Cadi kazanı cnm teslım olduktan sonra 30.gün yemin törenımız olmuş.Gitmen çok güzel olur gerçekten imkanın varsa git.
tamam canım ben ona göre yanına gidicem 75 gün falansa daha erken giderim o yüzden soruorum aynı taburdalar çünkü zamanıda aynı olur
askerin komando alayındamı piyade alyındamı cnm bu arada?
anladığım kadarıyla aynı yerdelermiş allah sabır versin bana yaa ben çok üzülüorum doğuya gidicek die
evet canım imkanım var yemin törenine gidemicem ben çünkü bari tören olmadan gidiyim bira moral olur aşkıma kıyamam yaa
Canım ama üzülmek yok... Ben öncede kızlar bılır çok arastırma yaptım gece gunduz daha sonra kendımı alıştırdım yanı usta bırlgının doğu olacagına. Sonra bellı oldu ve askerim söyledi..Hem onlar orda güvenilir yerde herşey tam teşkilat. geri hizmet oldugundan cok fazla operasyona da katılmaz dıye bılıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?