Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

napim bebişimm böyle birazcık giriyorum artık akşam..yorgun oluyorum msn falan düşüncek hhalim olmuyo..
hasta oldumm gözdem yyine haftada bir grip oluyorum mübarek

oy kuzum bnm yaaa geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine havalar aldatıcı

napim bebişimm böyle birazcık giriyorum artık akşam..yorgun oluyorum msn falan düşüncek hhalim olmuyo..
hasta oldumm gözdem yyine haftada bir grip oluyorum mübarek

oy kuzum bnm yaaa geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine havalar aldatıcı

KIIZZLARRRRRRRRRRRRRR
Bnmknin sülüs tarihi 24subat mis
yani 15 ay sonra 24mayisdami geri gelcek
ama 27sinde teslim oldu ozaman 27sindemi bitcek ?

Son düzenleme:
eh iste nolsun ya bnmki arams bni iki kere duymamism
snra dayisi aradignda cikdi az önce üzgündü demisler
of off..
sen nasilsin ?

ayyy canım ya:97::97: sen açmayınca üzülmüştür belki zmanı kıstlıysa. ayyy bende hala çalışıyorum yani ders çalşıoyrum bgn hiç giremedim nete ancak vakit buladim:78::78:

heyyyttt benn geldımm bugunn gıremedımm aklımm kaldıı vallaa amaa ınanınn benn bolee bıı günn bılmemm askitomunn telınıı bılee açamadım 5 keree aramişş yawwrumm:18::18: ee nasılsınızz bakalımm hepınızee slmm getırdımm askerlerınızınnn sızıı cokkkmuu çokkk össlemişlerrr kocişşlerınızzz:123: nasılsınızz hele bıı cvp verınn.. tuanamm canıkomm bbendee optumm senııı affetmekk aallahaa masusss canımm nedmekk benn olee dılımmdee iştee hemnn nasıll yumusadugımıı bılıyoonn demıı çakalll gözlerimm araa olduu

ayyy canım ya:97::97: sen açmayınca üzülmüştür belki zmanı kıstlıysa. ayyy bende hala çalışıyorum yani ders çalşıoyrum bgn hiç giremedim nete ancak vakit buladim:78::78:

ya dayisida öle dio bana
düsün dio ne kdr kötü olmsdur dio fln icimi dahada karartti
ins yarin arar ya ben aricakdim ama dayisi dedi orda degildir dedi yarin bn isten gelene kdr aramazsa ben aricam artik insallah yakalarm orda..
hadi ya gecmis olsn diyelm ozm :)

hoşgeldim canım valla bende bgün ilkdefa nete girdim:97::97::97::97:canım sıkıldı iyice yaw niye açmıon kıs telefnlar meraklanmıştır askerin oralarda

ayferımmm naılsımm şekerımm uuzlmekk yokk dimii bii şafakk attırdaa görsünlerrr şafakınııı canımm benımm senıdee yollıcazz yahuu kocişinee kavusann ugramazz olduuu senndee bolee yaparsannolmazz ama bızee tesellı vercenn hee

slm cnm nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…