Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohhh iyi oluo valla çatlasınlar kıskanınlar iyice:118::118::118::118:

wallaa olee canımm çatlasınlarrr bırazz bazenn duruyoo benımkıı ben gelıncee bunlarıı gıyy saclarınıı yapp şölee bölee işineee gelmıyıncedee kendısıı yokkenn süslen bakalımm filann valaa nedıımkıı hakadıyoo bazennn bazenn hepsii canımmm yaa şuu 100lerr zormuu yaa benn atlatamıyorumm bıtermıı benımm askerlıkk yaaa bakk psıkopata baglarımm şimdii:26:

benimkide öle şunu giy gelince yanına şu eşyalarını al yeni bişey alırsam hemen onuda görcem feln diyo canıım ben 100 leri 200 leri saymadım geçiremedim çünkü sayarsamda 10 günde bir feln saydım.ilk başlardada geçen günleri sayıodum sadece geçer yawwwww niye geçmesinnnn en hele bi 80 lere gelde işte o zman benm gibi panik olcan

kızzz demee zatenn panıkk atagımm varr düsüşşnn artıkk ahh ahh ömrümüü yedınn çocukkk

kızzz demee zatenn panıkk atagımm varr düsüşşnn artıkk ahh ahh ömrümüü yedınn çocukkk
ne zamndır ömrünü yiyo senin ayyy ben nasıl paniğim biliyomusun şimdiden ne giyeceğim fln hesaplıyorum kıyafat aldım kıyıpta giyemiyorum onun yanında gieyerim diyeayyyyyy gerçektennn de başlık tam olmuş ya ahhhhhh erkekler ahhhhhhhh

barbitomtommm selam cnm h.g kuzum terk ettin bizi neden gelmion artık

aynennn cnıcımm vallaaa 7 yıldırr hayatımmdaa vee gennççligimmii hebaa ettımm yaşşlaanndımm valla saçımıı süpürgee ettımm dermişimm valaa çakk kankişşş :13::13: all bendende okadarr ahhh erkekklerr ahhhh

süpürge etmissin canım ztn yaaaa maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…