ohhh iyi oluo valla çatlasınlar kıskanınlar iyice:118::118::118::118:
wallaa olee canımmçatlasınlarrr bırazz bazenn duruyoo benımkıı ben gelıncee bunlarıı gıyy saclarınıı yapp şölee bölee işineee gelmıyıncedee kendısıı yokkenn süslen bakalımm filann valaa nedıımkıı hakadıyoo bazennn bazenn hepsii canımmm yaa şuu 100lerr zormuu yaa benn atlatamıyorumm bıtermıı benımm askerlıkk yaaa bakk psıkopata baglarımm şimdii:26:
benimkide öle şunu giy gelince yanına şu eşyalarını al yeni bişey alırsam hemen onuda görcem feln diyocanıım ben 100 leri 200 leri saymadım geçiremedim çünkü sayarsamda 10 günde bir feln saydım.ilk başlardada geçen günleri sayıodum sadece geçer yawwwww niye geçmesinnnn en hele bi 80 lere gelde işte o zman benm gibi panik olcan
yaw niye gelen olmuo bgünler de organik farkındamısın hep biz varız:86::86::86::86::86:
ne zamndır ömrünü yiyo seninkızzz demee zatenn panıkk atagımm varrdüsüşşnn artıkk ahh ahh ömrümüü yedınn çocukkk
sabahh sohbetlerınıı edıyoo hanımlarr aksamaa bızlerıı dusunmuyolarr vallaa canmm bunlarrr oyussdn hepp bizz şekerımm
ne zamndır ömrünü yiyo seninayyy ben nasıl paniğim biliyomusun şimdiden ne giyeceğim fln hesaplıyorum kıyafat aldım kıyıpta giyemiyorum onun yanında gieyerim diye ayyyyyy gerçektennn de başlık tam olmuş ya ahhhhhh erkekler ahhhhhhhh
aynennn cnıcımm vallaaa 7 yıldırr hayatımmdaa vee gennççligimmii hebaa ettımm yaşşlaanndımm vallasaçımıı süpürgee ettımm dermişimm valaa çakk kankişşş :13::13: all bendende okadarr ahhh erkekklerr ahhhh
süpürge etmissin canım ztn yaaaamaşallah nazar değmesin
wallaa al bendennde okadarr canımm napalımm bakalımm emegımınn karsılıgınıı alırımm inşş sizedee degmesınn nazz canımmm durr bende takcamm sanaa bendee:90::90:
Neyse cümleden ii geceler kader ortaklarm :)
ben kacar..
Neyse cümleden ii geceler kader ortaklarm :)
ben kacar..
pisttttttt ner kaçtınız bakem:97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?