hoşgeldim canım valla bende bgün ilkdefa nete girdim:97::97::97::97:canım sıkıldı iyice yaw niye açmıon kıs telefnlar meraklanmıştır askerin oralarda
ayferımmm naılsımm şekerımm uuzlmekk yokk dimii bii şafakk attırdaa görsünlerrr şafakınııı canımm benımm senıdee yollıcazz yahuu kocişinee kavusann ugramazz olduuu senndee bolee yaparsannolmazz ama bızee tesellı vercenn hee
canımm ınann okadarr bunaldımkıı yaa kalabalıkk onumdee 3.4 kışii varr vee hangısınıınn reçetesınıı gırımm tarıff edımmm kaldımm artıkk beynımm durrduu neolduu bılıyonmuu kandınn hayırrlı işlerr dıyoo benn dedımmkıı sızedee hayrlı işlerr millett koptuuuyuhh dedımmm kendımee bşkaçç kişyede ayak ustuu dalıyodumm olee cnmm yawrumm 2 gündürr nöbettee 2 .3 kree arayabılıyooo gundee öncedenn 5.6 defaa arardıı
slm cnm nasılsın
imm cnm napim portakal yiyorum
uğramamak olurmu canım ya ilk bi hafta belki gelemem biliyosun yollara düşcem aşkım gelice:90::90: ama sonra ders aralarında gelirim merak etme senayyyy bugün aşkımla çok konuştum msjlaştım hatta bana tlefonda geometri bile anlattı 48: bugün moralim yerinde gayet enerjiğim şafağı birazdan attırız canım daha var pna sen nasılsın iyisindir inş.
Aloo lennnnnnnnnnnnnnnnnnn ?
organikkk kız pas vermion bugün
:44::44::44::44::44:
tatlişşkomm geometrımıı kızz immişşş vallaa heeesevdımm buu işi geometrıı hee nee mutluu iştee bunlarr bolee olmadann ilişkinin enrıkasıı olmuyoo ne güzell iştee ilişkiyee heyacann bunlarr bee sekerımmm.... bakk gell neolurrr tammm canımm eczanee de calısıyomm bacım hem dermo_hemm ilaçç 2 sidee olee ayrıyetenn güzellikk uzmanıı dıplomamm varr tabee iiyimm bırazz yorgunn bırazz bıtkınn ama sızı goruncee sinerjikimmm
Bse sorcam ya on saatdr kmse cvplamiyo..
sülüs tarihi 24ündeymis ama 27sinde teslim oldu bnm askm..
15 ay sonra mayisa geliyo 24ü mü ama yda 27simi teskere günü?
canım pek bun konuları pek çakmıyorum aşkım ne derse öle gidiyorum:90::90::90: ama 24 üdür 27sine kadar yol iznidir diye tahmin ediyorum
gelirim yaaaaaaawww ztn nette pek işim olmuo arada bir face e bakıyorum aşkım çarşıya çıkarsa bazen msn açıyorum o kdar yanivalla ya hiç aklıma gelmezdi askerdeki aşkımın ban geometri anlatcağını ama anllattı geometri hocasının sesi kadın gibi dinleyemiyorum gülesim geliyo anemmmmm güzellik diplaman mı var senin ne güzel bizleri güzellştirsene
anammm sizinn banaa ıhtıyacınızz yokkıneee sizz zateennn güzelsinizzz vallaaa sizinn kocişşlerınızee ıhtıyacınızz varr onalarr yokkenn kendınızzee sadece bakmıyosunuzz olsaa benn gorurumm siziii
he tmm abisi 25nde teskere alcak dems daysna sordurdmbni basndan sagdi uyuz
tsk cnm yinede.. :)
ben her türlü bakıyorum kendime ya ama benimki çok kızıyo ama ben dinlemiyorum:86::86::86::86:her sabah dersaneye giderken sorua ne giydin diyeçok çirkin hssediyorum ya bakımsız çıkınca sanki herke bana bakıyomuş geliyo:86::86::86::86:
bendeee bakıyorummdaa aynenn benıımm kuuuzmmda ksıoo ama napımm benn süsslüü olmayıı sewıyyorummyapcak bişii yokk onlardaa kızz kısskanıyoo napsınlaarr goremıyolarr yaa bıdee ondann netsinlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?