- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
anladım cnm hayırlısı olsunbayada varmıs yası hayatında hersey gonlunce olur ınsaalah
bu ayın içinde dio sanırım süpürüz yapcak
izne geldiğinde benim aşkımda süprz yapmıştı bana
heyecanı başka oluyo culyamm
kızlar aşkımla konuştum ilk kıskançlığını yaptı sonunda ayy çok güldüm ama yaa
kızım paspal olmayalım da
kızlar yaa özdilek'ten saten delux uyku seti buldum 254 tlye sizce fiyatı nasıl alayımmı indirime girmişte
kızlar yaa özdilek'ten saten delux uyku seti buldum 254 tlye sizce fiyatı nasıl alayımmı indirime girmişte
slm kızlar..nasılsınız bakalım..
hayırlı cumalar hepinize...
ayy cok sevındım kızz ne kıskanclıgı yaptı sole bakeemm
istemeye gelen oldumu die soruo yok aşkım diorum yemin et dio bide burda bir çocuk vardı pc tamiri için falan geliodu bana çıkma teklifi etmişti aynı çocuk aşkımların orayada pc tamirine gidiomuş anlatmış benimkine ben şurda bir kız var aşığım ona falan die benimkide sormuş kimdir nedir ben çıkmışım oda sinirlenmiş çocuğu dövmüştü o geliomu hiç gördünmü falan die soruo yok aşkım diorum yemin et dio ayy çok komiktii
cnm ben sana tavsıye saten almaa kayıyon ıcınde uyunmuyor hıc rahat deıl sabah bır kalkıon carsaf yok yorgan yok yastık yerde sankı savas olmus gece vala bak ozel gunlerde serıyım desen ondada olmuyor kayıyon terlıoon cok dertlı vala :26::26:
dusunemıom ole bısey olsa vala bnmkı katıl olurkomık bır durum deseydın surusune bereket ısteyen var sec begen al sıraya dızıldıler dıe ben ole dıom arada bakan varmı fılan dedınde dıom surusune bereket arkamda tren oldular dıe cıldırıo cnm
tamamdır bacımmm sende aramıza hoşgeldinn gazan mübarek olsunnnistemeye gelen oldumu die soruo yok aşkım diorum yemin et dio bide burda bir çocuk vardı pc tamiri için falan geliodu bana çıkma teklifi etmişti aynı çocuk aşkımların orayada pc tamirine gidiomuş anlatmış benimkine ben şurda bir kız var aşığım ona falan die benimkide sormuş kimdir nedir ben çıkmışım oda sinirlenmiş çocuğu dövmüştü o geliomu hiç gördünmü falan die soruo yok aşkım diorum yemin et dio ayy çok komiktii
dusunemıom ole bısey olsa vala bnmkı katıl olurkomık bır durum deseydın surusune bereket ısteyen var sec begen al sıraya dızıldıler dıe ben ole dıom arada bakan varmı fılan dedınde dıom surusune bereket arkamda tren oldular dıe cıldırıo cnm
hayırdır canım bir sorun yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?