Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar aşkımla konuştum ilk kıskançlığını yaptı sonunda ayy çok güldüm ama yaa

kızlar yaa özdilek'ten saten delux uyku seti buldum 254 tlye sizce fiyatı nasıl alayımmı indirime girmişte

kızlar yaa özdilek'ten saten delux uyku seti buldum 254 tlye sizce fiyatı nasıl alayımmı indirime girmişte

cnm ben sana tavsıye saten almaa kayıyon ıcınde uyunmuyor hıc rahat deıl sabah bır kalkıon carsaf yok yorgan yok yastık yerde sankı savas olmus gece vala bak ozel gunlerde serıyım desen ondada olmuyor kayıyon terlıoon cok dertlı vala :26::26:

ayy cok sevındım kızz ne kıskanclıgı yaptı sole bakeemm

istemeye gelen oldumu die soruo yok aşkım diorum yemin et dio bide burda bir çocuk vardı pc tamiri için falan geliodu bana çıkma teklifi etmişti aynı çocuk aşkımların orayada pc tamirine gidiomuş anlatmış benimkine ben şurda bir kız var aşığım ona falan die benimkide sormuş kimdir nedir ben çıkmışım oda sinirlenmiş çocuğu dövmüştü o geliomu hiç gördünmü falan die soruo yok aşkım diorum yemin et dio ayy çok komiktii

dusunemıom ole bısey olsa vala bnmkı katıl olur komık bır durum deseydın surusune bereket ısteyen var sec begen al sıraya dızıldıler dıe ben ole dıom arada bakan varmı fılan dedınde dıom surusune bereket arkamda tren oldular dıe cıldırıo cnm

Hmm hadi yaa ama bu saten delux ler tam saten değil diye biliyorum ben :44:

ayy sorma o burdayken gelmek isteyen oluodu çok oda deliriodu gelip evinizin önüne mayın döşerim diodu şimdide geliolar o yokken zannedio

tamamdır bacımmm sende aramıza hoşgeldinn gazan mübarek olsunnn

anammm ben gıcıklığına benimkine öle bişey dicemm valla teli yüzüme kapatır birdahada aramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…