Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burda noluoki kim niye ağlıo ben kimim burası neresi biri yardımcı olsada bende anlasam

cadıkazanı hafızasını yıtırmıs kız ızne gelıolar bnmkıyle organıkınkı organıgın d.gununde askerı ynnda olcak ona mutluluk gozyasları

kızlar ben biraz işlere döneyim birikmeden.. işten kovulmayalım bide

yerımm senıı senn aglama kıyammm sanaa canıımm tamm bıttıı aglammmkkk yokkkkk gülmekk varrr uzulmeyelımmm gözzlerımızeee yazıkkk dımıı ama tuannaaaamm

Sen yeterki tatlımm valla gülmek içinde yer arıyoruzz zatennn ohhh ozaman hepimiz için güleyim birazz

kızlar ben 4 aydır dıyet yapıom da dun aksam tartıldım bu hafta tam 3 kılo vermısıııım :87::87::87:

heee anladımm olayı ya ben hafızamı kaybedeli 2 hafta olcek ama çokkk sevindimm gözünüz aydınnnnnn

gülll anamm gülll sana bu yakışıyooo hepımızzz gulelımmmm k.k verıılerıı kopptuu valllaaaa
en sonunda olacağı buyduuu

kızlar ben 4 aydır dıyet yapıom da dun aksam tartıldım bu hafta tam 3 kılo vermısıııım :87::87::87:
helalllll sanaaaaaaaaaa yuppiii bravooooo

ama sen şimdi ne yapıyorsun yaptığın diyeti bize hemen yazıyorsunnn yoksaaaa

hepınızıı tekk tekkkk operr saygılarımıı sunarımm benn cıkımmm canlarımmm sızııı cokkk sewıyorumm dıkkatt edınn havalarr sogukk hastalanmıyınn sekerlerımmm benımmm allaha emenett sızde askerlerınızzdee yanımmdasınızz yaa cokkk sagolunnn ınanınn mutlulugumm bakıı hayat faniigitmedenn espırıı yapımm dedımmm hosscakalınnn

en sonunda olacağı buyduuu

helalllll sanaaaaaaaaaa yuppiii bravooooo

ama sen şimdi ne yapıyorsun yaptığın diyeti bize hemen yazıyorsunnn yoksaaaa

hemencık yazayım arkadasım kızma sen

sabah :kepeklı tost yesıl cay bazen bır tane dere otlu pogacaa arada kacamak

oglen et tavuk fln yanındaa 4 ksk pılav corba yada cacık fln

aksam : meyve

bol bol yesıl cay form cay bu kadar

bende yapıyım ya aşkım gelmeden tosun gibi olcem böyle yemeyle üzüntü çeneme vurdu full yiyorum dün benim oğlanın şekerlerine bile göz diktim

bidenemm kolay gelsin sana, sende dikkat et kendineee muckluyorum seniii

canım arkadaşım ben hiç sana kızarmıyımmm
hee ozaman ben şimdi kendime sadece form çay ekliyorum, bir tek form çayı içmiyordummm
teşekkür ederim canım beni kırmayıp yazdığın için

bende yapıyım ya aşkım gelmeden tosun gibi olcem böyle yemeyle üzüntü çeneme vurdu full yiyorum dün benim oğlanın şekerlerine bile göz diktim

senın cocugun damı var yeme kız yeme ee kızarım bak ben kılo vercem dıe ugrasıom aylardır bnm koca benı gorunce ınme ınsın dıe

canım sana kolay gelsin arada kaçarsız artık

anammm kızz durr çocuğun şekerlerini bırak bakayımmm hele bir yeğenim şekersiz kalsınn bak ben neler yapıyorum sanaaa

:13: arkadasım ben baya sısman modundayım ama kararlıyım verecem bu kıloları askım benı gorunce sasırcak ben senı kılolu sevıom desede emınımkı zayıf bır kadın ıster her erkek oyuzden bu kılolara savas actım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…