burda noluoki kim niye ağlıo ben kimim burası neresi biri yardımcı olsada bende anlasam
burda noluoki kim niye ağlıo ben kimim burası neresi biri yardımcı olsada bende anlasam
neolduki yavrum niye ağlatıosunuz organikimi
kızlar ben biraz işlere döneyim birikmeden.. işten kovulmayalım bide
yerımm senıı senn aglama kıyammm sanaa canıımm tamm bıttıı aglammmkkk yokkkkk gülmekk varrruzulmeyelımmm gözzlerımızeee yazıkkk dımıı ama tuannaaaamm
Sen yeterki tatlımm valla gülmek içinde yer arıyoruzz zatennn ohhh ozaman hepimiz için güleyim birazz
en sonunda olacağı buyduuugülll anamm gülll sana bu yakışıyooo hepımızzz gulelımmmmk.k verıılerıı kopptuu valllaaaa
helalllll sanaaaaaaaaaakızlar ben 4 aydır dıyet yapıom da dun aksam tartıldım bu hafta tam 3 kılo vermısıııım:87::87::87:
en sonunda olacağı buyduuu
helalllll sanaaaaaaaaaayuppiii bravooooo
ama sen şimdi ne yapıyorsun yaptığın diyeti bize hemen yazıyorsunnn yoksaaaa
hepınızıı tekk tekkkk operrsaygılarımıı sunarımm benn cıkımmm canlarımmm sızııı cokkk sewıyorumm dıkkatt edınn havalarr sogukk hastalanmıyınn sekerlerımmm benımmm allaha emenett sızde askerlerınızzdee yanımmdasınızz yaa cokkk sagolunnn ınanınn mutlulugumm bakıı hayat fanii gitmedenn espırıı yapımm dedımmm hosscakalınnn
hemencık yazayım arkadasım kızma sen
sabah :kepeklı tost yesıl cay bazen bır tane dere otlu pogacaa arada kacamak
oglen et tavuk fln yanındaa 4 ksk pılav corba yada cacık fln
aksam : meyve
bol bol yesıl cay form cay bu kadar
bende yapıyım ya aşkım gelmeden tosun gibi olcem böyle yemeyle üzüntü çeneme vurdu full yiyorum dün benim oğlanın şekerlerine bile göz diktim
hepınızıı tekk tekkkk operrsaygılarımıı sunarımm benn cıkımmm canlarımmm sızııı cokkk sewıyorumm dıkkatt edınn havalarr sogukk hastalanmıyınn sekerlerımmm benımmm allaha emenett sızde askerlerınızzdee yanımmdasınızz yaa cokkk sagolunnn ınanınn mutlulugumm bakıı hayat fanii gitmedenn espırıı yapımm dedımmm hosscakalınnn
bende yapıyım ya aşkım gelmeden tosun gibi olcem böyle yemeyle üzüntü çeneme vurdu full yiyorum dün benim oğlanın şekerlerine bile göz diktim
senın cocugun damı varyeme kız yeme ee kızarım bak ben kılo vercem dıe ugrasıom aylardır bnm koca benı gorunce ınme ınsın dıe
:13: arkadasım ben baya sısman modundayım ama kararlıyım verecem bu kıloları askım benı gorunce sasırcak ben senı kılolu sevıom desede emınımkı zayıf bır kadın ıster her erkek oyuzden bu kılolara savas actımbidenemm kolay gelsin sana, sende dikkat et kendineee muckluyorum seniii
canım arkadaşım ben hiç sana kızarmıyımmm
hee ozaman ben şimdi kendime sadece form çay ekliyorum, bir tek form çayı içmiyordummm
teşekkür ederim canım beni kırmayıp yazdığın için
anammm kızz durr çocuğun şekerlerini bırak bakayımmm hele bir yeğenim şekersiz kalsınn bak ben neler yapıyorum sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?