Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tuanacım,zeeynelimcim(ne yazdım ben ya:))
cadıkazanıcım
aşkılarınız ne kıskanç öyle ya Allah yardımcınız olsun
benim aşkımda kıskançtır ama beni bunaltmaz sağolsun

cadıkazanıcım

benimkide bunaltmıodu canım ama bugün ne olduysa çok soru sordu

tamamdır bacımmm sende aramıza hoşgeldinn gazan mübarek olsunnn

anammm ben gıcıklığına benimkine öle bişey dicemm valla teli yüzüme kapatır birdahada aramaz

bnmkıde kapatıo ama aradan 10 dk gecmeden arıo dogru sole gercektenmı varmı ole bısı bak varsa fırar eder gelırım dıo ya bnde tabı sacmala dıorum ohh dıo bıanda zavallım sen bnı oldurcen bıgın kalpten dıo

cadıkazanıcım

ayy sen iyisi ozaman vala eskı okul arkadaslarımı goremıom aylardır kızlar bulusuo benı cagırıolar ama benımkı saolsun ılk dedıgı sey gıdersen bıtersın ........

ayy bende geldim evet kk dan biriyle konuştum ıspartadan gidiceğen yerleri öğrendim diorum yemin et kk dan dimi dio ama ben kızdırmadan evet diorum yemin ediorum sorun olmadı ama ilerde napıcaz bilmiorum

ayy benimkide kk deyince nerden biliyorsun hepsinin gerçekten kız olduğunu diyor sen genede dikkat et konuşurken diyorrr
ayy canım inşş daha fazla ilerlemez böle kalır sizinkisi valla bende biliyorsun zaten çok zor çokk

cadıkazanıcım

aminnnn hejarım aminnnnn ne güzel yaaa benimkide işte askere gidince böyle çok sıkı oldu yoksa birlikteyken rahattık bu kadar abartmazdı

merhaba kızlarrr:80:

hoşgeldinnnnn canımmmmm

bacım senin herif gene benim heriften bir nebze iyi anamm benimki öyle inatt öyle dediğim dedikki ölsem valla gene aramaz o inadından

oh ohh kaynıyo ortalıkk
Hepinize afiyet olsun kızlarr bugünüde yarıladık şükürler olsun...

Son düzenleme:
Kızlar cevrenızde maurers kullanan varmı? :26:

Zayıflama hapı değil mi?
Benim en yakın arkadaşım bu ve bunun gibi bir kaç ürün denedi ve şimdi kalbinde sorun yaşıyor.
Doktoru zayıflama haplarının ritim bozukluğu ve buna bezer sorunlara yol açabileceğini söyledi.

tesekkurler cnm ben kullnmak ıstıyorum ama kararsızım:26:

tesekkurler cnm ben kullnmak ıstıyorum ama kararsızım:26:

canım hap kullanmanı tavsiye etmem hap olarak hemen hemen hepsi bir şekilde zarar verio eczacı arkadaşım var eğer sorun olmasaydı bende kullanmak istiodum annemde ama hiç tavsiye ettiği bir ilaç olmadı doğal yollardan diyetin dozunu kaçırmadan yavaş kilo verin dio

Kizlar a$k tesadufleri severi izledinizmi?
Ben kocacigimla gittim gecen hafta cok ama cok superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…