- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
tamamdır bacımmm sende aramıza hoşgeldinn gazan mübarek olsunnn
ayy bende geldim evet kk dan biriyle konuştum ıspartadan gidiceğen yerleri öğrendim diorum yemin et kk dan dimi dio ama ben kızdırmadan evet diorum yemin ediorum sorun olmadı ama ilerde napıcaz bilmiorum
kızım paspal olmayalım da
yok cnm yaa sorun yok daaa çalışmaktan çok yoruldum bu hafta
anladım canım bu hafta bana çabuk geçti biraz pek anlamadım biraz dinlensen geçer belki
çok fazla yoğun geçti bnm bu hafta cnm ondan
tuanacım,zeeynelimcim(ne yazdım ben ya:))
cadıkazanıcım
aşkılarınız ne kıskanç öyle ya Allah yardımcınız olsun
benim aşkımda kıskançtır ama beni bunaltmaz sağolsun
ayy sorma o burdayken gelmek isteyen oluodu çok oda deliriodu gelip evinizin önüne mayın döşerim diodu şimdide geliolar o yokken zannedio
tamamdır bacımmm sende aramıza hoşgeldinn gazan mübarek olsunnn
anammm ben gıcıklığına benimkine öle bişey dicemm valla teli yüzüme kapatır birdahada aramaz
cadıkazanıcım
ayy bende geldim evet kk dan biriyle konuştum ıspartadan gidiceğen yerleri öğrendim diorum yemin et kk dan dimi dio ama ben kızdırmadan evet diorum yemin ediorum sorun olmadı ama ilerde napıcaz bilmiorum
cadıkazanıcım
merhaba kızlarrr:80:
bacım senin herif gene benim heriften bir nebze iyi anamm benimki öyle inatt öyle dediğim dedikki ölsem valla gene aramaz o inadındanbnmkıde kapatıo ama aradan 10 dk gecmeden arıo dogru sole gercektenmı varmı ole bısı bak varsa fırar eder gelırım dıo ya bnde tabı sacmala dıorum ohh dıo bıanda zavallım sen bnı oldurcen bıgın kalpten dıo
Kızlar cevrenızde maurers kullanan varmı? :26:
Zayıflama hapı değil mi?
Benim en yakın arkadaşım bu ve bunun gibi bir kaç ürün denedi ve şimdi kalbinde sorun yaşıyor.
Doktoru zayıflama haplarının ritim bozukluğu ve buna bezer sorunlara yol açabileceğini söyledi.
tesekkurler cnm ben kullnmak ıstıyorum ama kararsızım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?