ahh bu hasret yokmuuu bnmde iştahım kesildi bayaqa sadece yedıklerıme dkkt ederk 2 ayda 4 kilo verdim inş. biraz daha veririmm
Ben hiç dikkat etmedim zaten içim almıyordu ama güzelde olmadı,birden verince gözlerimin altı,yanaklarım çöktü. Kendime hiç bakasımda gelmiyor
Ahhhhhhhhhhh ne ezmesiiiiiiiiiiiiiiii...
tmm üst devrecmezmiyorummmm beee
ahh bu hasret yokmuuu bnmde iştahım kesildi bayaqa sadece yedıklerıme dkkt ederk 2 ayda 4 kilo verdim inş. biraz daha veririmm
Ben hiç dikkat etmedim zaten içim almıyordu ama güzelde olmadı,birden verince gözlerimin altı,yanaklarım çöktü. Kendime hiç bakasımda gelmiyor
hadi yaa düzelir inş. :S
Saygı değer üst devrelerim,
Sevgili devrelerim
hepinizi saygıyla selamlıyorum :80::111:
işlere döneyim birazcık, birazda ders çalışayım 28 gün kaldı:95: görüşürüz sonra
Sevgili devrelerim
işlere döneyim birazcık, birazda ders çalışayım 28 gün kaldı:95: görüşürüz sonra
tmm üst devrecm
[
hadi yaa düzelir inş. :S
Sevgili devrelerim
Sevgili devrelerim
selaaaaaaaaaaaaam kızlarrrrrrrrrrrrrr:79::79: Sancıdan ölüyorummmmmm
kızlar yaaaa pantolon almam lazım bnm yaaa ama bir türlü fısat bulamadım
canım sen dünn gecede elbisede sormuştunnn amaaa:82::82::82::82::82:unttun sonra biziz
ayyy bende baş ağrısından ölüyorum hastanın biri beni deli etti aslında hasta değilde hasta yakını ne saygısız insanlar varyaaaa
neysee ee kızlar nasılsınız bakalım valla şu kilo problemimi bendede var biraz fazlam var vermek içinde hiç bir çaba sarfetmiyorum hatta şuan önümde koca bir çikolata var ve ben onu kemiriyorumhele bu bitsin söz bende başlayacağım diyeteee
Hoşgeldin canım,geçmiş olsun.selaaaaaaaaaaaaam kızlarrrrrrrrrrrrrr:79::79: Sancıdan ölüyorummmmmm
ayyy bende baş ağrısından ölüyorum hastanın biri beni deli etti aslında hasta değilde hasta yakını ne saygısız insanlar varyaaaa
neysee ee kızlar nasılsınız bakalım valla şu kilo problemimi bendede var biraz fazlam var vermek içinde hiç bir çaba sarfetmiyorum hatta şuan önümde koca bir çikolata var ve ben onu kemiriyorumhele bu bitsin söz bende başlayacağım diyeteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?