hb cnm malesefff ilaç içtim ama henüz etkisini gösteremedihoşgeldin canım. hayırdır ne sancın var regl sancısı felanmı
hoşgeldinn.. noldu geçmş olsnn :/
Regl sanıcısı cnm :18:
Aleykümselam
hayrdr gecms olsun ..
Geçmiş olsun cnm sanada.ayyy bende baş ağrısından ölüyorum hastanın biri beni deli etti aslında hasta değilde hasta yakını ne saygısız insanlar varyaaaa
neysee ee kızlar nasılsınız bakalım valla şu kilo problemimi bendede var biraz fazlam var vermek içinde hiç bir çaba sarfetmiyorum hatta şuan önümde koca bir çikolata var ve ben onu kemiriyorumhele bu bitsin söz bende başlayacağım diyeteee
kız o nişanlık tarzı bişiydiama aşkım aradı napim
hb cnm malesefff ilaç içtim ama henüz etkisini gösteremedi
Geçmiş olsun cnm sanada.
kızlar yaaaa pantolon almam lazım bnm yaaa ama bir türlü fısat bulamadım
oohhh afiyet olsun bacım ama yaramasınnnn öğlen bende çorba içtim yanındada iki tane mücver yedim valla bendeki dert aslında göbiş ve bunun içinde biliyorumki mekik çekmem lazım ayva göbek sahibiymişimm annemler öle diyorlar ama kendisinden kurtulmak istiyorummbende qüya rejimdeyim sabah patetes kızartması yedm hemde maynezle
saol canım benim evet gördüm listesini üşenmeden onu oraya koyan ellerin dert görmesin arkadaşımmmmHoşgeldin canım,geçmiş olsun.
Selam canım,bak ben diyet listemi paylaştım başlayacak olursan bi göz at
Sanada geçmiş olsun.
hsg canmgecmis olsn öncelikle & afiyet olsn
bsv ya can bogazdan gelrmis
[ı]
he anladm :) öldürüo insani ya -.-[/ı]
oohhh afiyet olsun bacım ama yaramasınnnn öğlen bende çorba içtim yanındada iki tane mücver yedim valla bendeki dert aslında göbiş ve bunun içinde biliyorumki mekik çekmem lazım ayva göbek sahibiymişimm annemler öle diyorlar ama kendisinden kurtulmak istiyorumm
oohhh afiyet olsun bacım ama yaramasınnnn öğlen bende çorba içtim yanındada iki tane mücver yedim valla bendeki dert aslında göbiş ve bunun içinde biliyorumki mekik çekmem lazım ayva göbek sahibiymişimm annemler öle diyorlar ama kendisinden kurtulmak istiyorumm
saol canım benim evet gördüm listesini üşenmeden onu oraya koyan ellerin dert görmesin arkadaşımmmm
Ne demek efendim,yeterki işinize yarasın :)
saol canım benim evet gördüm listesini üşenmeden onu oraya koyan ellerin dert görmesin arkadaşımmmm
saol tatlımmm öle valla can boğazdan gelir boğazdanda çıkarmışyok yok yapmam lazım diyet herifim gelmesine 11 ay 3 hafta 4 gün var bu süre içindede baya zayıflarım ben yavvvv
İşte A'dan Z'ye Bendeki Sen....
Aşkım..
Bebeğim..
Canım..
Çarem..
......Dünyam..
Eşsizim..
Fırtınam..
Geleceğim..
Hayat Arkadaşım..
Işığım..
İlkim..
Jokerim..
Kalp atışlarım..
Limanım..
Mucizem..
Nefesim..
Olmazsa olmazım..
Özlemim..
Pırıltım..
Rotam..
Sebebim..
Şansım..
Tılsımım..
Uğurum..
Ümitlerim..
Vazgeçilmezim..
Yaşama hevesim..
Zaferlerim.
sağol canım sanada geçmiş olsun ayaklarını karnını felan sıcak tutmaya dikkat ethb cnm malesefff ilaç içtim ama henüz etkisini gösteremedi
Geçmiş olsun cnm sanada.
sağol canım sanada geçmiş olsun ayaklarını karnını felan sıcak tutmaya dikkat et
Ne demek efendim,yeterki işinize yarasın :)
aynen öyleee kockoca 11 ayyyyy püff bitermii yaffffvaaay vay 11 ay var daha ya halledersn
bnmde vermem gerekio ya aslinda ama diyet yapamiom illa biri dio dondurma yiyelim yok su yok bu kizlarla oturunca cips fln gidiyo ondan hic bosuna baslamiom
bnmde 6ay var izin alabilrse agustosda bende tr gdince bulscaz cnkü bide halamn oglu evlencek eylülde of of :18:
Sağol cnm yatagımın içindeyim:84:
Sağol cnm yatagımın içindeyim:84:
Canım zor yutarım yaşekerli sıcak su iç canım bn öyle yapıyorm işe yarıyo
tatlım facete sayfanın adı neydi?
Canım zor yutarım ya
Özelden yazıyım canım sıkıntı olabılır belkı reklam gb
Canım zor yutarım ya
Özelden yazıyım canım sıkıntı olabılır belkı reklam gb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?