Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin canım. hayırdır ne sancın var regl sancısı felanmı
hb cnm malesefff ilaç içtim ama henüz etkisini gösteremedi
hoşgeldinn.. noldu geçmş olsnn :/

Aleykümselam
hayrdr gecms olsun ..
Regl sanıcısı cnm :18:
Geçmiş olsun cnm sanada.

bende qüya rejimdeyim sabah patetes kızartması yedm hemde maynezle
oohhh afiyet olsun bacım ama yaramasınnnn öğlen bende çorba içtim yanındada iki tane mücver yedim valla bendeki dert aslında göbiş ve bunun içinde biliyorumki mekik çekmem lazım ayva göbek sahibiymişimm annemler öle diyorlar ama kendisinden kurtulmak istiyorumm

Hoşgeldin canım,geçmiş olsun.
Selam canım,bak ben diyet listemi paylaştım başlayacak olursan bi göz at
Sanada geçmiş olsun.
saol canım benim evet gördüm listesini üşenmeden onu oraya koyan ellerin dert görmesin arkadaşımmmm

hsg canm gecmis olsn öncelikle & afiyet olsn
bsv ya can bogazdan gelrmis

saol tatlımmm öle valla can boğazdan gelir boğazdanda çıkarmış yok yok yapmam lazım diyet herifim gelmesine 11 ay 3 hafta 4 gün var bu süre içindede baya zayıflarım ben yavvvv

ay keşke bnmde sdce göbek problemim olsa basenlermde var bnm mekik göbek için işe yarıyo ama çok fazlada yapma kas olur

vaaay vay 11 ay var daha ya halledersn
bnmde vermem gerekio ya aslinda ama diyet yapamiom illa biri dio dondurma yiyelim yok su yok bu kizlarla oturunca cips fln gidiyo ondan hic bosuna baslamiom
bnmde 6ay var izin alabilrse agustosda bende tr gdince bulscaz cnkü bide halamn oglu evlencek eylülde of of :18:

İşte A'dan Z'ye Bendeki Sen....
Aşkım..
Bebeğim..
Canım..
Çarem..
......Dünyam..
Eşsizim..
Fırtınam..
Geleceğim..
Hayat Arkadaşım..
Işığım..
İlkim..
Jokerim..
Kalp atışlarım..
Limanım..
Mucizem..
Nefesim..
Olmazsa olmazım..
Özlemim..
Pırıltım..
Rotam..
Sebebim..
Şansım..
Tılsımım..
Uğurum..
Ümitlerim..
Vazgeçilmezim..
Yaşama hevesim..
Zaferlerim.

Tuaanaaaaaaaaaa her 10 dakıkada bir mesaj yazablıyomuşum cnm cevap yazamadım RABBİM tez zamanda kavuşturuversin.Sayfama gelince ısmnı söyle cnm kalabalık cnku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…