Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Tuaanaaaaaaaaaa her 10 dakıkada bir mesaj yazablıyomuşum cnm cevap yazamadım RABBİM tez zamanda kavuşturuversin.Sayfama gelince ısmnı söyle cnm kalabalık cnku.

tatlımm benim kendi facebook'um kapalı eşiminkinden bir baktım öyle ne var ne yok diye azıcık merak ettimde

Kızlar şafağı 460-230 arası olanlar listeye ismini ve şafağını yazdırmak isteyen varsa bana yazdırsın lady arkadasımız listeye eklıyecek.

Kızlar şafağı 460-230 arası olanlar listeye ismini ve şafağını yazdırmak isteyen varsa bana yazdırsın lady arkadasımız listeye eklıyecek.

Listede ben yoksam beni ekleyebilir şafak 362 eğerki varsamda şafağım yanlış olabilir şuanki yazdığım doğru olan şimdiden tşkr ettim kendisine

tatlımm benim kendi facebook'um kapalı eşiminkinden bir baktım öyle ne var ne yok diye azıcık merak ettimde
tammam cnm:13:
selam kızlar nasılsınız
hg cnm
BURDURA SELAMLAR ŞAFAK 74

Listede ben yoksam beni ekleyebilir şafak 362 eğerki varsamda şafağım yanlış olabilir şuanki yazdığım doğru olan şimdiden tşkr ettim kendisine
Nete girince söylerim canım halleder

Kızlar askerleriniz usta birliğine gitdikten kaç gün sonra izine gelmişti?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…