Tuaanaaaaaaaaaa her 10 dakıkada bir mesaj yazablıyomuşum cnm cevap yazamadımRABBİM tez zamanda kavuşturuversin.Sayfama gelince ısmnı söyle cnm kalabalık cnku.
aynen öyleee kockoca 11 ayyyyy püff bitermii yaffff
yine sninki askerdn gelcek bnde 447 gün var daha nasil btcek buuuu ah ahhh
şekerli olunca cok zor olmuyo
Kızlar şafağı 460-230 arası olanlar listeye ismini ve şafağını yazdırmak isteyen varsa bana yazdırsın lady arkadasımız listeye eklıyecek.
Kızlar şafağı 460-230 arası olanlar listeye ismini ve şafağını yazdırmak isteyen varsa bana yazdırsın lady arkadasımız listeye eklıyecek.
yine sninki askerdn gelcek bnde 447 gün var daha nasil btcek buuuu ah ahhh
RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLICAKLA KAVUŞTURSUN CNM
sadece 460-230 arası olanlar mı?
RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLICAKLA KAVUŞTURSUN CNM
tsk ederm cnm amin hepimizi insallah ..
Tamam canımevet cnm 230 dan öncesini lady hazırlamıyor sanırım susum hazırllıyor
selam kızlar nasılsınız
BURDURA SELAMLAR ŞAFAK 74
selam kızlar nasılsınız
Aleykümselam cnm :)
eh iste yasiorz :)
sn nslsn ?
Allah kavustursn gülüm oh az kalms
tammam cnm:13:tatlımm benim kendi facebook'um kapalı eşiminkinden bir baktım öyle ne var ne yok diye azıcık merak ettimde
selam kızlar nasılsınız
hg cnm
Nete girince söylerim canım hallederListede ben yoksam beni ekleyebilir şafak 362 eğerki varsamda şafağım yanlış olabilir şuanki yazdığım doğru olan şimdiden tşkr ettim kendisine
cn bu arada tanısmadık senınle sayfaya yenımiisin , ya da ben bu ara çok sık giremıyorum o yuzdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?