Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saqol şekermm

az kaldı tabı arkadasım yaa bız 400 300 bıtırmısız 200 ler bttı sayılır 100 lerden mı korkcaam

aynen canım yaa 100ler çabuk geçer bnm içn hazıranda tatile qdicem qelincde aşkımın ynnda qymek için yeni ciciler alırm fln qeçer öyle diye umut ediyrmmm

o
ayyy canım ya çok yenisin daha ama üzülme hepimiz geçirdik o günleri bak artık bitti diyorum daha 5 ay var ama olsun senin kide bitecek allahın izniyle üzülme

evet.. insallah ya sizide allah kavustursun canm :) baya az kalmis ahah.. nerde sninki ?

izmir narlidere istihkam okulunda askeri olan vrmi ?

bundan sonra daha çk yoğunlaşıcam tatlım.
Evet bişiler dedim seninle konuşmam gerekiyor aslında çok çok çok öenmli ama fırsat bulmuşken girim dedim ama baya uzun olduğu için yazamadım
du atım ksadan anlatım sana.

Ya kızlar benim canım çok sıkkın,öğlen aradı olay çıkmış ben gelince ararım dedi.
Dayanamadım ben belki gelmiştir diye 2 defadır arıyorum göreve gitti onlar, ne zaman gelir belli değil diyolar:26:ne görevi ne olayı bu şimdi

nerdekı cnm benımkıde gorevde 1 ay dagda kalıcaklar

Bekliyorumm burcummmmm

ewet tatlım gideceğiz valla izinden döndüğünde resmen depresyona girmiştim ama şimdi şafaak falan saymıyorum arada birbakıyorum bitmiş diyorum

dimi canım vala yaa hatırlıomda ben salya sumuk aglardım sende gecıcek derdın bana ve gercekten gecıoo 100 lere gelmeme son 14 sun sonra gelsın plakalar

ewet tatlım kavuşalım artık bitsin bu hasret

hey maşşallahh ben anca 400leri bitirdim

canım 300ler bende çok kolay geçmişti hiç anlamadım bile

evet.. insallah ya sizide allah kavustursun canm :) baya az kalmis ahah.. nerde sninki ?

izmir narlidere istihkam okulunda askeri olan vrmi ?
istanbul canım
şafak 75 ardahan

maşşallah

aynen cnm sanada geçmiş olsun

sağol canım

üzülme cnm ya sabret off.. sakin olmaya calis arar illaki ..
nerde yapiyo askerlk ?

canım nerde asker görev derken çok sıkma canını her türlü görev olabliyo

nerdekı cnm benımkıde gorevde 1 ay dagda kalıcaklar

manisa kırkağaçta dış karakolda.
geçen gün tarihi eser kaçakçılarını yakaladılar,baya baya silahlı olay oldu.Hemde bizimkilerin silahı boşmuş:S
O an çok korkmuştuk ama daha sonra o olayın haberi gazetede çıktı;bizimkinin fotosu boy boy teselli oldu,hoşumuza gitti.
Hemen hemen her gün olay çıkıyor,egede texas gibi bi kasaba hiç beklemezdim
Doğuda olsa belki bu kadar olay görmezdi.Habire silahlı olaya giriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…