Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben kafayı yedim yaa

bakın şimdi nasıl bi matematqm var

şafak 214 14 gün snra 100 olcak snra plakalar az kaldı az diyorm kndı kndme 200 le 100 arasındaki günleri sildim qtti

geçircez cnm vala korkmuyorum 100 lerden onlar bende korksun vala onlara bole bole vurum haa

Pek iddialı gördümm seniii

ewet tatlım gideceğiz valla izinden döndüğünde resmen depresyona girmiştim ama şimdi şafaak falan saymıyorum arada birbakıyorum bitmiş diyorum

Aynen bendee....
Aynı zamanlarda izne gelmişlerdi bizimkiler....
İzin sizde istemiyonuz bidaha demi?

allah allah cnm orası zor oldunu bılıyorum duydum bnm askerım manısa merkezde acemı bırlını yaptı orada zormus :26:

üzme canım kendini önemli bişey yoktur inş.benimkide dağıtımdan önce kırkağaçtaydı sürekli dağdaydılar 2 3 gün fln kalıyorlardı:26::26::26::26:

korkma canım hmn aklına kötü şeyler getirme

üzülme cnm ya sabret off.. sakin olmaya calis arar illaki ..
nerde yapiyo askerlk ?

Manisa'nın çok enteresan bi kasabasında,Manisa'ya düşünce batı diye sevinmiştik ama bi akrabamız şimdi onun komutanı orda,adam boşuna sevinmeyin keşke doğu çıksa demişti. haklıymış:S

canım nerde asker görev derken çok sıkma canını her türlü görev olabliyo

Bi hırsızlık olayında yaralanmıştı,o yüzden panikatak olduk artık:2:

ben kafayı yedim yaa

bakın şimdi nasıl bi matematqm var

şafak 214 14 gün snra 100 olcak snra plakalar az kaldı az diyorm kndı kndme 200 le 100 arasındaki günleri sildim qtti

canım farkında değilsiniz ama bu zamanlar çabuk geçicekk bi yüzlere düş bak o zaman işte geçmiycek heycanlamaya başlıcan panik olcann:78::78::78::78::78::97::97::97::97::97::97:

Manisa'nın çok enteresan bi kasabasında,Manisa'ya düşünce batı diye sevinmiştik ama bi akrabamız şimdi onun komutanı orda,adam boşuna sevinmeyin keşke doğu çıksa demişti. haklıymış:S

tüh yaa bnmkide izmirde iste.. allahm sn koru onlari yaa

üzülmüyosun oturuyosun bol bol dua ediyosunn imkanı olduğunda o seni arıcak:86:82:

canım farkında değilsiniz ama bu zamanlar çabuk geçicekk bi yüzlere düş bak o zaman işte geçmiycek heycanlamaya başlıcan panik olcann:78::78::78::78::78::97::97::97::97::97::97:

100ler geçmiyomu yaa bn 100 lere düşücez çabk qecer diye seviniyodumm

dua et bol bolll aklına kötü şeyler getirmee

allah allah cnm orası zor oldunu bılıyorum duydum bnm askerım manısa merkezde acemı bırlını yaptı orada zormus :26:

Alayın içinde kalsada keşke zor olsa
Komando mu oda?
üzme canım kendini önemli bişey yoktur inş.benimkide dağıtımdan önce kırkağaçtaydı sürekli dağdaydılar 2 3 gün fln kalıyorlardı:26::26::26::26:
Benimkide dağıtımdan önce kırkağaçtaydı canım.Daha önce yaralanmış olmasa rahat olcamda,panik etti o bizi.
korkma canım hmn aklına kötü şeyler getirme

tüh yaa bnmkide izmirde iste.. allahm sn koru onlari yaa

Ya böyle olay görev deyince nasıl gıcık oluyorum arayana kadar anlatamam.
Allah korusun hepsini.

yok cnm piyade

herkese göre heryer zor sevdiklerimizi gönderdiğimiz için ama ben yazayımda asıl zorluğu göründe sizlerin içi bir nebze olsun rahatlasın az önce konuştum askerimle gideceği yerden çok kez zaten bahsetmiştim şuanda Diyarbakırda Hakkari çukurca hantepe için hazırlık yapıyorlar bir aydır ve haftaya yolcular bugün onları uğurlamak için organizasyonlar düzenlenmiş gittiği yerle ilgili yeni bilgiler gelmiş ve hemen yazıyorum

2 metre kar varmış ve çadırda yatıp kalkacaklar 10 ay orada görev yapacaklar ve kendi taburlarından başka tabur yok
gittikleri yer iran ve ırak sınırı
sürekli çatışma olacakmış ve silahla yatıp silahla kalkacaklarmış
çadırlarının olduğu bölgeye roket atarak hepsini havaya uçurmaları çok yüksek bir ihtimalmiş
yatıp kalktıkları yer akrep,yılan vb haşeratlarla doluymuş
yemekleri konserve veya kendileri pişirecekler
telefon düzeneği kurulmaya çalışıyormuş ama olmazsa ayda bir belki arayabilirmiş
kısaca deniliyormuşki oraya %50 ölü gidiyorsunuz sevdiklerinizle vedalaşın

bundan daha zoru ne olabilir gerçekten merak ediyorum. Allah oraya giden bütün askerlerimizin yardımcısı olsun dönerlerse bile nasıl bir psikolojiyle dönecekler bilemiyorum ve benim eşimde oraya gidenlerden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…