geçircez cnm vala korkmuyorum 100 lerden onlar bende korksun vala onlara bole bole vurum haa
ewet tatlım gideceğiz valla izinden döndüğünde resmen depresyona girmiştim ama şimdi şafaak falan saymıyorum arada birbakıyorum bitmiş diyorum
manisa kırkağaçta dış karakolda.
geçen gün tarihi eser kaçakçılarını yakaladılar,baya baya silahlı olay oldu.Hemde bizimkilerin silahı boşmuş:S
O an çok korkmuştuk ama daha sonra o olayın haberi gazetede çıktı;bizimkinin fotosu boy boy teselli oldu,hoşumuza gitti.
Hemen hemen her gün olay çıkıyor,egede texas gibi bi kasaba hiç beklemezdim
Doğuda olsa belki bu kadar olay görmezdi.Habire silahlı olaya giriyolar.
geçen gün tarihi eser kaçakçılarını yakaladılar,baya baya silahlı olay oldu.Hemde bizimkilerin silahı boşmuş:S
O an çok korkmuştuk ama daha sonra o olayın haberi gazetede çıktı;bizimkinin fotosu boy boy teselli oldu,hoşumuza gitti.
üzülme cnm ya sabretoff.. sakin olmaya calis arar illaki ..
nerde yapiyo askerlk ?
canım nerde askergörev derken çok sıkma canını her türlü görev olabliyo
Pek iddialı gördümm seniii
Aynen bendee....
Aynı zamanlarda izne gelmişlerdi bizimkiler....
İzin sizde istemiyonuz bidaha demi?
ben kafayı yedim yaa
bakın şimdi nasıl bi matematqm var
şafak 214 14 gün snra 100 olcak snra plakalar az kaldı az diyorm kndı kndme 200 le 100 arasındaki günleri sildim qtti
Manisa'nın çok enteresan bi kasabasında,Manisa'ya düşünce batı diye sevinmiştik ama bi akrabamız şimdi onun komutanı orda,adam boşuna sevinmeyin keşke doğu çıksa demişti. haklıymış:S
Manisa'nın çok enteresan bi kasabasında,Manisa'ya düşünce batı diye sevinmiştik ama bi akrabamız şimdi onun komutanı orda,adam boşuna sevinmeyin keşke doğu çıksa demişti. haklıymış:S
Bi hırsızlık olayında yaralanmıştı,o yüzden panikatak olduk artık:2:
canım farkında değilsiniz ama bu zamanlar çabuk geçicekk bi yüzlere düş bak o zaman işte geçmiycek heycanlamaya başlıcan panik olcann:78::78::78::78::78::97::97::97::97::97::97:
Bi hırsızlık olayında yaralanmıştı,o yüzden panikatak olduk artık:2:
100ler geçmiyomu yaabn 100 lere düşücez çabk qecer diye seviniyodumm
allah allah cnm orası zor oldunu bılıyorum duydum bnm askerım manısa merkezde acemı bırlını yaptı orada zormus :26:
Benimkide dağıtımdan önce kırkağaçtaydı canım.Daha önce yaralanmış olmasa rahat olcamda,panik etti o bizi.üzme canım kendini önemli bişey yoktur inş.benimkide dağıtımdan önce kırkağaçtaydı sürekli dağdaydılar 2 3 gün fln kalıyorlardı:26::26::26::26:
korkma canım hmn aklına kötü şeyler getirme
tüh yaabnmkide izmirde iste.. allahm sn koru onlari yaa
canım ben 55 teyimm valla hiç geçmiyo:97::97::97::97::97:farkında olmadan 110ler 200ler 3000 ler gitti ama:97::97::97::97::97:
banane yaa çabuk geçsin günlerrrrrrrrr :84::84::84::84::84:
Ya böyle olay görev deyince nasıl gıcık oluyorum arayana kadar anlatamam.
Allah korusun hepsini.
tüh yaabnmkide izmirde iste.. allahm sn koru onlari yaa
yok cnm piyadeAlayın içinde kalsada keşke zor olsa
Komando mu oda?
Benimkide dağıtımdan önce kırkağaçtaydı canım.Daha önce yaralanmış olmasa rahat olcamda,panik etti o bizi.
Ya böyle olay görev deyince nasıl gıcık oluyorum arayana kadar anlatamam.
Allah korusun hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?