Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İzmirin en güzel erinde askerlik yapıyo askerin cnm.... Ben Göztepe de oturuyorumm...
Narlıdere ye biraz yakın... İçerdeki askeri koşulları bilmem ama Şehir ve semt 10numaraa....

oh cok sükr birisi cvp verdi cok tsk edermm cnm yaa
baska herhangi bi bilgin varmi ordan
izmir narlidere istihkam okulu egitim merkezi komutanligi..
yedek subay olrk gitti ne anlama glio smdi bn bseden cakmiyom ya

canım allah san bol sabır versın okurken butun tuylerın dıken dıken oldu

canımm allah sabır versin inş. askerine hiçbişeycikler olmadan sağsalim kavursunki ylede olcak inş. dualarmızlaaa

Allah sana çok büyük sabır versin. oraya giden askerlerimizide korusun Rabbim sen bol bol dua et askerin için onu koruycak olan senin duaların olcaktır hayırlısıyla dönerler inşallahh

oyss gülüm yaa ( Allah korusun hepsini Allah sag salim kavustursun sizi insallah ya..
kötü oldm smdi birden okuyunca .. Insallah bisey olmadan dönerler Allah sabiirlik versn canim ya..

oh cok sükr birisi cvp verdi cok tsk edermm cnm yaa
baska herhangi bi bilgin varmi ordan
izmir narlidere istihkam okulu egitim merkezi komutanligi..
yedek subay olrk gitti ne anlama glio smdi bn bseden cakmiyom ya

Vallahi tatlım dediğim gibi askeriyeniin içini bilmiyorum normalen...Ama halama giderken önünden geçiyoz mecburen görüyorum orayı... Ama ne bileyim şartların kötü deil dışardan bakıldığındaa....
Yedek subay mı ?
Seninkinin mesleğimi askerlik? ast. subaylık fln sınavlarınamı girdi?

Allahım korusun bütün askerlerimizi sağa sağlim dönerler inşallahhh

Allah sana çok büyük sabır versin. oraya giden askerlerimizide korusun Rabbim sen bol bol dua et askerin için onu koruycak olan senin duaların olcaktır hayırlısıyla dönerler inşallahh

İnşallah canım zaten elimden başka ne gelirki benim bakmaya bile kıyamadığım sevdiğim şimdi nelerle boğuşuyor çok zor gerçekten çok

oyss gülüm yaa ( Allah korusun hepsini Allah sag salim kavustursun sizi insallah ya..
kötü oldm smdi birden okuyunca .. Insallah bisey olmadan dönerler Allah sabiirlik versn canim ya..
amin canım Allah sizlere yaşatmasın
Allahım korusun bütün askerlerimizi sağa sağlim dönerler inşallahhh
aminn tatlımmm
öle deme dua ederiz butun kk olarak dualarımız tum askerlerıımızı korusun inşallah üzülme sen

hepinizin dua edeceğinden şüphem yok tatlım Allah yardımcımız olsun

İnşallah canım zaten elimden başka ne gelirki benim bakmaya bile kıyamadığım sevdiğim şimdi nelerle boğuşuyor çok zor gerçekten çok

ah canım yaa anlıyorm seni. Allah hepsini korusun inşallah sağsalim dönerler ki dönceklerde bizim dualarımız bütün askerlerimizi korur. Sen kötü şeyler düşünme askerinede üzüldüğünü belli etme aklı sende kalmasınn.

yok ya sinav fln olsa söylerdi bana alakasi yok nereye gtcegni ögrendiginde öle yazmisdi
izmir narlidere is. ok. ve egtm mrk. k-ligi yedek subay
bnm bildgme göre uni ögrencileri mi ne yedek subay oluomus ama netde o muayenede ii olanlarda oluomuymus ne bilmiom karisdim bende caktigim yokki -.-
15ay snra gelcek ama 25mayis 2012 teskereyi alcakms dedi abisi

slm kızlar

tuana canım Allah yardımcısı olsun eşinin,çok dua et..Rabbim esirgesin..çok zor ya..benim askerimde doğuda..

şu durumu belli etmemek öyle zorki duyunca kitlendim kaldım telefonda ama elimden geleni yapıyorum da oda herşeyin farkında gülmeye çalışıyor ama yalandan olduğu hemen anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…