Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Cumartesi bi bitse de eve gitsek uyusak yarın bol bol kızlar birazdan bnm askerim nere gelcek 1 de fln [/B]

Kızlar sizlere son gelişmeleri yazayımmmm. Benim askerim malumunuz doğuda olduğu için pek bir ilgileniyorum bu haberlerle

Abdullah Öcalan, PKK’nın tek taraflı aldığı eylemsizlik kararını sona erdirmesinden haberdar olduğunu, ancak devletle görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, 21 Mart’a kadar herhangi bir olumsuzluğun olmaması gerektiğini duyurdu. Öcalan, çarşamba günü avukatlarıyla görüşme yaptı. PKK’ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı’nda yayımlanan habere göre, görüşmede Ortadoğu’daki gelişmeleri değerlendiren Öcalan, şunları söyledi:
“Mısır’da, Tunus’ta, Libya’da, Süleymaniye’de olanlar görülüyor. Aslında Türkiye’de de bölgede de bu potansiyel var. Nevroz’a kadar gözleyeceğiz, hükümetin tavrına bakacağız. Hazirana kadar bu tür gerginliklerin çözüm sürecini olumsuz etkileyebileceğini hesaba katıyoruz. Bu süreçte çok büyük çatışmalarla devlet zor durumda bırakılmamalı. Hala çözüm umudu var.”
Habere göre, hükümetin Kürt sorununa karşı tutumunu eleştiren Öcalan, “AKP’nin yaklaşımı tam bir faciadır” dedi.

‘Olumsuzluk olmasın’
Öcalan’ın, “Mısır ve Tunus’taki gibi kesintisiz ayaklanma yöntemini şimdilik önermiyorum. 21 Mart’a kadar herhangi bir olumsuzluğun olmaması gerekir, 21 Mart’tan Haziran’a kadar da bu durumun devam edebilir” dediği bildirildi.
Öcalan, PKK’ya da “Bu süreçte çatışmalara girmekten mümkün olduğunca kaçınsınlar. Güvenlik boyutunda ise kendi özsavunmalarını yapsınlar, kendilerini en iyi şekilde korusunlar. Bu süreçte demokratik çözüme destek vermelerini bekliyorum” çağrısını yaptı.

‘CHP, AKP’den daha olumlu’
21 Mart’a kadar hükümetin tavrını izleyeceklerini belirten Öcalan, DTK’dan da bölgedeki bütün sivil toplum örgütlerini en kısa sürede bir araya getirmesini istedi.
Öcalan BDP’ye de seçimlere yönelik mesaj verirken “Demokratik çevrelerle, sol çevreler, çeşitli sendikalar, emekçiler, ezilenlerle, ÖDP, EMEP gibi kesimlerle görüşülmelidir” diye konuştu.
Öcalan, “CHP’nin şu anki pozisyonunu AKP’den daha olumlu buluyorum. Şu haliyle AKP’nin ilerisinde” ifadelerini kullandı. Öcalan, Şivan Perver ve Kemal Burkay’ı da eleştirdi

valla sordum dün imkanın oluomu aramaya aşkım zorluk çekiomusun die yok dio arkadanda arkadaşı çağırıo direk arkadaş çağırıo die gidio beni arıo onu anlatıo sinir oldum

valla sordum dün imkanın oluomu aramaya aşkım zorluk çekiomusun die yok dio arkadanda arkadaşı çağırıo direk arkadaş çağırıo die gidio beni arıo onu anlatıo sinir oldum

anacım seninki tam dayaklıklık olmuş valla k.b, benimkide beni aradığında arkadaşları geliyor uğraşıyorlar fln bizimki hemen gönderiyor onları özel şeyler konuşuyoruz, ciddi şeyler konuşuyoruz gidin, uğraşmayın diyor

ayy canım benim hep böle sivildede böleydi cinnet geliodu askere gitti akıllanır dedim ama yok yani

cnm neden yapıo acaba aılesının etkısınde kalmıs olabılrmı cunku ınsan sevdıgyle konusmak ıstemezmı kavga edersın ozaman aramaz anlarım ama arkadası cagırıo dıe konusmamak sacma gelıor bana cunku bnmkı bnle konusurken yanına gelenlere cok kızıor gelmeyın kardesım fln dıo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…