Günaydınnnnn :82:
Şafak 74 bartın
Günaydınnnnn :82:
Şafak 74 bartın
benim aşk askerde unuttu beni kuzum aman bende unuturumarkadaş bulmuş onla vakit geçriolarmış bana fırsatı olmuo
günaydın cnm
masallah safagına cok az kalmıs :95:
hoşgeldin canım şafağın harikaymış darısı başımıza inş.
Bende zamanında çok kıskandım
Ama hala buralara kadar gelebildiğime inanamıyorum
nedemek kız ole sey olurmu hiç unutursa döveriz
Cumartesi bi bitse de eve gitsek uyusak yarın bol bol kızlar birazdan bnm askerim nere gelcek 1 de fln[/B]
darısı başınıza
Bazen şafağım gözüme o kadar çok geliyoki yaklaştıkça daha zor geçiyo sanki :83:
anammmm ne güzel ne güzelll bende bugün askerimin nete girmesini bekliyorummmmmmm
Cumartesi bi bitse de eve gitsek uyusak yarın bol bol kızlar birazdan bnm askerim nere gelcek 1 de fln[/B]
valla sordum dün imkanın oluomu aramaya aşkım zorluk çekiomusun die yok dio arkadanda arkadaşı çağırıo direk arkadaş çağırıo die gidio beni arıo onu anlatıo sinir oldum
anacım seninki tam dayaklıklık olmuş valla k.b, benimkide beni aradığında arkadaşları geliyor uğraşıyorlar fln bizimki hemen gönderiyor onları özel şeyler konuşuyoruz, ciddi şeyler konuşuyoruz gidin, uğraşmayın diyor
ayy canım benim hep böle sivildede böleydi cinnet geliodu askere gitti akıllanır dedim ama yok yani
neden yengeçim
du bakalım daha yeni gitti seninki anca anca akıllanmaya başlar tatlım
denetlemeye hazırlanıyolarmışşş
Gıcık oluyom bu denetlemelere yaaaa
valla sordum dün imkanın oluomu aramaya aşkım zorluk çekiomusun die yok dio arkadanda arkadaşı çağırıo direk arkadaş çağırıo die gidio beni arıo onu anlatıo sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?