canım benimmm nasıl özlendiğini bilemezsin aynı anda yazmaya başlamışız sen biraz daha hızlı davranmışsın benden yoksa bak seni görür görmezz hemen yazdımmmmm
iyi akşamlar kızlar canım cokkk sıkkın ya sevgilimin tecili vardı hatta o tecili bitmeden aöfe kayıt olduğu için 2013e kadar tecil ettiler oda kırdırıp askere gitti ama yoklama kaçağı gözüküomuş o nasıl oluosa ve bugün mahkemeye çıkıcaktı ne olabilir mahkemede bi fikrin olan varmı askerliği falan uzarmı yaaa
organikimm gördüm seni alttan alttan bacım günaydınnnnnn
sonrada birazdan tek tek buraya gelecek olan arkadaşlarım şimdiden sizlerede günaydın diyorummmmm
hemencik bir şafak yazayımmmm 361ve şuanda askerimi bekliyorum bugün çarşıya çıkıyorrr camde görücemmm çokkk ama çokkkk mutluyummmmmm
sağoll canımmmmmm uykumu aldımmm
ehh bende geldiğinde sana günaydın demiş olayım canımmmm
bizde aynı durumdayız o yüzden izin kullanmayı düşünmüyoruz izne gelip gittiğinde ayrılık gene zor gelecek herşeye ikimizde sil baştan başlamış olacağızz o yüzden dişimizi sıkıp erkenden bitircez bu askerliği
canım benim çok geçmiş olsunnnnn. Allah acil şifalar versinnn
canımmm benımmm dunn cokk yorgunndummm şafagımıı unuttumm bolee bısıı varmıı yaadusunmek ıstedgımm sadeceee 16 yaaa 16 sadecee nasılsınzz bakalımm dun bayaa kaynatmısınızzz benn hepp eksıkımm yaaa uzuluyomm benııde aınn aranızaa dıcemm hep aradayımm ama ıss var yaa ıs hepp bunun yusundenn sewıyorumm sızııı sewdıceklerımmm benımmm MASUMM KEBELEKLERIMMM
NAZAARR DEGMESINN CANIMMM BENIMMM ŞAFAKINAA 200LEREE AZ KALMISSS HAYDEE BAKAMMMM
ohhh zeynelimdeee geldiiiiiiiii canımmmmm günaydınnnnn hoşgeldinnn
aman boşver canım şafağını unutmakla iyi yapmışsınn sen şimdi mehtabını sayyy en güzeliiiii, dün öğlen ve öğleden sonra bende çok yoğundum canım arada kaçamaklar yaparak girdim akşamda öle bir baktım ama pek kimse yoktu çok az kişiydikkkkk sonra herzamanki gibi askerimin günlük mektubunu yazdım ve yattım şimdi saat 10:00 da bir hastam gelicek onun işlerini halledip askerimin nete girmesini bekleyeceğim ayyyy öle heyecanlı öle mutluyumki nete gireceği için böyleyim yarın birgün canlı kanlı karşımda görsem heyecendan küt diye giderim valla
anammm valla mı diyorsun bacımmm ayy nasıl mutlu oldum bilemezsin benim şafakta maşallah aldı yaaaa canımm yaaa Allah senin yüzünü hep güldürsün inşşşşşşş
aman boşver canım şafağını unutmakla iyi yapmışsınn sen şimdi mehtabını sayyy en güzeliiiii, dün öğlen ve öğleden sonra bende çok yoğundum canım arada kaçamaklar yaparak girdim akşamda öle bir baktım ama pek kimse yoktu çok az kişiydikkkkk sonra herzamanki gibi askerimin günlük mektubunu yazdım ve yattım şimdi saat 10:00 da bir hastam gelicek onun işlerini halledip askerimin nete girmesini bekleyeceğim ayyyy öle heyecanlı öle mutluyumki nete gireceği için böyleyim yarın birgün canlı kanlı karşımda görsem heyecendan küt diye giderim valla
Hayırlara çıksın diyelimmmmde kötü birşeye dönmesin unuttuğunda iyi olmuş tatlım boşverrr sen onu iyi şeyler olacak diye düşünnngünaydııııııııın nasılsın bakalım dun gece kabuslar gordum cok korktum :18::18::18: sabah ta hıc bısey hatırlamadım ne gordumu unuttum ama korktumu hatırlıorum :18::18::18:
ANLADIMM CANIKOMMDAA SEENN PEKII NE ISI YAPIYOSUNN bıı ydınlatt hele şu kankınıı dımı ama ayıpp bakk bebeım
ayyy bidenemm benimmm çok çok çok sağolsaoll canıımm alırr tabıı baksann nerdeyseee 200 yaklastınn allahh acık etsınn yolunuu engel cıkmadann bıtırr ınsallahhh canımcımmmm
ayy ne guzel kamerada gorcen hee ııı bak ne guzel ıste ii degrlendır kız kavga etmeyınsakın kızarım hee askını cılve yap biraz adam kendıne gelsın
şafağına yesinlerrrrşafak :213
Cumartesi çalışan asker yarenleri merhaba
ayyy bidenemm benimmm çok çok çok sağol
ayy evet canımmmm nasılda özledim varyaaaayy inş canımmm yok yok kavga etmeye hiç niyetim yokkk anamm yapmammı bacımmm
h.b cnm şafak 74
maşaallah julia senin şafak sanki baya hızlı ilerliyor ne dersin balım
kıskandım vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?