Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benimmm nasıl özlendiğini bilemezsin aynı anda yazmaya başlamışız sen biraz daha hızlı davranmışsın benden yoksa bak seni görür görmezz hemen yazdımmmmm

canımmm benımmm dunn cokk yorgunndummm şafagımıı unuttumm bolee bısıı varmıı yaa dusunmek ıstedgımm sadeceee 16 yaaa 16 sadecee nasılsınzz bakalımm dun bayaa kaynatmısınızzz benn hepp eksıkımm yaaa uzuluyomm benııde aınn aranızaa dıcemm hep aradayımm ama ıss var yaa ıs hepp bunun yusundenn sewıyorumm sızııı sewdıceklerımmm benımmm MASUMM KEBELEKLERIMMM

canım hiçbirşey olmuyor bnm kaynım 8 sene asker kacagıydı gecen sene yaKALANDI goturduler mahkeme fln oldu hıc bır sonuc cıkmadı askerlını bııtırdı geldı hala ses soluk yok

NAZAARR DEGMESINN CANIMMM BENIMMM ŞAFAKINAA 200LEREE AZ KALMISSS HAYDEE BAKAMMMM

aman boşver canım şafağını unutmakla iyi yapmışsınn sen şimdi mehtabını sayyy en güzeliiiii, dün öğlen ve öğleden sonra bende çok yoğundum canım arada kaçamaklar yaparak girdim akşamda öle bir baktım ama pek kimse yoktu çok az kişiydikkkkk sonra herzamanki gibi askerimin günlük mektubunu yazdım ve yattım şimdi saat 10:00 da bir hastam gelicek onun işlerini halledip askerimin nete girmesini bekleyeceğim ayyyy öle heyecanlı öle mutluyumki nete gireceği için böyleyim yarın birgün canlı kanlı karşımda görsem heyecendan küt diye giderim valla

ohhh zeynelimdeee geldiiiiiiiii canımmmmm günaydınnnnn hoşgeldinnn

günaydııııııııın nasılsın bakalım dun gece kabuslar gordum cok korktum :18::18::18: sabah ta hıc bısey hatırlamadım ne gordumu unuttum ama korktumu hatırlıorum :18::18::18:

ANLADIMM CANIKOMMDAA SEENN PEKII NE ISI YAPIYOSUNN bıı ydınlatt hele şu kankınıı dımı ama ayıpp bakk bebeım

anammm valla mı diyorsun bacımmm ayy nasıl mutlu oldum bilemezsin benim şafakta maşallah aldı yaaaa canımm yaaa Allah senin yüzünü hep güldürsün inşşşşşşş

saoll canıımm alırr tabıı baksann nerdeyseee 200 yaklastınn allahh acık etsınn yolunuu engel cıkmadann bıtırr ınsallahhh canımcımmmm

ayy ne guzel kamerada gorcen hee ııı bak ne guzel ıste ii degrlendır kız kavga etmeyın sakın kızarım hee askını cılve yap biraz adam kendıne gelsın

günaydııııııııın nasılsın bakalım dun gece kabuslar gordum cok korktum :18::18::18: sabah ta hıc bısey hatırlamadım ne gordumu unuttum ama korktumu hatırlıorum :18::18::18:
Hayırlara çıksın diyelimmmmde kötü birşeye dönmesin unuttuğunda iyi olmuş tatlım boşverrr sen onu iyi şeyler olacak diye düşünnn

ANLADIMM CANIKOMMDAA SEENN PEKII NE ISI YAPIYOSUNN bıı ydınlatt hele şu kankınıı dımı ama ayıpp bakk bebeım

anamm ben ne iş yaptığımı söylemedim demiii hemen aydınlatim seni kankicimmm odyometrisim ben yani bir işitme cihazı merkezinde çalışıyorum cihaz uygulaması ve satışı yapıyorum aynı zamandada diğer bir mesleğimde bilgisayar programcılığıı

Cumartesi çalışan asker yarenleri merhaba

saoll canıımm alırr tabıı baksann nerdeyseee 200 yaklastınn allahh acık etsınn yolunuu engel cıkmadann bıtırr ınsallahhh canımcımmmm
ayyy bidenemm benimmm çok çok çok sağol

ayy ne guzel kamerada gorcen hee ııı bak ne guzel ıste ii degrlendır kız kavga etmeyın sakın kızarım hee askını cılve yap biraz adam kendıne gelsın

ayy evet canımmmm nasılda özledim varyaaa ayy inş canımmm yok yok kavga etmeye hiç niyetim yokkk anamm yapmammı bacımmm

ayyy bidenemm benimmm çok çok çok sağol

ayy evet canımmmm nasılda özledim varyaaa ayy inş canımmm yok yok kavga etmeye hiç niyetim yokkk anamm yapmammı bacımmm

özlenmezmi kız kocan o senın herseyın bırtanen senın sevdıgın adam allah sızı bızı tum sevenlerı cooooook mutlu etsın her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…