Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

özlenmezmi kız kocan o senın herseyın bırtanen senın sevdıgın adam allah sızı bızı tum sevenlerı cooooook mutlu etsın her daim

aminnn canımmm ya şuraki herkes çokkkk çokkkk seviyor eşlerini Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın bundan başkada ayrılık yaşatmasınn hepp çoookk çokkkk mutlu olalımm masallardaki gibi mutlu son olsunnn bizimde hikayelerimizzz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşalaah

Selam ben geldim dün çok yoğundum fırsat bulamadım bugün hemen damladım

hoşbulduk arkadaşım geldi sonra hesap ödeme falan uğrayamadım bir türlü akşamda 20:00 de çıktım işten çok bunaldım çok

hoşbulduk arkadaşım geldi sonra hesap ödeme falan uğrayamadım bir türlü akşamda 20:00 de çıktım işten çok bunaldım çok

neyse canım bugün acısını çıkartırsın sendeeee bende bugün pek giremeyecek gibiyimm askerim nete geliyor bugünnnn yaaa kocişimii görcemmmmm hep size üzücü haberler vercek değilim yaaa azcıkta güzel haberler vereyim demiiii

ovvv süper ozaman slm söle bizdende

anladımm canımm imişşşşş sölememişştınn aydınn oldumm bendeee

kızzlarrr benn kaçarr aksamm gırıınndee muappett edelımmm bırazz ıs basıı yapımm kızmasınlarrrsızıı sewıyorumm cadıı kazanımmm opüyorumm senıı hoss geldınn canıımm ama benn cıkıyorumm off gorusemedıkk hepınızz kendınızee ıyıı bakınnn sekerlerımmmmm

görüşürüz organikçim öptüm seniii kocaman kolay gelsin

tamam bidenemmmm iyi bak kendine çok yorulmaaa emiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…