özlenmezmi kız kocan o senın herseyın bırtanen senın sevdıgın adam allah sızı bızı tum sevenlerı cooooook mutlu etsın her daim
aminnn canımmm ya şuraki herkes çokkkk çokkkk seviyor eşlerini Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın bundan başkada ayrılık yaşatmasınn hepp çoookk çokkkk mutlu olalımm masallardaki gibi mutlu son olsunnn bizimde hikayelerimizzz
plakalar sanki hızlı geçio cnm yaaa inş hep böle geçer
Selam ben geldim dün çok yoğundum fırsat bulamadım bugün hemen damladım
Selam ben geldim dün çok yoğundum fırsat bulamadım bugün hemen damladım
hoşbulduk arkadaşım geldi sonra hesap ödeme falan uğrayamadım bir türlü akşamda 20:00 de çıktım işten çok bunaldım çok
neyse canım bugün acısını çıkartırsın sendeeeebende bugün pek giremeyecek gibiyimm askerim nete geliyor bugünnnn yaaa kocişimii görcemmmmm hep size üzücü haberler vercek değilim yaaa azcıkta güzel haberler vereyim demiiii
Hayırlara çıksın diyelimmmmde kötü birşeye dönmesin unuttuğunda iyi olmuş tatlım boşverrr sen onu iyi şeyler olacak diye düşünnn
anamm ben ne iş yaptığımı söylemedim demiii hemen aydınlatim seni kankicimmm odyometrisim ben yani bir işitme cihazı merkezinde çalışıyorum cihaz uygulaması ve satışı yapıyorum aynı zamandada diğer bir mesleğimde bilgisayar programcılığıı
ovvv süper ozaman slm söle bizdende
kızzlarrr benn kaçarr aksamm gırıınndee muappett edelımmm bırazz ıs basıı yapımm kızmasınlarrrsızıı sewıyorumm cadıı kazanımmm opüyorumm senıı hoss geldınn canıımm ama benn cıkıyorumm off gorusemedıkk hepınızz kendınızee ıyıı bakınnn sekerlerımmmmm
kızzlarrr benn kaçarr aksamm gırıınndee muappett edelımmm bırazz ıs basıı yapımm kızmasınlarrrsızıı sewıyorumm cadıı kazanımmm opüyorumm senıı hoss geldınn canıımm ama benn cıkıyorumm off gorusemedıkk hepınızz kendınızee ıyıı bakınnn sekerlerımmmmm
söylerimm canımmmmm ayyyyyyy bir gelsinde kocişimmmmm hiii bir görsemmmmmmacayip özledimmm yaaaaa içim böle kıpır kıpır kelebekler uçuşuyorrrrrrrrr
ayy kıyamam sana yaaa gelsede bir konuşsanız
Günaydınnnnn :82:
Şafak 74 bartın
ayyy canlarımmmmmmm sizlerde en kısa zamanda bir şekilde görün inşşşş kocişlerinizi, sevdicekleriniziiii
günaydınnnnn canımmmmmm şafağınada maşallahhhsen kıskandır bizi böyleeee darısı başımıza inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?