tam çıkıyodum,bana yazdığınızı gördüm kızlar:82:
ben de bu topikte 460 gün şafak saydım..
7 ay oldu askerime kavuşalı şükürler olsun..mardinde yaptı askerliğini..
bütün şafaklar biter arkadaşlarım..
size sabır diliyorum..
her biriniz kavuşucaksınız peşpeşe askerlerinize inşallahhh..
tam çıkıyodum,bana yazdığınızı gördüm kızlar:82:
ben de bu topikte 460 gün şafak saydım..
7 ay oldu askerime kavuşalı şükürler olsun..mardinde yaptı askerliğini..
bütün şafaklar biter arkadaşlarım..
size sabır diliyorum..
her biriniz kavuşucaksınız peşpeşe askerlerinize inşallahhh..
:) cok mutlu oln ins sonsuza dek hepp
amin sagol gülüm ya insallahh.. offoooof
ayferim bu gece bi boşluk var bende günümü çok güzel geçirdim askerimle hep msjlşatık yarında çarşımız var ama kalemi elime bi aldım bunlar döküldü yüreğimden
yudum canım ya valla ağlatamk için yazmadım üzgünüm canım üzdüysem seni ama bende bu moddayım yani bide sebepsiz askerimle ilgli bazı anılar aklıma geldi işte
mentolüm yudumum bende kaçar artık kalmak isterdim ama uyumam lazım:78: iyi gecelerrr kızlarrrrrrrmentolllllll içimi yaktınnnnnn yaaaaaaa öpimmmm seni
şafak 53
kapatın gözleriniz aşkıma iyi gecelr öpüğü vercem:90::90::90::90:
Amin canım sağol..
sorularınız olursa,bi hürgeneral eşi olarak cevaplamaya hazırım her zaman..
hadi iyi geceler kızlar,öpüyorum sizi
hepiniz hürgeneral eşleri olasınız inşallahhh...
ayferim bu gece bi boşluk var bende günümü çok güzel geçirdim askerimle hep msjlşatık yarında çarşımız var ama kalemi elime bi aldım bunlar döküldü yüreğimden
yudum canım ya valla ağlatamk için yazmadım üzgünüm canım üzdüysem seni ama bende bu moddayım yani bide sebepsiz askerimle ilgli bazı anılar aklıma geldi işte
evet canım halam kemoterapiye alcaklar ama daha fazla acı çekmesni istemiyruz çünkü kemoterapiden snra dahada kötüleşecek işte öyle bekliyoruz her an herşeyi....
Tmm bnu demen ii oldubn genelde bse cakmiom cok yeni ya
ii geceler öpdd
canım hürgenaal askerden gelmiş hür özgür oluolar ya:76::76::76:hadi kaçtım ben
iyi geceler ayfercim hooooop hooop ama aile var yahu o nasıl öpücük azcık aralık kalmış gözlerimm gördüm o arada
yudum canım benim askerim çankırıda aramızda 508km var çok uzak değiliz yani doğu gb ama çokda yakın değiliz 6 ay oldu görmeyeli onun sıkıntısı işte bu hele sen bide şu mayıs falan gelnce gör beni tam bi sene olcak göndereli deli deli dolaşıyorum işte ortalarda
iyi geceler ayfercim hooooop hooop ama aile var yahu o nasıl öpücük azcık aralık kalmış gözlerimm gördüm o arada
yudum canım benim askerim çankırıda aramızda 508km var çok uzak değiliz yani doğu gb ama çokda yakın değiliz 6 ay oldu görmeyeli onun sıkıntısı işte bu hele sen bide şu mayıs falan gelnce gör beni tam bi sene olcak göndereli deli deli dolaşıyorum işte ortalarda
Yarenlerim , listeye girmek isteyenler bana özel mesaj atabilirlermi safaklariyla :) veya silüs tarihleriyle , bende öylece eklerim öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?