Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm bayramda kalabalık gideceğiz evci çıkaracağız askerimi bi gece bizimle kalacak. hiç bitsin istemiyorum o 2 gün :78:
sonrada 2 ayda bir çarşı izinlerinde ben yanına gitmeyi planlıyorum.Başkası olduğunda ne kadar rahat konuşup görüşebilirsin sonuçta cnm.bence sende ikna etmeye çalış

ilk kez nişanlım yanımda olmayacak bu bayram.bayramlık işini bizde hallettik

Hep dua ederdim kaan askerdeyken hayırlısıyla dönüp gelsin diye şimdidie sağlam güzel bir iş bulsun hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum durucum.

Edacım çok sevindim ne heyecan vardor şimdi sende

işte askerden gelincede bu dert var, hayırlı bi iş bulur inşallah cnm.
evet ne heyecan var anlatamam cnm, düşününce karnıma ağrı giriyor :78:

darısı başına canımm

inşallah tatlımm

ohhh evci ayrı bi güzel olucak devrem süper bi bayram olur senin için umarım.. cnm haklısın tek başına olmayınca rahat edilmiyor.. ama vallahi ikna edilcek gibi değil ortalığı yıkıyor ben gelicem tek başıma deyince ne var ne yok kırıyorr.. çok hassas bu konuda feci kıskanççç bende yanımda birilerini sürüklemeye çalışıyorum ama herkesin planı programı var uymuyo.. ki zaten arkadaş yada yaşıt biriyle gelemem. mutlaka ya onun annesi babası ya bnm anne babam yada abii başkasıyla gelemezmişimm.. bende dedim bukadar yakına düştün diye seviniyordum ama ne fayda bak sayende gelemiyorum dedim

neler aldınız devremm bayramlıkk

inşallah canımminşallah ya çok zor gerçekten

kızlar sizce bu saat nasıl aşkıma almayı düşünüyorum
tabi askerden gelince vercem
[/QUOTE]

Çoş hoşmuş canımm

kankam imrenerek bakıom şafağıma yaaaa :97:

kuzucum sende bu şafaağı görcen
hepimiz yavaş yavaş görüyoruz
bu ikinci bayramımız aşkımsız
ama son olucak
bende arada aşkıma diyorum gelicem yanına falan diye
bana kızıyor yalnız olmaz ama o da haklı bir yandan çok uzak ya
üstelik ailemde tek gitmeme izin vermiyor
artık teskereyi beklicez

bnm şafak daha 190

dün pek giremedim sabah baktım sadece noldu ki gözdemm

daha ne olsun cnm yaaa askerimin uçağı 20dk erken kalktı bir girmiş havaalanına aşkım uçak gitmiş görevlilerlen kavga etmişşş offfff e doğal olarak dün akşam teslim olması gerekirken bugün teslim oldu yaa ama dün hemen bölük komutanını fln aradıkkk üzülme sen gel konuşuuruz fln demiş işteee

kızlar sizce bu saat nasıl aşkıma almayı düşünüyorum
tabi askerden gelince vercem

güzelmiş cnm ama çok siyah değil mi sanki?

hiç değlse annesi olsun yanında hem evci çıkartmış olursunuz devrem
nişanlımında içine pek sinmiyor yanlız gidip gelmem ama başka çare yok :78:
cnm bayram için batik'ten füme rengi bi elbise aldım. kumaşı hani bu sene moda olan bi kumaş var ya böyle süet gibi kalın değil ama ince.üstünede kadife ceket giyicem.antrasit rengi çorap aldım altınada süet ve rugan karşımı topuklu ayakkabı aldım.ama çanta bakamadım daha. evde rugan çantam var belki onu kullanırım.sen neler aldın devrem

hadi yaa
bişey olmaz o zaman canım iyiki komutanı aramışsınız
sen gönlünü ferah tut bunda askerinin bir suçu yok
20 dkka erken uçak mı kalkar ya

hadi yaa
bişey olmaz o zaman canım iyiki komutanı aramışsınız
sen gönlünü ferah tut bunda askerinin bir suçu yok
20 dkka erken uçak mı kalkar ya
bırak dömeye kalkmış bnm delim adamı babası zor tutmuş annesi dio teldee kızım zor tuttuk die :18:

bırak dömeye kalkmış bnm delim adamı babası zor tutmuş annesi dio teldee kızım zor tuttuk die :18:

haketmiş iki tene vursaydı
şaka bi yanada neyse atlatmışsınız en azından
askeriyeden birşey olucanı sanmıyorum sonuçta haber vermişsiniz
ve askerinin hiç bi suçu yok,araştırsalar öğrenirlerde
sen gönlünü ferah tut gözdemmm
aradı mı askerin
teslim olmuş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…