Ayyy bayramdan bikaç gün sonra ver elini 200lerrrrrrr
Cumartesi bana bayramlık aldı kayınvalidemler ben bayramda gidelim istemiştim onlar bayramdan sonra gideriz dediler.. bende dedim aslında gerek yoktu nasılsa nişanlım yine görmicek beni bayramda dedimm
valla bigün kendi başıma gitmek istiyorum ama nişanlım dedi eğer öyle bişey yaparsan yemin ederim kaçarım ve daha neler dedi... sen nasıl tek başına çıkar gelirsin başı boşmuş bi kızmısın dedi..yani böyle bişey hayal bile edemem artıkın..
Devrem ne güzel sen süslen püslenn git nişanlınla hasret giderr...
Hep dua ederdim kaan askerdeyken hayırlısıyla dönüp gelsin diye şimdidie sağlam güzel bir iş bulsun hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum durucum.
Edacım çok sevindim ne heyecan vardor şimdi sende
kankam imrenerek bakıom şafağıma yaaaa :97:darısı başına canımm
darısı başına canımm
cnm bayramda kalabalık gideceğiz evci çıkaracağız askerimi bi gece bizimle kalacak. hiç bitsin istemiyorum o 2 gün :78:
sonrada 2 ayda bir çarşı izinlerinde ben yanına gitmeyi planlıyorum.Başkası olduğunda ne kadar rahat konuşup görüşebilirsin sonuçta cnm.bence sende ikna etmeye çalış
ilk kez nişanlım yanımda olmayacak bu bayram.bayramlık işini bizde hallettik
işte askerden gelincede bu dert var, hayırlı bi iş bulur inşallah cnm.
evet ne heyecan var anlatamam cnm, düşününce karnıma ağrı giriyor :78:
cnm bayramda kalabalık gideceğiz evci çıkaracağız askerimi bi gece bizimle kalacak. Hiç bitsin istemiyorum o 2 gün :78:
Sonrada 2 ayda bir çarşı izinlerinde ben yanına gitmeyi planlıyorum.başkası olduğunda ne kadar rahat konuşup görüşebilirsin sonuçta cnm.bence sende ikna etmeye çalış
ilk kez nişanlım yanımda olmayacak bu bayram.bayramlık işini bizde hallettik
işte askerden gelincede bu dert var, hayırlı bi iş bulur inşallah cnm.
Evet ne heyecan var anlatamam cnm, düşününce karnıma ağrı giriyor :78:
çok kullanışlı cnm aynısını ben kardeşime almıştım cnm
kızlar sizce bu saat nasıl aşkıma almayı düşünüyorum
tabi askerden gelince vercem
kankam imrenerek bakıom şafağıma yaaaa :97:
bnm şafak daha 190kuzucum sende bu şafaağı görcen
hepimiz yavaş yavaş görüyoruz
bu ikinci bayramımız aşkımsız
ama son olucak
bende arada aşkıma diyorum gelicem yanına falan diye
bana kızıyor yalnız olmaz ama o da haklı bir yandan çok uzak ya
üstelik ailemde tek gitmeme izin vermiyor
artık teskereyi beklicez
bnm şafak daha 190
sen dün olanları bilion mu askerimle ilgilii _=(olsun canım bizimde 190 dı bir zamanlar
geçiyor be kanka zaman bir şekilde geçiyor
ve her biten gün biraz daha yakınlaşıyoruz sevdiceğimize
slm kızlar nasılsınız bakalım
şafak 97
teskereci güzeller nerelerdesiniz
sen dün olanları bilion mu askerimle ilgilii _=(
olsun canım bizimde 190 dı bir zamanlar
geçiyor be kanka zaman bir şekilde geçiyor
ve her biten gün biraz daha yakınlaşıyoruz sevdiceğimize
dün pek giremedim sabah baktım sadece noldu ki gözdemm
kızlar sizce bu saat nasıl aşkıma almayı düşünüyorum
tabi askerden gelince vercem
inşallah tatlımm
ohhh evci ayrı bi güzel olucak devrem süper bi bayram olur senin için umarım.. cnm haklısın tek başına olmayınca rahat edilmiyor.. ama vallahi ikna edilcek gibi değil ortalığı yıkıyor ben gelicem tek başıma deyince ne var ne yok kırıyorr.. çok hassas bu konuda feci kıskanççç bende yanımda birilerini sürüklemeye çalışıyorum ama herkesin planı programı var uymuyo.. ki zaten arkadaş yada yaşıt biriyle gelemem. mutlaka ya onun annesi babası ya bnm anne babam yada abii başkasıyla gelemezmişimm.. bende dedim bukadar yakına düştün diye seviniyordum ama ne fayda bak sayende gelemiyorum dedim
neler aldınız devremm bayramlıkk
daha ne olsun cnm yaaa askerimin uçağı 20dk erken kalktı bir girmiş havaalanına aşkım uçak gitmiş görevlilerlen kavga etmişşş offfff e doğal olarak dün akşam teslim olması gerekirken bugün teslim oldu yaa ama dün hemen bölük komutanını fln aradıkkk üzülme sen gel konuşuuruz fln demiş işteee
bırak dömeye kalkmış bnm delim adamı babası zor tutmuş annesi dio teldee kızım zor tuttuk die :18:hadi yaa
bişey olmaz o zaman canım iyiki komutanı aramışsınız
sen gönlünü ferah tut bunda askerinin bir suçu yok
20 dkka erken uçak mı kalkar ya
bırak dömeye kalkmış bnm delim adamı babası zor tutmuş annesi dio teldee kızım zor tuttuk die :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?