Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olur olur merak etme cnm 1 güne gelmez seneye yeni gelenler gelince dicen ki ah bende geçen sene böle idim bne üzür ne ağlardım

amin kuzum bende yazayım şiirler romanlar falan askerim gelsinde ben ona neler yaparım hiç üzmem hep severim öperimmm

beğendin mii kız

Beğendimm canımmmm

bende çok hevesliyim ev kıyafetlerine ya
çok uçuk şeyler beğeniyorum uçuk derken şeşkii yani

bende duyguşş aynen...
Hiç sevmiyorum şöyle hello kitty li çizgi film figürlü şeyler giyiyolar sinir oluyorumm...
Çocuk gibi
dantelli tüllü, şifon falan olacak

bi kaç ay sora da sen yazcan böle şiir az kaldı senn de

Manisa'da canım.

Mersin'deyim canım,uç gel hemen bekliyorum,yolda çikolataları bitirme

bende manisadayım..rahattır inş yeri

Kırkağaçta canım,hiç rahat değil;kaç kilo verdi çocuk.[/QUOTE]

hı kırkağaç anladm canm merkez sandm ben..Allah yardımcısı olsun biter ogünlrde sen hiç merak etme canm

burdan nasıl gösterem ayıp yafff
ne var ayol göster elletme
Beğendimm canımmmm
bende duyguşş aynen...
Hiç sevmiyorum şöyle hello kitty li çizgi film figürlü şeyler giyiyolar sinir oluyorumm...
Çocuk gibi
dantelli tüllü, şifon falan olacak
bende ya uyuz olurum öyle çocuk gibi
bence de daha kadınsı şeyler daha hoş duruyor
kadınsı olmasa bile çocuksu olmasın ya da di mi
ne bileyim üstünde beyaz sporcu atleti varken altında siyah dar şort olsun di me kısa tabii

Bende bugün sipariş verdim;görmeden dokunmadan almak işime gelmez aslında ama bulamadım öylesini çok hoşuma gitti.
Gerçi benimkiler ev kıyafet sayılmaz;iç giyim gecelik falan

kadınsımı dedi biri buyrun benim alırım aklını adamın evleneyimde

AYY Evet uyus oluyorum bendee
bende taytlı ev elbiseleri almıştım yazın duyguş çeyizimee...
Böyle ip askılı kalça hizasında tunik... onun altına böyle diz kapakta tayt.. 2farklı renk takım aldım.. süper duruyoooo

emina yerim ayrıldı ışınlanıorum size hemen çikolatalar vefat ama yolda alırım bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…