Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çek yolla ben merak ederim şimdi yaa saç baş delisiyim

mentolum dun bnde boyadım sacımı koleston 9 0 sarı ya ama bnm sacım bal kopugu karamel gıbı bısey oldu yanı cok da begendım sacın rengı koyuysa en acık sac boyasını vursan bıle o renk olmuyor ben cok denedım acıcı olmadan tamamen acamıorsun ancak bnm gıbı sarı vurursan anca karamel oluyor

tamam canımm hadi dahada gözelleş gel bakem akşamaaçık olan daha iyi gibi geliyo ama sen yakışanı yap kendini hadi öpüldün

aman kızlar bir mecalim var duysuk duymadık demeyin peynir ekmey yemeyin

yarim gitti askere .....

jculiii bekler teskere ....

şafak olmuş 72 i

ah gerisi gelir mi kii

gelir güzelimmm gelir

askerini kollarında billl

öpünce tadına doyulmaz

yardan baskaa can olmaz tey tey tey tey

kara kara kazanlar :18:

kara yazı yazanlar

cennet yüzü görmesin aramızı bozanlar tey tey tey tey tey

off offf diorum yemede yumulll
Canııım,yaptım yedimde geldim;çatlarım yoksa ne yesem doymazdım

askerden gelınce allah ızın verırse olacak cnm ev ıs hal olunca ınsallah olacak :123:

Allah hayırlısıyla nasip etsin canım,inşallah en yakın zamanda sana hepberaber gelinlik seçeriz burdan

Şuraya benide alsanız ya,olmaz mı:))

buarada yeni gelen ark hoşgeldinzzzz
Yeni gelen olarak üstüme alınayım;hoşbuldum

süper olmuş

emina afiyet olsun boğazından nasıl geçti yaff yanınada çay içseydin bende burda azımın sularını sileyim barii

emina afiyet olsun boğazından nasıl geçti yaff yanınada çay içseydin bende burda azımın sularını sileyim barii

Üstüne içtim çayımı şekerim,ben saçımın boyasını yıkamakla meşgulken annem yanında börek yapmış, fena şiştiiim
Gel ikram edeyim hemen,insan aç gözlü olunca gereğinden çok yapıyor

nebileyim ya victoria's secret tan mail geldi
ev giyimler nefis ya çok beğendim onlara bakıyorum
türkiyede satışı yok ama meretin

Ay duyguşş bende kom dan çok güzel gecelikler baktım...
İçim gittii...
Şu beyaz eşya taksitim bitsinn kendimi iç giyim çeyizine vercemmm

Juliaa süpersinn yavrummmm

askern nerde canm

gelirim bak yemek yiye yiye bir hal oldum zaten arkadaş markete gidiodu hemen çikolata siparişi verdim şekerim düştü gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…