Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aaaa olmamış becerememişim kızlar biri koleston 7.0 diğeri palette 6.57 işte elimdekiler bunlar canlar ayferim kolay gelsin tatlım temizlik için

ellerine sağlık canm liste sana kalmış sanırım..ben kvsr değiştrdm nickm nezmndr girmiodum topiğe şafaklarımız azaldı çok şükür..

mentolum dun bnde boyadım sacımı koleston 9 0 sarı ya ama bnm sacım bal kopugu karamel gıbı bısey oldu yanı cok da begendım sacın rengı koyuysa en acık sac boyasını vursan bıle o renk olmuyor ben cok denedım acıcı olmadan tamamen acamıorsun ancak bnm gıbı sarı vurursan anca karamel oluyor

koleston 7 bence ben kullandım çok hoş bir renkk ayy bu renkten önceki saçım oydu yaaa

canımmmmmm sağolll liste içinnn biran önce bu listeden çıkarızzz inş.

cadıkazanı zeynelim ve ayferim kızlar değerli fikirleriniz için tşk ederim bnm kendi rengim bronz kahve yani koyu birazz sanırım kumral boyarsam açılcak biraz yoksa tarçın olan koyu birazz biraz daha bi düşüneyim akşam çekebilrsem saçımı gönderirim kızlar güzel bşi olmasını umud ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…