günaydın kızlarrrrr çok soğuk hava ya istanbulda çk güzel kar yağıyorr
niye burda kar yok yaa :84::84:
haklısın tatlım, annem vazgeçme kısmıda kıyamıyorum kırmak istemiyorum ama banada başka bir yol bırakılmıyor
kızlar çok teşekkür ederim inanın çok yardımcı oldunuz
Günaydın kızlarrrr
ohhh be yedin bitirdn kankagünaydın kızlar
şafak 8 Artvine selam
başkada yoooookkkk
Sen nerde yaşıyon juliii[/B]
üzme eşini tatlım...
Seyirlik değil, Ömürlük olsun...
kesinliklee insan başkalarına danışıp fiikir alınca öle çok rahatlıyorki.umarım sende doğru olaı yapar ve pişman olmazsın durumun gerçekten zor ve annenede şaşırdım herkes evinde mutlu olsun ister acaba annen mutlu olucağını düşünmediğinde mi bu şekilde ayrılmanı istiyor..
eşin askerden dndkten sonra mutluluğunu görünce oda mutlu olur aileler biraraya gelir belki...
umarım herşey gönlünce olur
aynen canım şuanda nasıl rahatladım bilemezsiniz. İnş pişman olmam ama eşimin beni pişman edeceğini sanmıyorum onun sevgisine güveniyorum. Evet annem mutlu olacağıma inanmıyor sürekli üzüleceksin diyor, oysaki ben eşimle inanınki hiç kötü birşey yaşamadım o benim yanımdayken ben çok rahattım onun bu kıskançlığı baskısı hep ben uzaktayken oldu annemde bunlardan dolayı mutlu olamayacağımı düşünüyor, ailelerin bir araya gelip gelmemesini pek önemsemiyorum tatlım. Bize karışmasınlarda, bizim huzurumuzu kaçırmasınlarda birbirleriyle ne yaparlarsa yapsınlar.
İyi dileklerin için çok tşkr ederim canım. Umarım herşey sizinde gönlünüze göre olur
bende iyiyim ,allahıma şükür çok iyiyim herşey yolunda senin nasıl gidiyor canım?
günaydın kızlar
şafak 8 Artvine selam
başkada yoooookkkk
Yolunda gibi tatlım bu ara şafak değil sınav sıkıştırıyo
ohhh be yedin bitirdn kanka
bursa cnm
günaydın kızlar
şafak 8 Artvine selam
başkada yoooookkkk
günaydın kızlar
şafak 8 Artvine selam
başkada yoooookkkk
bursa cnm
bi gözlerinin içine baksam
ona dokunsam anlicam bittiğini
çok şükür ya artık haftaya aşkım geliyor diyebileceğim
evet devrem ömürlük olsunnnn
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda hayırlı kararlarla çözersiniz probleminizi en çok korktuğum durum açıkçası iki aile arasında kalmak
Allahım ya sadece 8 gün maşallah canım şafağına.İnaşallah bizde yaşarız o günleri bizim şafağımız 48 Şafak azaldıkça heyecan basıyor beni
evet devrem ömürlük olsunnnn
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda hayırlı kararlarla çözersiniz probleminizi en çok korktuğum durum açıkçası iki aile arasında kalmak
hatta 24 Gün 23 Saat 5 Dakika
Günaydın canım.. tü tü MAŞŞALLAAAAAAAAAAAAAAAHH şafağınaa
Hey maşşallaahhh
liste başımız geldiiii
Kız en üstte sen varsınnn nası bi duyguuuuuu
darısıda bizlerin başınaa inşşşşş
annenede hak veriyorum canım aslında..yarın birgün daha kötü olmasında korkuyorr..
am eşin dndkten sonra anlıcak ama olsun geç olun güç olmasın...
umarım eşinle bir ömür mutlu olursun amin canım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?