Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlar
şafak 8 Artvine selam
başkada yoooookkkk

günaydın kızlarrrrr çok soğuk hava ya istanbulda çk güzel kar yağıyorr

Günaydın burcummmm...
Bende kar istiyorum en son burda 2002 de yağdı sanırımm:26:

niye burda kar yok yaa :84::84:

Sen nerde yaşıyon juliii

haklısın tatlım, annem vazgeçme kısmıda kıyamıyorum kırmak istemiyorum ama banada başka bir yol bırakılmıyor

kızlar çok teşekkür ederim inanın çok yardımcı oldunuz

Günaydın kızlarrrr

Günaydın incimmmmmmmm... Tekirdağda hava nası yavrumm....
Aşkım buz gibi herzamanki gibi diyoooo bide çok rüzgar varmışş yaa:18:

üzme eşini tatlım...

Seyirlik değil, Ömürlük olsun...

evet devrem ömürlük olsunnnn

Allahım ya sadece 8 gün maşallah canım şafağına.İnaşallah bizde yaşarız o günleri bizim şafağımız 48Şafak azaldıkça heyecan basıyor beni

aramızda 40 gün var
burdan bir arkadaşla aramızda 40 gün vardı bizimde
nasıl görcem ben o günleri diyordum
ama bitiyormuş,görüyormuşsun bugünleri
şimdi sadece onu görmeyi hayal ediyorum
darısı başına inşallah canımm seninde az kalmış çoğunu bitirmişsin

evet devrem ömürlük olsunnnn

annenede hak veriyorum canım aslında..yarın birgün daha kötü olmasında korkuyorr..
am eşin dndkten sonra anlıcak ama olsun geç olun güç olmasın...
umarım eşinle bir ömür mutlu olursun amin canım inş.

lokumum gel ben saana zevkle eşlik ederim gezdiririm seni

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda hayırlı kararlarla çözersiniz probleminizi en çok korktuğum durum açıkçası iki aile arasında kalmak

Allah kimseyi böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmasın. Evlenecek olan arkadaşlarımın sorunsuz bir şekilde evlilik aşamalarını geçirmelerini öyle içten diliyorumki Allah'ım inş duyar sesimi benim durumumda olanlar varsada Rabbim onlarında durumlarını biran önce çözmelerini sağlasın inşş ve biz böyle kararlar verirken ellerini üzerimizden çekmesin sevenleri hep korusunnnn

günaydın herkezeee latilokum tuana tatlıkis hande julia hejar şubat herezee günaydın ben geldiim

tuana cnm senın neyın var ben anlamadım hıcbısey esının aılesının yanına mı gıdıcen :44: neoldu sımdık bır bana ozet gecsen :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…