Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben şimdi bişe demiyem askerden bi gelsin :) 23 nisanda bile msj atıcak bna

ben şimdi bişe demiyem askerden bi gelsin :) 23 nisanda bile msj atıcak bna

yok tatlım deme asker şimdi üstüne gitme yazık... Ben "askerdeyken unutursun hiç problem değil ama geldiğinde unutursan vayy haline" dedim askere gittiğinden beri hiç bi önemli günü atlamadı önümüzde 23 nisan 19 mayıs var bakalım onlarda napıcak

telefonda 23 nisan şiiri fln okursa hiç şaşrıma

ben bu sene hiç oynayamadmm dün çok güzel yağdı burdada ama tutmadı bnm yerimede oyna

oynarım canım bende gecen sene ıst daydım karyagdıgında kocam la beraber dık nede guzel oynamıstık dur aklıma kar dıyınce aklıma bısı geldı sızede anlatayım gecen sene ben yokus asagı kayıyorum genclerde orda dıkılıyorlar ben kaydım bu genclr benım basımdan asagı bır poset karı doktuler bnm koca yokus asgı bır kostu ve cocuk bır kafa bır tekme cocuk yerde ben kaldım tabı ole bıandan donuyom kar donuma kadar gırdı bır yanadan bnm kocayı tutmaya calısıorum fln neyse baya :18: korktum tbı ben aradan bır kac saat gectı baktım bnmkı yok ortada cocuk ta yan mah. oturuo cocun evıne gıtı cocugu evden cıkar bır guzel dov bırde korkkut neyse o olayıda oyle halletmıstık cocuklar benden ozur fln dıledı bız baskasına saka yapıcaktık fln dedı ben tabı soklardayım hala

bugün sinir olma günüm herşeye sinir oluorum şimdide aşkıma taktım pis şey ben boşa üzülüorum bu adam için yaa boşa bekliorum mal mal ben offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…